Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κλήση… αυτοπεποίθησης

Πώς η εθνική ομάδα τόνωσε την ψυχολογία του Μασάντο που ετοιμάζεται για το ντέρμπι.

Μπορεί ο Πάουλο Μασάντο να έμεινε τελικά στον πάγκο και στα δύο ματς (με Ισραήλ και Αζερμπαϊτζάν) των προκριματικών, όμως και μόνο η κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία του. Το γεγονός ότι ένιωσε κομμάτι της ομάδας που φτιάχνει ο Πάουλο Μπέντο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς και η συνύπαρξή του με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πέπε (ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες μαζί τους στη σελίδα του στο Facebook) τόνωσαν την αυτοπεποίθηση του «ερυθρόλευκου» μέσου που έφυγε την περασμένη εβδομάδα με όχι και τόσο καλή διάθεση προκειμένου να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Τότε, μιλώντας στο περιβάλλον του, είχε παραδεχτεί ότι τον επηρέασαν οι αποδοκιμασίες στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, όπως λέει με έμφαση, δεν είναι από τους ανθρώπους που το βάζουν εύκολα κάτω και θα προσπαθήσει να κερδίσει τους (απαιτητικούς) οπαδούς του Ολυμπιακού.

Εκτός απροόπτου, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια… αρχή προς αυτή την κατεύθυνση. Με δεδομένο ότι ο Ιμπαγάσα δεν είναι σε θέση να παίξει (ούτε χθες κατάφερε να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς), ο Μίτσελ τον προορίζει για το βασικό σχήμα. Αν και στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού στριφογυρίζουν ακόμη οι λύσεις των Φουστέρ και Γκρέκο για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, το πιθανότερο είναι να καταλήξει στον Πορτογάλο. Ετσι θα τον στηρίξει και στην πράξη, κάτι που σίγουρα χρειάζεται ο Μασάντο ώστε να βρει τον καλό του εαυτό. Το θετικό για τον Μίτσελ είναι ότι οι διεθνείς επέστρεψαν χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, ο 50χρονος κόουτς έμεινε ικανοποιημένος και από την παρουσία του Λιούμπομιρ Φέισα που έπαιξε βασικός στο 2-0 της Σερβίας επί της Σκωτίας.

«Από τότε που ο Μίτσελ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μπήκαμε ξανά σε μια ευθεία. Μου δίνει ευκαιρίες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου έδωσε νέα ποδοσφαιρική ζωή, την οποία πάντως δεν θα την κρίνω εγώ, αλλά ο πιστός κόσμος του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα» τόνισε με δηλώσεις του στον σερβικό Τύπο. Στου Ρέντη βρέθηκε χθες και ο Οτο Ρεχάγκελ που στα πλαίσια των επαφών του στην Ελλάδα με την ιδιότητα του επίτιμου πρέσβη της Γερμανίας συνομίλησε με ανθρώπους του πρωταθλητή, καθώς και με τον συμπατριώτη του Μπερντ Στορκ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...