Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Κίνηση Παππά στην ΑΕΚ

Ο πρώην μεγαλομέτοχος σκέφτεται να βγει μπροστά και να επιδιώξει να βρει μια λύση για την ΠΑΕ.

Σηκώνει τα μανίκια ο Πέτρος Παππάς ξανά για την ΑΕΚ; Κι όμως είναι πολύ πιθανό! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο πρώην μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» σκέφτεται να βγει μπροστά και να επιδιώξει να βρει μια λύση για την ΠΑΕ! Οταν λέμε βέβαια να βγει μπροστά, δεν εννοούμε να μπει και να πληρώσει για την ΑΕΚ σώζοντάς την από τον γκρεμό. Οχι! Αυτό δεν έχει σκοπό να το κάνει ο επιχειρηματίας, αφού δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν έχει αυτή τη στιγμή τέτοια πρόθεση. Ο λόγος που σκέφτεται να κινητοποιηθεί, είναι επειδή δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από διάφορους του «κιτρινόμαυρου» περιβάλλοντος, τους οποίους εκτιμά απεριόριστα. Ο τρόπος που ενδεχομένως τελικά θα κινητοποιηθεί, θα είναι μέσω μιας προσπάθειας να ηγηθεί εκείνος τελικά της ομάδας σωτηρίας του «Δικεφάλου».

Και θα γίνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένοι: Δεν είναι μονάχα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον οποίο έχει στο μυαλό του ο Πέτρος Παππάς αυτή τη στιγμή. Ακούγεται πως έχει βολιδοσκοπήσει και κάποιες άλλες περιπτώσεις επιχειρηματιών με τους οποίους συνεργάζεται, άσχετους με την ΑΕΚ, που τον ακολουθούν όμως πιστά στις επιλογές του. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας τον θέλουν να ετοιμάζεται να ρίξει γέφυρες και σε ξένους επενδυτές. Και σημειώνουμε πως οι πηγές μας επιμένουν αυτές τις μέρες ότι εκεί κυρίως θα… παίξει μπάλα ο εφοπλιστής και όχι τόσο στις εγχώριες διασυνδέσεις του. «Η οικονομική κρίση στη χώρα μας θα φέρει άμεσα ξένες επενδύσεις και δεν είναι καθόλου δύσκολο να επωφεληθεί και το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον η ΑΕΚ που έχει και δικό της χώρο για γήπεδο» μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του Πέτρου Παππά, αλλά και το ευρύτερο κιτρινόμαυρο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Για παρεξήγηση δηλώσεών του έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος με διευκρινιστικές δηλώσεις του χθες, μετά τις προχθεσινές για την ΑΕΚ («μην τολμήσουν και δεν σεβαστούν 89 χρόνια ιστορίας»), θέλησε να εξηγήσει πως δεν υπονοούσε κάτι για τον Αρη, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε εκ νέου για τη δική του ομάδα, την Ενωση. Εχουν ενδιαφέρον όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου. Εγώ αναφέρθηκα στην ΑΕΚ, στην ιστορική αυτή ομάδα που εξαιτίας κάποιων υποβιβάζεται και έχει φέρει σε άσχημη κατάσταση όσους είμαστε κοντά στην ομάδα. Δεν μίλησα για τον Αρη. Είμαι πολιτικός, δεν κρύβω πως είμαι ΑΕΚτζής, αλλά αυτή την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα την πληρώνουν όλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχω κάτι με τον Αρη που είναι ιστορικός σύλλογος και είναι και αυτός θύμα του καθεστώτος».


Στον… εγωισμό των παικτών του μίλησε ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας αφιέρωσε αρκετό χρόνο στη χθεσινή προπόνηση για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους κεντρίσει τον εγωισμό εν όψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» τους ζήτησε να κερδίσουν αυτό το ματς, ανεξαρτήτως των όσων συμβαίνουν για την ΑΕΚ αυτές τις μέρες, και στάθηκε στην ιστορία της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μας βαραίνουν. Να μπούμε να κερδίσουμε την Κυριακή, ό,τι και να γίνει στα υπόλοιπα. Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να παίξουμε για την ιστορία μας. Είμαι προβληματισμένος από τα όσα είδα με τον Πανθρακικό. Σοβαρευτείτε, παίξτε όπως μπορείτε και αφήστε όλα τα άλλα. Εσείς να κοιτάτε μόνο το ποδόσφαιρο». Οσον αφορά τα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Ανάκογλου που δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» μεθαύριο κόντρα στον Ατρόμητο. Ο μέσος της Ενωσης υπέστη κάκωση στο γόνατο και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης. Θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν θα παίξει, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο. Επίσης, τραυματίας αποχώρησε χθες με κάκωση στο γόνατο και ο Μακρυωνίτης. Ο Κωνσταντόπουλος έκανε φυσικοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο. ενώ οι Τσούπρος και Καλογέρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Οι Κουτρουμπής και Κατσικοκέρης δεν ήταν παρόντες στα Σπάτα, καθώς αμφότεροι εκτίουν τη στρατιωτική τους θητεία και έπρεπε να μπουν στο στρατόπεδο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...