Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Δίνουμε φωνή στον πολίτη»

❱❱ Η Αμέλια Αναστασάκη μιλά για το «Εχουμε και λέμε» που παρουσιάζει με την Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στο Νέο ΚανάλιΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Την κοινωνική, ανθρώπινη, αλλά και αισιόδοξη πλευρά της ζωής μάς μεταφέρουν από Δευτέρα έως Παρασκευή (15.00-18.30) οι Kρητικές Αμέλια Αναστασάκη και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Εχουμε και λέμε» στο Νέο Κανάλι.

Η «Espresso» συνομίλησε με την Αμέλια, η οποία, πέρα από την καθημερινή μάχη της με την ενημέρωση, ετοιμάζει, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του σταθμού, ακόμα μία παραγωγή, η οποία θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, με σκοπό να βγάλει στο φως την ελληνική επιχειρηματικότητα και τους Ελληνες businessmen που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

«Από το 2002 που εργάζομαι ως δημοσιογράφος την καρδιά μου έχει κλέψει ξεκάθαρα η ενημέρωση. Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Alter, στην ΕΡΤ, στο Mega, στο Ε, κάλυπτα το ελεύθερο ρεπορτάζ που θεωρώ τη βάση όλων των ρεπορτάζ και μετέπειτα ήμουν διαπιστευμένη στο υπουργείο Εργασίας. Αγαπώ την ειδησεογραφία και την επικαιρότητα και τώρα στο Νέο Κανάλι έχω στόχο, μαζί βέβαια με τη συνάδελφό μου, να δώσουμε φωνή στον Ελληνα πολίτη» μας λέει.

«Η παραγωγή έχει κοινωνικό προφίλ και εστιάζει σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο, από το Ασφαλιστικό και τα εθνικά ζητήματα, μέχρι την εγκληματικότητα. Σήμερα ο Ελληνας, βλέποντας δυστυχώς να γίνονται περικοπές από παντού, σε μισθούς και συντάξεις, δεν ελπίζει πουθενά και έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα» τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία έχει ζήσει μεγάλες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Δεν το έβαλα κάτω»

«Στην καριέρα μου έζησα το λουκέτο τριών σταθμών, του Alter, της ΕΡΤ, του Mega, και ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πάντα έλεγα ‟“πάμε ξανά από την αρχήˮ και είχα στο μυαλό μου την οικογένειά μου. Από τη στιγμή που έχω μια εξάχρονη κόρη να αναθρέψω πρέπει να είμαι δυνατή και να έχω δικλίδες ασφαλείας. Γι’ αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, κοιτούσα να διατηρώ και μια δεύτερη δουλειά. Ετσι, παράλληλα με το Νέο Κανάλι εργάζομαι και στο CNN Greece, το οποίο είναι ένα μάχιμο ζωντανό διαδικτυακό κανάλι. Εγώ καλύπτω θέματα που αφορούν την οικονομία, αλλά και την παρουσίαση μεγάλων ελληνικών και ξένων εταιριών στον κόσμο». Πρόθεση της δημοσιογράφου και της διευθύντριας προγράμματος Ράνιας Ματαφιά είναι να στηθεί άμεσα και μια εκπομπή για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση του σταθμού για να βγάλουμε μπροστά εταιρίες που μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα κάνουν θαύματα. Ηδη μια μεγάλη ελληνική εταιρία καλλυντικών εξαγοράστηκε κατά το ήμισυ από μια τεράστια αντίστοιχη εταιρία του εξωτερικού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν συνάντησα ένα νέο παιδί, το οποίο σκέφτηκε πώς μπορεί να αξιοποιήσει τα φύκια του ελληνικού βυθού. Με αφορμή την αισιοδοξία όλων αυτών των επιχειρηματιών που συναντώ, πήρα κι εγώ την απόφαση και άνοιξα ένα μαγαζί για την ευεξία και την ομορφιά, το Amelia Anastasaki Nails, στη Γλυφάδα, και έχω τη χαρά να το προτιμούν οι πελάτες μου για ένα βασικό του πλεονέκτημα: την καθαριότητα!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...