Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ευρωπαϊκά διαμάντια!

Οι Σπανούλης και Διαμαντίδης στην καλύτερη πεντάδα.

Οι μεγάλες διακρίσεις για το ελληνικό μπάσκετ δεν σταματούν… Πριν από λίγες μέρες ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκέρι έλεγε «οι Διαμαντίδης, Σπανούλης και Ναβάρο είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη» και αποδείχθηκε πως την άποψή του αυτή -όσον αφορά τους Ελληνες- ενστερνίζονται και άλλοι στην Ευρώπη. Ο πρόλογός μας έγινε για την ψήφιση των Διαμαντίδη και Σπανούλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας, πλαισιωμένων από τους Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) και Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Ενας από τους πέντε θα αναδειχθεί και ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής διοργάνωσης. Ο Διαμαντίδης συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ενώ αυτή είναι η δεύτερη για τον Σπανούλη και τον Κρίστιτς.

Εν μέσω όλων των παραπάνω ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον και για το φάιναλ φορ (την Παρασκευή οι ημιτελικοί). Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου ήταν οι πρωταγωνιστές του πέμπτου επεισοδίου του Road to London που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός μέσω του επίσημου καναλιού του στο YouTube, με τον τελευταίο να θυμάται το… σκαρφαλωτό σουτ του Κώστα Παπανικολάου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σιένα, ενώ τον πρώτο να τονίζει: «Ποτέ δεν έχασα την αισιοδοξία μου και ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω στην ομάδα. Εχουμε δείξει ξεκινώντας από την περσινή χρονιά πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί και ιδιαίτερα σε παιχνίδια που είναι ζωής ή θανάτου ή τα χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Εχουμε δείξει πως ξέρουμε τον τρόπο να τα κερδίσουμε».

Η μεγάλη στιγμή του Νίκου Γκάλη

Ο Αρης τιμάει σήμερα τον μοναδικό Νίκο Γκάλη στο «Αλεξάνδρειο», σε μια εκδήλωση όπου το παρών θα δώσουν τεράστιοι αστέρες του παρελθόντος. Η συγκεκριμένη θα κρατήσει δύο ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Αρη και της Λιμόζ με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Παρόντες θα είναι θρύλοι του παγκόσμιου μπάσκετ όπως οι Ντίνο Μενεγκίν, Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντόρον Τζάμσι, Στεφάν Οστρόφσκι, Ρισάρ Ντακουρί, Φρέντερικ Φορτέ, Αλεξάντερ Βολκόφ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Οντι Νόρις, Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Σιγάλας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Κώστας Παταβούκας, Λευτέρης Κακιούσης, Μέμος Ιωάννου, Βασίλης Λυπηρίδης, Σλόμπονταν Σούμποτιτς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Μάνθος Κατσούλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ντέιβιντ Στεργάκος, Στιβ Γιατζόγλου, Tζον Κόρφας και άλλοι. Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τη Nova.

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...