Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Τον ταύρο από τα κέρατα!

Ο ΠΑΟ πάει στη Βαρκελώνη αποφασισμένος να «σπάσει» την έδρα της Μπαρτσελόνα.

Αποφασισμένοι να «σπάσουν» την έδρα της Μπαρτσελόνα και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δοκιμάζονται απόψε (21.00) στη Βαρκελώνη κόντρα στη σπουδαία αντίπαλό τους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης με τις δηλώσεις του χθες, κατά την αναχώρηση της αποστολής, αναφέρθηκε στα ατού της «Μπάρτσα»: «Είναι αξιόπιστη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση η Μπαρτσελόνα. Θεωρώ ότι είναι μία από τις λίγες -αν όχι η μοναδική- ισπανικές ομάδες που μπορούν όχι μόνο να τρέξουν, αλλά και να παίξουν στο μισό γήπεδο. Εχει αυτοματισμούς, τους οποίους εκτελεί με μεγάλη ταχύτητα και ένταση. Εχει εμπειρία, έχει ταλέντο, ισορροπία κοντά και μακριά από το καλάθι στο επιθετικό κομμάτι. Στην άμυνα επιλέγει πώς θα αντιμετωπίσει τον κάθε αντίπαλο, ανάλογα με το πώς παίζει και με τα ατού του. Είναι μια σειρά αγώνων και θα πρέπει να μεγαλώσουμε το rotation. Ακόμη και τα δύο, τρία ή πέντε λεπτά μπορεί να είναι πολύ σημαντικά, γιατί πρόκειται για συνεχή και δυνατά παιχνίδια. Θα προχωρήσουμε με το ίδιο σκεπτικό που βαδίζουμε όλη τη χρονιά, αγώνα με αγώνα, και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι».

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Πάμε να κάνουμε το μπρέικ! Είναι τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Είναι δύσκολα παιχνίδια. Πρώτον, γιατί η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και λόγω ακριβώς του αντιπάλου μας. Η Μπαρτσελόνα έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Δεν χάνει εύκολα, ειδικά στην έδρα της, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει δυνατά απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα».

Τελευταία στιγμή για Ναβάρο – Σάρας

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» πρέπει να περιμένουν μια εύκολη βραδιά. Κάθε άλλο, αφού το ρόστερ των Ισπανών είναι πολύ μεγάλο και οι απουσίες μπορούν να αντιμετωπιστούν. Είναι πολύ πιθανόν να μην παίξουν λοιπόν για την Μπαρτσελόνα ο πρώην «πράσινος» Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά και ο σπουδαίος (έστω και μεγαλωμένος…) Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Οι δυο τους δεν χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση με την Ομπραντόιρο την Κυριακή για το ισπανικό πρωτάθλημα προκειμένου να προφυλαχθούν και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο προπονητής τους Τσάβι Πασκουάλ αν θα τους ρίξει στην πρώτη μάχη με το «τριφύλλι». Πάντως έτσι κι αλλιώς η Μπαρτσελόνα έχει τις μονάδες για να αντικαταστήσει τις όποιες απουσίες.

– Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αυριανή δική του, πρώτη σπουδαία αναμέτρηση με την τουρκική Εφές στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πως πρέπει να κάνουν το 1-0 για να βάλουν τις βάσεις προς την επιτυχία και ο κόουτς Ηλίας Μπαρτζώκας προσπαθεί να κρατάει αυτές τις ημέρες τους ποδοσφαιριστές του σε επαγρύπνηση, ώστε να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή της αναμέτρησης και να πάρουν εν τέλει αυτό που θέλουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...