Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Προβλέψεις για 26/2

ΚΡΙΟΣ: Η ημέρα σας είναι γεμάτη από έντονο θόρυβο. Ευτυχώς, είστε σε θέση να πάρετε λαμπρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ακόμα κι αν είστε αρκετά τολμηροί ώστε να κάμψετε την πραγματικότητα με τις προτιμήσεις σας, μην ωθήσετε την τύχη σας πάρα πολύ μακριά, γιατί μπορεί να χάσετε αναπάντεχα τα πλεονεκτήματά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ενας συνδυασμός της πραγματικότητας και της φαντασίας σάς κρατά στην άκρη σήμερα. Η κρίση σας πάντως δεν επηρεάζεται. Οι παρούσες συνθήκες είναι αρκετά περίπλοκες, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατον το να αντιληφθείτε την αλήθεια. Εμπιστευτείτε λοιπόν άλλη μία φορά τη διαίσθησή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα συναισθήματά σας αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι άλλοι όμως περιμένουν από εσάς να πάρετε μια απόφαση, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν εσείς είστε έτοιμοι. Εχετε ακόμη πολλά να σκεφτείτε, γι’ αυτό μην αφήνετε κανέναν να σας αναγκάσει να επιλέξετε κάτι. Αναβάλετε όσο μπορείτε να την τελική σας απάντηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσεκτική επιλογή των λεγομένων σας κρύβει συναισθήματα που θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας. Ωστόσο μπορείτε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας, αν είστε σίγουροι για τον συνομιλητή σας. Μια συναισθηματικά ασφαλής σχέση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. 

ΛΕΩΝ: Δυσκολεύεστε να αναλάβετε ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, αν δεν νιώθετε πρώτα ότι έχετε κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων σας και την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε πρωτοβουλίες, από τις οποίες θα προκύψει και η λύση στα θέματα που σας απασχολούν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα είναι ξεκούραστη η σημερινή μέρα. Θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την εξυπνάδα σας στον χώρο της εργασίας σας. Μπορεί να χρειαστεί να βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας. Ευτυχώς έχετε μάθει να αντεπεξέρχεστε στις δυσκολίες χωρίς να χρειάζεται  από μέρους σας επιπλέον σκληρή δουλειά.  

ΖΥΓΟΣ: Σας έχει γίνει εμμονή μια λαμπρή, νέα ιδέα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να πιστεύετε πως έχετε σκοντάψει σε κάτι αρκετά έξυπνο, δεν θα το  μάθετε πραγματικά μέχρι να επιχειρήσετε να θέσετε το σχέδιό σας σε εφαρμογή. Παρ’ όλα αυτά καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πάρετε ρίσκα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να σας φαίνεται ότι έχετε την υποστήριξη των άλλων σήμερα, αλλά είναι δύσκολο να διακρίνετε πόσο πιστοί θα μπορούσαν να είναι σε μια δύσκολη κατάστασή σας. Παρ’ όλα αυτά καλό είναι να δείξετε στον κόσμο τις δυνατότητές σας. Ευτυχώς για εσάς η πρωτοβουλία και η ακεραιότητά σας θα εκτιμηθούν τα μέγιστα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι κοινωνικές επαφές με φίλους είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο σήμερα. Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας και προσπαθήστε να μη φανείτε εγωιστές, ώστε να μην έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγη ηρεμία και ξεγνοιασιά είναι ό,τι καλύτερο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Θα συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας στην εργασία σας. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμη και η πιο απλή σκέψη σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεμέλιο για νέες προτάσεις και ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να πείτε τη γνώμη σας, όταν θα σας ζητηθεί, και να την υπερασπισθείτε με σθένος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι δύσκολο να κρατήσετε τη θέση σας ανάμεσα στις αναμνήσεις του παρελθόντος και τους μελλοντικούς στόχους σας. Μην προσπαθήσετε όμως να διαγράψετε το παρελθόν σας για να αρχίσετε από την αρχή. Αντιθέτως, μάθετε πότε πρέπει να ζητάτε βοήθεια από τους άλλους, ξεκινώντας από σήμερα. 

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι στην προσπάθειά σας να κρατήσετε τα συναισθήματά σας σε έλεγχο. Είναι πάντως δύσκολο να σημειωθεί πρόοδος σήμερα, καθώς αποσπάται διαρκώς η προσοχή σας. Αντί να ανησυχείτε ότι χάνετε τη διασκέδαση, σοβαρευτείτε και επικεντρωθείτε σε πράγματα σημαντικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...