Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η 18χρονη που «τα έβαλε» με τον Πούτιν!

Η κόρη του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δεν διστάζει να ασκήσει σκληρή κριτική στον πρόεδρο για την πολιτική του αναφορικά με τους γάμους ανάμεσα στους gay

twtwe45tywe45t 3Είναι νέα, όμορφη και -ως γνήσιο παιδί της εποχής της- αρέσκεται να βγάζει σέλφι και να λέει ευθαρσώς τη γνώμη της για τις επιλογές… Πούτιν.

Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, αν ήταν μια οποιαδήποτε 18χρονη. Ομως η Λίζα Πέσκοβα είναι κόρη του Ντμίτρι Πεσκόφ, του εξ απορρήτων του Βλαντιμίρ Πούτιν, μέλους του στενού πυρήνα που εμπιστεύεται τυφλά ο Ρώσος πρόεδρος και εκπροσώπου του Κρεμλίνου.

Και το να κριτικάρει τις θέσεις Πούτιν φέρνει σε δύσκολη θέση τον μπαμπά της που αρμοδιότητά του είναι να χτίζει το υποστηρικτικό κλίμα γύρω από το προφίλ και τις θέσεις του προέδρου. Σε συνέντευξή της δήλωσε: «Δεν είμαι κατά του γάμου και των ζευγαριών του twtwe45tywe45t 4ίδιου φύλου, υποστηρίζω την επιλογή του καθενός». Οσον αφορά τη χώρα της, λέει: «Η Ρωσία είναι καλή μόνο για πλούσιες οικογένειες, όπως η δική μου… Η Ευρώπη είναι περισσότερο προσαρμοσμένη στις ζωές των απλών ανθρώπων… Αισθάνομαι καλύτερα εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τη Ρωσία». Για τη ρωσική εκπαίδευση ανέφερε:

«Ηταν μια πραγματική κόλαση. Δεν είμαι η μόνη που πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας».

Οι δημοκρατικές θέσεις της, οι αποκαλυπτικές σέλφι από τα ταξίδια της στον κόσμο που δείχνουν την ιλουστρασιόν ζωή της, αλλά και η μόρφωσή της -μιλάει ήδη πέντε ξένες γλώσσες- της έχουν χαρίσει έναν… στρατό 20.000 ακολούθων.

twtwe45tywe45t 5Οσο για τον μπαμπά Ντμίτρι; Δείχνει ανοχή, ιδιαίτερα μετά την αναθέρμανση των σχέσεών τους, που είχαν ψυχραθεί συνεπεία της επιμονής της Λίζα να σπουδάσει στο Παρίσι, όπου ζει η μητέρα της μετά το διαζύγιο από τον Πεσκόφ, παρά στη Μόσχα.

Ο Ρώσος ηγέτης πρωταγωνιστεί σε ημερολόγιο για το 2017

«Από τη Ρωσία με αγάπη» έρχεται το επίσημο ημερολόγιο 2017 του Βλαντιμίρ Πούτιν, που ήδη πωλείται στη Ρωσία. Περιέχει φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου, που αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπό του με την, twtwe45tywe45t 1πάντα σε φόρμα, εμφάνισή του αλλά και εκείνο του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου. Σε μια φωτογραφία απεικονίζεται μ’ ένα γατάκι που είναι έτοιμο να εγκαταλείψει την ηγετική αγκάλη, ίσως γιατί μυρίζει την… αδυναμία του προέδρου στους σκύλους, αφήνοντάς τον να μοιάζει με τον κακό Μπλόφελντ από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται και από προεδρικές ρήσεις, όπως:

«Η Ρωσία είναι μια φιλειρηνική, αυτάρκης χώρα, που δεν χρειάζεται το έδαφος ή τους πόρους άλλων κρατών… Αν ωστόσο απειληθούμε, είμαστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...