Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Ενίσχυση από… μέσα στο λιμάνι

Πώς οι Πίνο και Μπόατενγκ μπορούν να επηρεάσουν τον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Στις… επάλξεις, έστω και αργοπορημένα, παίρνουν θέση Πίνο και Μπόατενγκ. Ο πρώτος μετά το «συγχωροχάρτι» από τον Μίτσελ γύρισε χθες στις προπονήσεις, βγαίνοντας έτσι από την καραντίνα στην οποία βρισκόταν εδώ και δύο μήνες λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο δεύτερος κέρδισε τη διαμάχη του με την Ντνιέπρ και ανήκει πλέον και με τη βούλα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουκρανία, το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης δικαίωσε τον Γκανέζο μέσο στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της πρώην ομάδας του. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον η απόφαση κοινοποιηθεί επίσημα στην πειραϊκή ΠΑΕ με έγγραφο από το CAS, ο Μπόατενγκ θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ (ο παίκτης προπονείται εδώ και καιρό στου Ρέντη). Εστω και λίγο πριν πέσει η αυλαία της φετινής χρονιάς για τους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι σημαντικό για τον Μίτσελ να διαπιστώνει ότι μπορεί να ποντάρει σε ένα «εργαλείο» που ο ίδιος εισηγήθηκε για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Αλλωστε, αν ο Γκανέζος δεν έμενε ελεύθερος, τότε οι Πειραιώτες θα έκαναν κίνηση για μεταγραφή «κόφτη», εφόσον φέτος φάνηκε να «πονά» η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση, μετά την αποχώρηση του Ορμπάιθ.

Το Κύπελλο θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία και για τον Πίνο. Οπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να «κερδίσει» τον Μίτσελ και να παραμείνει στο λιμάνι. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον κυριακάτικο ημιτελικό με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τόσο ο Πίνο όσο και ο Μπόατενγκ είναι θεωρητικά δύο μονάδες που διαθέτουν την ποιότητα ώστε να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Προφανώς υπ’ αυτό το πρίσμα διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώτο και παράλληλα να περιμένουν τόσον καιρό τον δεύτερο μέχρι να βγει η απόφαση από το CAS. Αυτό σημαίνει εφόσον δικαιωθούν με την εικόνα των δύο παικτών στο γήπεδο, θα διαφοροποιηθεί ο σχεδιασμός του καλοκαιριού με δύο έτοιμες «μεταγραφές» μέσα από του Ρέντη!

Στην Πορτογαλία, εξάλλου, γράφτηκε χθες (σε δημοσίευμα της «Record») ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Μπράγκα ενδιαφέρονται για τον 23χρονο επιθετικό της Δόξας Δράμας Λεάντρο Κάπελ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...