Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Χώρισε η κόρη του Γκιωνάκη

❱❱ Η Πολύνα Γκιωνάκη και ο πρώην της Γιάννης Βαμβακάς παραμένουν συνεργάτες στην παράσταση «Ονομάζομαι… άγνωστη» στο θέατρο ΑλκμήνηΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Και μαζί, και χώρια! Η Πολύνα Γκιωνάκη χώρισε από τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Γιάννη Βαμβακά, με τον οποίο εδώ κι έναν χρόνο διατηρούσε προσωπική αλλά και επαγγελματική σχέση.

Ωστόσο, οι δυο τους παρέμειναν συνεργάτες, τουλάχιστον για την καινούργια θεατρική δουλειά της ηθοποιού, που σκηνοθέτησε ο πρώην σύντροφός της. Η παράσταση έχει τίτλο «Ονομάζομαι… άγνωστη» και ανεβαίνει στις 25 Ιανουαρίου στο θέατρο Αλκμήνη.

«Ημασταν έναν χρόνο μαζί και χωρίσαμε φιλικά, όχι γιατί μπήκε στη μέση τρίτο πρόσωπο, αλλά λόγω του ότι δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες. Παραμένουμε συνεργάτες με καλή και -γιατί όχι;- φιλική διάθεση» λέει αποκλειστικά στην «Espresso» η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, η οποία αυτές τις μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της παράσταση, που, όπως και οι τελευταίες θεατρικές δουλειές της, φέρει την υπογραφή της στο κείμενο. 

Αυτή τη φορά το έργο της δεν είναι μονόλογος, καθώς στη σκηνή θα βρίσκεται και η Κρινιώ Νικολάου, η οποία θα παίζει πιάνο και θα συμμετέχει στα δρώμενα ως αφηγήτρια. Οσο για το θέμα του; Η δημιουργός μάς αποκαλύπτει ότι αναφέρεται στις ανθρώπινες σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην προδοσία.

Η ηρωίδα

«Η ηρωίδα μου είναι μια διάσημη τραγουδίστρια της όπερας, την οποία, από τότε που έχασε τη φωνή της και βγήκε από τα φώτα, εγκατέλειψαν οι πάντες. “Πάντα έπεφτα έξω στους ανθρώπους” λέει η ηρωίδα του έργου μου και τελικά αναρωτιέται αν υπάρχει προδοσία ή όλα είναι μια ψευδαίσθηση. Στην ουσία δεν υπάρχει προδοσία, διότι εμείς διαλέγουμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας δίνοντάς τους το πρόσωπο το οποίο εμείς θέλουμε» μας λέει η Πολύνα και δεν το κρύβει ότι κι εκείνη έχει προδοθεί πολλές φορές στη ζωή της και στη δουλειά της. Μάλιστα, εξηγεί ότι η νέα ηρωίδα της είναι φανταστικό πρόσωπο, αλλά σε αυτήν έχει βάλει πολλά στοιχεία από παλιές καλλιτέχνιδες και παλιούς καλλιτέχνες, που είχαν ανάλογη τύχη με εκείνη. 

«Ως παιδί καλλιτέχνη έχω δει ανάλογες περιπτώσεις καλλιτεχνών στη δύση της ζωής τους, που με έχουν σημαδέψει» συμπληρώνει η κόρη του αξέχαστου κωμικού μας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...