Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Πάρτι με αστέρια αλλά και απουσίες

Ποιοι πήγαν και ποιοι απουσίασαν από το event του «Dancing with the stars».

Λαμπερό πάρτι με ηχηρές απουσίες θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το event που έγινε με αφορμή τη αυλαία του «Dancing with the stars». Το σόου του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με επιτυχία σημειώνοντας και στον τρίτο κύκλο του ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στα μερίδια τηλεθέασης. Από την άλλη, εκατομμύρια users των social media συμμετείχαν κάθε εβδομάδα αλλά και τις ημέρες των live τόσο ενεργά, ώστε το λαμπερό σόου να αναδειχτεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Την επιτυχία αυτή λοιπόν γιόρτασαν όλοι οι συντελεστές του σόου με ένα ξεχωριστό πάρτι σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου προκειμένου να τιμηθούν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό από την πρώτη μέρα προβολής του. Αρκετοί celebrities που διαγωνίστηκαν έδωσαν το παρών, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να λάμψουν διά της απουσίας τους. Ανάμεσά τους, η Νικολέτα Ράλλη, ο Γιάννης ΑΪβάζης, η Βάνα Μπάρμπα και η Κέλλυ Κελεκίδου. Δικαιολογημένοι απόντες ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ήταν άρρωστος, ο Σπύρος Σούλης που είχε προγραμματίσει ταξίδι στο εξωτερικό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και ο Νίκος Αναδιώτης που έλειπε επίσης σε ταξίδι. Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η φετινή νικήτρια του «Dancing with the stars» Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον Αργύρη Αγγέλου -προκάτοχό της και παρουσιαστή του green room-, αλλά και ο Ηλίας Βρεττός, που έφτασε μια ανάσα από το έπαθλο.

Εκεί ήταν επίσης η Βάσια Τριφύλλη, η Μαριάντα Πιερίδη, η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κρομμύδας, ενώ το παρών έδωσαν οι επαγγελματίες παρτενέρ, όλοι οι συντελεστές του προγράμματος, καθώς και στελέχη του ΑΝΤ1. Ακόμα παρευρέθηκαν συμμετέχοντες από τα δύο πρώτα «Dancing with the stars». Στο πάρτι διακρίναμε τη Νάντια Μπουλέ, τη Ματθίλδη Μαγγίρα και την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Εκεί ήταν και ο Μιχάλης Μουρούτσος με τη σύζυγό του, αλλά και η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είχε δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο αντίστοιχό σόου επί πάγου. Τα φλας πάντως άστραψαν όταν εμφανίστηκε η παρουσιάστρια του σόου Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σικάτη, κόκκινη τουαλέτα της.

Ο χορός, το κέφι και η διασκέδαση κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους Vegas να τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες τους και να δίνουν τον ρυθμό στη βραδιά. Ολοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναγίνουν μια μεγάλη παρέα, να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους και να γιορτάσουν φυσικά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το show πετυχαίνοντας να ενισχύσει σημαντικά -και σε αυτό τον κύκλο- το σπουδαίο έργο του make-a-wish Ελλάδας και να αναδείξει τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ- ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ 


Τα φλας στην Ντορέττα και στο τατουάζ της

H Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως προαναφέραμε, δεν έκλεψε τις εντυπώσεις μόνο στο φιλανθρωπικό talent show «Dancing with the stars» αλλά και στο πάρτι που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Κολωνάκι. Η ηθοποιός ήταν ντυμένη κομψά και φορούσε εντυπωσιακές γόβες. Όπως αναμενόταν, τα φλας των παπαράτσι άστραψαν και βρόντηξαν!

 Τα μάτια όλων έπεσαν πάνω σ ένα τατουάζ που κοσμεί το πόδι της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός επέλεξε να γράψει «Follow your bliss» που σημαίνει «Ακολούθησε την ευδαιμονία σου». «Το έκανα τον Μάιο» είπε η ίδια στην «Espresso». «Είναι ένα μότο το οποίο με εκφράζει, γιατί έχει θετική σημασία. Γενικά πιστεύω ότι στη ζωή μας πρέπει να ακούμε το ένστικτό μας και να ακολουθούμε αυτό που μας δίνει χαρά ή τουλάχιστον να προσπαθούμε γι’ αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Ντορέττα έχει άλλα δύο τατουάζ. Το ένα, με τα ονόματα των παιδιών της -Διονύσης και Φίλιππος- το έχει χτυπήσει στη μέση της. Τα παιδιά της είναι η ίδια της η ζωή άλλωστε. Τους έχει μεγάλη αδυναμία και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει κάνει πάνω στο σώμα της κάτι που να έχει σχέση με αυτά. Το άλλο τατουάζ είναι πίσω στη μέση της. Είναι ένα αστέρι, το οποίο το έκανε σε μικρή ηλικία, λίγο μετά το σχολείο, και της άρεσε πολύ ως σχέδιο.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....