Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

«Καλές δουλειές» στα γραφεία τελετών ευχήθηκε ο Λεβέντης

Η επίσκεψη του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Funeral Expo αλλά και η ενημέρωση για τα νέα προϊόντα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η επίσκεψη του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Funeral Expo αλλά και η ενημέρωση για τα νέα προϊόντα

Σε έναν χώρο όπου μάλλον ουδείς περίμενε ένα πολιτικό πρόσωπο βρέθηκε το Σάββατο ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος περιηγήθηκε σε δεκάδες… φέρετρα, οστεοφυλάκια, τεφροδόχους και μαρμάρινα μνήματα στη HELEXPO στο Μαρούσι! Αφωνοι οι επαγγελματίες του κλάδου και οι επισκέπτες έβλεπαν τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων να κάνει τη βόλτα του στα περίπτερα της Funeral Expo και να εύχεται «καλές δουλειές» (!) στους υπευθύνους γραφείων τελετών και τους κατασκευαστές εξοπλισμού κοιμητηρίων. Για αρκετή ώρα στάθηκε στο περίπτερο του Μανώλη Δασκαλάκη (φωτογραφήθηκε άλλωστε μαζί του με φόντο τα φέρετρα) και ζήτησε να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα της εταιρίας του, που ειδικεύεται μεταξύ άλλων στις εσωτερικές επενδύσεις φερέτρων.

(!)

untitled
«Ωραία που ‘ν’ η νύφη μας, ωραία τα προικιά της» ακούστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πάρτι που έδωσαν για τον γάμο τους ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ Ραμ Αβιράμ και η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη. Το εν λόγω event εξελίχθηκε σε πολιτικό γεγονός, καθώς εκεί βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από το τραπέζι του οποίου παρήλασαν μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Στην παρέα του πρώην πρωθυπουργού ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Χρήστος Σταϊκούρας. Στο κλείσιμο της όμορφης βραδιάς, η κόρη της Ντόρας Αλεξία Μπακογιάννη, που ήταν εκεί με τον σύζυγό της Ανδρέα Παπαδόπουλο (της ΔΗΜ.ΑΡ.), διέπρεψε στην πίστα, χορεύοντας τα… περίφημα καγκέλια σε δική της χορογραφία, αγκαζέ με τον δημοσιογράφο και κουμπάρο της Μαριάννας και του Ραμ Παναγή Γαλιατσάτο.

Κρίκετ, φράουλες και Κατρούγκαλος

img 0189
Μετά τις φράουλες η Μανωλάδα αποφάσισε να αρχίσει να παράγει και κρίκετ! Η Ελλάδα έπαιξε κρίκετ με τι άλλο εκεί κάτω; Με το Μπανγκλαντές, φυσικά, αφού από εκεί προέρχονται οι περισσότεροι εργάτες της φράουλας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί! Στο Πρώτο Τουρνουά Κρίκετ Φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπανγκλαντές λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε στην Αχαΐα και στο χωριό του Απιδεώνας, βρέθηκε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος. Η φωτό και το σχόλιο δικό του. Κι από εμάς… δικό σας!

Πρόβα συζύγου δυνάμει πρωθυπουργού

img 0186
Νωρίς μπήκε η Μαρέβα στον χορό και κάνει… πρόβα συζύγου δυνάμει πρωθυπουργού . Δεν μας έφταναν όλοι οι άλλοι, μαζί και η Περιστέρα Τσίπρα, «επίσημες επισκέψεις» τώρα κάνει και η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. Μαρέβα Μητσοτάκη, που είπε να πάει μια βόλτα μέχρι τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Εκεί την υποδέχτηκαν με τιμές, την ξενάγησαν στη σχολή και ύστερα ανέβασαν και σχετικές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα τους, με το εξής σχόλιο: «Επίσκεψη πραγματοποίησε στην Σχολή η σύζυγος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδος κου Κυριάκου Μητσοτάκη. Εγινε δεκτή από τον Ηγούμενο και πατέρες της Αδελφότητος, ξεναγήθηκε στο Καθολικό της Σχολής, την Βιβλιοθήκη καθώς και τους κήπους της και στο Μεγάλο Συνοδικό της Σχολής».

Οι ευχές στη Ζωζώimg 0185
Φούντα στο κομπολόι σου κρέμασες την καρδιά μου και χάντρες στο κορδόνι σου πέρασες τα φιλιά μου» είναι το αγαπημένο τραγούδι του Νικήτα Κακλαμάνη, τραγουδισμένο από τη φίλη του Ζωζώ Σαπουντζάκη που είχε τα γενέθλιά της, και της ευχήθηκε αναρτώντας μια ωραία δική της φωτογραφία: «Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει σήμερα γενέθλια! Τι να ευχηθώ; Ζωζώ για πάντα! ΝΚ». Η Ζωζώ γεννήθηκε στις 27 Μαΐου του 1933. Απίστευτο;

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...