Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ενα μουσείο για τον… Χάμιλτον!

Στο μυαλό του να «στεγάσει» τα μονοθέσια που οδηγούσε κατά καιρούς.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι εκκεντρικός. Και σίγουρα έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Δεν εξηγείται αλλιώς ούτε η πρόθεσή του να χτίσει ένα μουσείο για τον… ίδιο, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, ούτε ότι ουσιαστικά απείλησε ακόμα και τον Μπέρνι Εκλστόουν ότι θα εγκατέλειπε τη Φόρμουλα 1 αν δεν έφευγε από τη Μακλάρεν.

Ο Αγγλος πιλότος αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το μέλλον και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του έριξε μία ιδέα που του άρεσε πολύ: «Σκέφτομαι να χτίσω ένα μουσείο. Θα είναι ωραίο αν το ανοίξω κάπου στο Λονδίνο ή στο Στίβενεϊτζ. Θα μπορεί ο κόσμος να δει καθένα από τα μονοθέσια που έχω οδηγήσει και όλα μου τα τρόπαια. Δεν υπάρχει λόγος να τα έχεις όλα στο σπίτι σου όπου δεν τα βλέπει κανείς. Ειδάλλως πρέπει να χτίσω ένα σπίτι αρκετά μεγάλο, διότι έχω εκατοντάδες τρόπαια. Τουλάχιστον πεντακόσια. Δεν χρειάζομαι τις φόρμες, τα παπούτσια ή τα γάντια, μόνο τα κράνη μου. Τα σχεδιάζω ο ίδιος κι έχουν το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυά μου. Βεβαίως και τις αναμνήσεις μου».

Ο Χάμιλτον σκοπεύει να συγκεντρώσει πολλές… αναμνήσεις, καθώς μετακόμισε στη Μερσέντες, όμως δεν ήταν τόσο ρόδινα τα πράγματα πριν από μερικούς μήνες όταν τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα. Το μεγάλο αφεντικό της Φόρμουλα 1 αποκάλυψε ότι ο 28χρονος τού είχε πει ότι προτιμά να σταματήσει την οδήγηση για έναν χρόνο από το να συνεχίσει στη βρετανική ομάδα.

«Ο Λιούις μού είπε ότι θα προτιμούσε να λείψει από το πρωτάθλημα για ένα έτος» είπε ο Μπέρνι Εκλστόουν και συνέχισε: «Νομίζω ότι ήθελε μια αλλαγή. Ισως ένιωσε ότι κάθισε αρκετό καιρό στην ίδια ομάδα και ήθελε να προχωρήσει».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ


Παρακαλούν να μην πιάσει βροχή στη Μαλαισία

Παρακλήσεις στον Υψιστο κάνουν οι ομάδες και οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 ώστε να μη βρέξει. Τα πράγματα δεν είναι καλά, πάντως, εν όψει του γκραν πρι της Μαλαισίας που θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής, αφού οι τροπικές καταιγίδες είναι έντονες τις τελευταίες ημέρες στη χώρα. Το 2009 ανάλογη καταιγίδα στο Σεπάνγκ ήταν τόσο ισχυρή που ανάγκασε την κούρσα να διακοπεί – κάτι τέτοιο δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται οι διοργανωτές.

Το ίδιο ισχύει για τους πιλότους, αφού η νίκη του Ραϊκόνεν στην πρεμιέρα ήταν έκπληξη, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι η Λότους μπορεί να την επαναλάβει. Ο Φέτελ θέλει να αποδείξει ότι αξίζει τον τίτλο, ο Αλόνσο θέλει να επανέλθει σε αυτόν, ο Χάμιλτον ελπίζει ότι με τη Μερσέντες θα είναι πιο δυνατός και ο Μπάτον ονειρεύεται να πάρει τη νίκη – όπως έκανε το 2009, έστω κι αν η κούρσα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...