Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Το «νινί» ετοιμάζεται για comeback στη δισκογραφία

► Τα τατουάζ, η φοβία για τα πτηνά και οι (τρεις) σοβαρές σχέσεις της ζωής της
► Οι εμφανίσεις με τον Χριστοδουλόπουλο και η αναζήτηση καινούργιου σουξέ

y346y346 3Κατέκτησε τον τίτλο των πιο όμορφων πράσινων ματιών του ελληνικού πενταγράμμου. Η Θεσσαλονικιά Βιβή Μαστραλέξη, που έγινε γνωστή με την επανεκτέλεση του σουξέ «Είσαι νινί ακόμα» πριν από 15 χρόνια, μπορεί να είναι για μια δεκαετία δισκογραφικά ανενεργή, ωστόσο συνεχίζει να βάζει φωτιές στις πίστες δίπλα σε μεγάλα ονόματα! Εκτός από τη φοβία της για τα πτηνά, που συνήθως προκαλεί ερωτήματα αλλά και γέλια σε όσους την εμπιστεύεται, η Βιβή Μαστραλέξη είναι ένα κορίτσι δυναμικό, με στόχους και όρεξη για δουλειά.

Από τη
Δήμητρα Δάρδα

«Εδινα τα ραντεβού για τις συνεντεύξεις μου σε κλειστό χώρο και πάντα νύχτα. Φοβάμαι τα περιστέρια και γενικά όλα τα πτηνά. Το πέταγμα με τρελαίνει. Δεν μπορώ το φτερούγισμα, έχω φύγει από ξενοδοχείο επειδή ακουγόταν αυτό. Αν στην τηλεόραση δω διαφήμιση με πουλιά, αλλάζω το κανάλι. Εχω πρόβλημα με τα πτηνά, τα πούπουλά τους, τα φτερά τους, το πέταγμά τους» είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξή της, λέγοντας μάλιστα πως επιθυμούσε να το λύσει με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Για χάρη της έγιναν μεγάλες «ζημιές» σε γνωστά κέντρα διασκέδασης από θαυμαστές που επιζητούσαν την προσοχή της, ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Χιλιάδες ευρώ ξοδεύτηκαν σε γαρίφαλα και σαμπάνιες για το κορίτσι που τρελαίνει ακόμα τον αντρικό πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή του.

«Τα πιο πολλά λουλούδια τα έπαιρνα εγώ, σε όποιο μαγαζί κι αν ήμουν, περισσότερα και από το πρώτο όνομα. Κατά τα άλλα, είμαι πιο ταπεινή και από το παιδί που ανοίγει το πρόγραμμα. Θα πω “καλησπέρα” ακόμα και στη γυναίκα που δουλεύει στην κουζίνα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην «Espresso».

y346y346 1Λατρεύει τις βόλτες στη θάλασσα, να πίνει τον καφέ της στη Γλυφάδα (μόνο βράδυ, όταν κοιμούνται τα πουλιά!) ή στην παραλία Θεσσαλονίκης αλλά και το shopping στους πιο ακριβούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Μούσα designer

Η σέξι τραγουδίστρια έχει τρία τατουάζ, με πιο εντυπωσιακό το σχέδιο στη μέση της. Πριν από έναν χρόνο δέχτηκε πρόταση από τον Ελληνα σχεδιαστή μόδας Θεοχάρη Κατσάνη, που κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, να γίνει η μούσα του και να ποζάρει με τις δημιουργίες του. Η Βιβή Μαστραλέξη ντύθηκε στα σέξι μαύρα ρούχα του δημιουργού, σαν πρωταγωνίστρια του σινεμά, αποδεικνύοντας ότι έχει ιδανικές αναλογίες μοντέλου.

Εχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της εγχώριας showbiz και συχνά οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media τρελαίνουν τους θαυμαστές της, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, όταν πόζαρε με μπλε μαγιό αφήνοντας τα προσόντα της σε κοινή θέα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Τρίγλια της Χαλκιδικής και ο μπαμπάς της διατηρούσε μάντρα οικοδομικών υλικών. Η μουσική και το τραγούδι τής άρεσαν από μικρή αλλά δεν είχε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να το κάνει επάγγελμα.

Μόλις τελείωσε το λύκειο, σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων στη Θεσσαλονίκη. Οι φίλοι της ήταν εκείνοι που επέμεναν να κάνει την προσπάθειά της στο πεντάγραμμο κι έτσι η Βιβή Μαστραλέξη άρχισε δειλά δειλά εμφανίσεις στις πίστες της συμπρωτεύουσας.

Η απόφασή της να έρθει στην Αθήνα και να διεκδικήσει μια θέση στη showbiz δικαιώθηκε απόλυτα μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά της με τη διασκευή του σουξέ «Είσαι νινί ακόμα».

Οι προτάσεις

Το 2007 βγήκε ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο «Σε βλέπω» και οι προτάσεις για εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού έπεσαν βροχή. Στο πλευρό των Βασίλη Καρρά, Νίκου Βέρτη, Αντύπα και Νίκου Μακρόπουλου στην Πολιτεία, στη Θεσσαλονίκη, η εκρηκτική τραγουδίστρια απέκτησε σιγά σιγά το δικό της φανατικό κοινό και έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για τη φωνή, το ταλέντο, το ήθος, τη θηλυκότητα και την άρτια σκηνική παρουσία της. Την τελευταία σεζόν έκανε εμφανίσεις με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, για τον οποίο η Βιβή Μαστραλέξη έχει μόνο γλυκά λόγια να πει. Μια από τις επιτυχίες της, το τραγούδι «Λιώνω», το οποίο ηχογράφησε στη Σουηδία, παίζει δυνατά στην Τουρκία σε διασκευή από ιδιαίτερα δημοφιλή συνάδελφό της. Τους τελευταίους μήνες ετοιμάζει τη δισκογραφική επιστροφή της και είναι στη φάση της αναζήτησης νέου σουξέ.

Η προσωπική ζωή της είναι ένα κεφάλαιο το οποίο κρατά καλά φυλαγμένο. Ωστόσο, είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν ότι είχε τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή της, με γνωστό τραγουδιστή, πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και κορυφαίο επιχειρηματία.

Σήμερα, αν και δεν έχει παντρευτεί, λέγεται ότι έχει μια υπέροχη, ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...