Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Πώς να καταλάβετε ότι σας απατάει!

Από την Αλίντα Κανάκη.

ΚΡΙΟΣ
Πώς θα καταλάβεις ότι ο Κριός σε απατάει; Μα, είναι πολύ απλό: δεν μπορεί ποτέ να κρυφτεί, γιατί δεν μπορεί να ελέγξει δύο παράλληλες σχέσεις! Γίνεται πολύ νευρικός χωρίς λόγο και αιτία, μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο και χαζογελάει! Αν τον ρωτήσετε, θα σας ομολογήσει τα πάντα, αλλά μην περιμένετε να σας τα πει από μόνος του.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευτυχώς, ο Ταύρος είναι από τους ανθρώπους που μόλις κάτι χαλάσει, το ανακοινώνουν. Δεν του αρέσουν οι παράνομες σχέσεις και δεν μπορεί να κρύβεται. Αν λοιπόν θελήσει να κάνει κάτι άλλο, απλώς θα σας το ανακοινώσει και θα φύγει για άλλες αγκαλιές!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυστυχώς, οι Δίδυμοι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση! Εδώ δεν μπορείτε να τους καταλάβετε στις καλές τους, θα καταλάβετε αν σας κερατώνουν; Εχουν όλο το ταλέντο να χειρίζονται άψογα δύο παράλληλες σχέσεις και τις περισσότερες φορές δεν γίνονται αντιληπτοί. Αν πάψουν απότομα τα συχνά τηλεφωνήματα, καλό θα είναι να ανησυχήσετε!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι είναι πολύ εύκολοι να πιαστούν στα πράσα, καθώς σταματάνε απότομα τις πολύ τρυφερές χειρονομίες, τις εκπλήξεις και τα γλυκόλογα. Δεν θα είναι πλέον ο στοργικός σύντροφος, αλλά απόμακρος και νευρικός!


ΛΕΩΝ
Τα Λιοντάρια είναι από τα ζώδια που όταν διατηρούν παράνομη σχέση αρχίζουν τις υπερβολικές γλύκες και μπορούν να σας τάξουν τον ουρανό με τα άστρα. Ωστόσο ό,τι και αν λένε είναι ασυνεπείς και ποτέ δεν υλοποιούνται οι υποσχέσεις τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που δεν αντέχουν τα ψέματα, και γι’ αυτό θα συζητήσουν το θέμα από την αρχή. Εάν λοιπόν σας ανακοινώσουν ότι θέλουν να συζητήσετε κάτι σοβαρό, τότε τα πράγματα όντως είναι σοβαρά!


ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί είναι από τους ανθρώπους που μπορούν άψογα να διατηρήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα σε δύο σχέσεις! Ωστόσο, μόλις αρχίσουν να αποφεύγουν κάποιες συζητήσεις και να λένε δικαιολογίες, τότε να ξέρετε πως σίγουρα έχουν βρει κάποια άλλη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί είναι πολύ μυστικοπαθείς και μπορεί να μην αντιληφθείτε γρήγορα την κατάσταση και να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ο μόνος τρόπος για να το παραδεχτούν είναι να τους πιάσετε επ’ αυτοφώρω!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τους Τοξότες είναι πολύ εύκολα τα πράγματα. Η σχέση σας έχει γίνει πολύ τυπική και δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον. Ο σύντροφός σας αρκείται μόνο στα τυπικά και δεν ασχολείται περισσότερο με εσάς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι από τους ανθρώπους που μόλις βρουν κάτι άλλο δεν θα σας δίνουν σημασία. Θα είναι ψυχροί και αδιάφοροι. Δεν θα σας ζητήσει να χωρίσετε, αλλά θα σας φέρει στο σημείο να πείτε εσείς το τελικό αντίο!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι δεν μπορούν να κρυφτούν δευτερόλεπτο! Θα είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το καινούργιο τους απόκτημα, που θα σας το πουν ευθέως ότι διατηρούν παράλληλη σχέση.


ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες έχουν ταλέντο στα ψέματα και ξεγλιστράνε αμέσως. Δεν θα καταλάβετε πότε θα σας μπλέξουν στο παιχνίδι τους! Θα σας παρουσιαστούν σίγουρα σαν θύματα και θα τους λυπηθείτε, γιατί χειρίζονται πολύ καλά το παιχνίδι τους.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...