Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο όσο μπορείτε να…

ΚΡΙΟΣ: Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και ανακαλύψτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Ετσι και αλλιώς οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και ποιους τομείς πρέπει να προσέξετε για να δουλέψουν σωστά οι δικοί σας μηχανισμοί. Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας, γιατί ακόμα και αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας. Αναπτερώστε το ηθικό σας και ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Πρέπει κι εσείς να κάνετε τη δική σας προσπάθεια να βρεθείτε μαζί, και όχι μόνο να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας. Μια συζήτηση ή μια καινούργια γνωριμία θα σας ανοίξει τον δρόμο για νέες ιδέες και σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν θα είναι ικανές να χαλάσουν το τέλειο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα κάνετε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας. Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δεν θα σας επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες. Από εσάς εξαρτάται πότε θα αποταμιεύσετε και πότε θα είστε σπάταλοι, καθώς οι σκέψεις σας για τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται. Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες σας θα σας βοηθούν πολύ. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις θα απαιτούν μια ριζική αλλαγή. Ανοίγει για εσάς ένας νέος κύκλος, οπότε πρέπει να βρείτε καινούργιους τρόπους να υποστηρίξετε τις αξίες σας, αλλά και τις ιδέες σας. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να αντέξετε τους έντονους ρυθμούς, αναθεωρήστε τους στόχους σας και εξετάστε τις δυνάμεις που σας κινητοποιούν για να προχωρήσετε δυναμικά στη ζωή. Μάθετε να εκμεταλλεύεστε σωστά τον χρόνο σας, συγκρίνοντας τα «θέλω» σας με τα «πρέπει» και βρείτε πιο ισορροπημένο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την καλή τύχη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε τη μέρα σε επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος που τον χρειάζεστε. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ζητήσετε ξανά την ελευθερία σας. Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δεν θα καταφέρετε να είστε συνεπείς. Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας, προσέξτε σε ποιο σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων. Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας και για να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, φροντίστε να βρείτε κάποιες ώρες για να τις περνάτε με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν τα χρήματά σας δεν φτάνουν για όσα έχετε κατά νου να πάρετε, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια. Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας είναι πάρα πολλές. Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας επειδή με τη σωρεία εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν δεν θα μπορεί να ανθίσει ο έρωτας όπως εσείς θα θέλατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τίποτα δεν θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλώς, δώστε και στον σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δεν θα βγείτε χαμένοι. Φροντίστε να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να κινείστε με σύνεση και λογική, για να μπορέσετε να επιτύχετε το σωστό μοντέλο επικοινωνίας. Είναι γνωστό πως η καθημερινότητα ισοπεδώνει τα συναισθήματα και είναι λογικό να υπάρχουν μπερδέματα, όμως το να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα, επειδή σας εκνεύρισαν άλλοι, δεν είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τέτοιες είδους ενέργειες, γιατί τις περισσότερες φορές αυτές οι καταστάσεις δημιουργούν θύτες και θύματα. Η ψυχολογία σας θα έχει διακυμάνσεις και αρκετές φορές θα νιώθετε υπέρμετρο ενθουσιασμό και άλλες πάλι έντονη απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας θα δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως θα μπορέσετε, εάν δεν σας κυριεύσει ο φόβος, να δείτε κατάματα την αλήθεια. Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε αρκετά καλά. Μην παρασύρεστε από ακραίες συμπεριφορές που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, απλώς αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Εχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς, και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ανέβει η διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας. Θέστε τις βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές. Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει, ώστε να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα, χωρίς να προβληματίζεστε. Το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία και μετά με το συναίσθημα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό σας τομέα. Ετσι, έπειτα από αρκετές ώρες δουλειάς, είναι αναμενόμενο να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούργιες γνωριμίες. Ομως, όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα. Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη τη διαλλακτικότητα και τον εγωισμό που σας χαρακτηρίζουν. Μη θεωρείτε πως σωστοί είστε μόνο εσείς, ενώ ο σύντροφός σας είναι λάθος, οπότε δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο όσο μπορείτε να αποβάλετε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, για να μην τη χάσετε. Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στον δεσμό σας και να τις τηρήσετε, για να μην πιέζεστε και να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό σας μέλλον. Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορέσετε να πείτε τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλλει την ψυχολογία σας και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς. Βρείτε πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό θα αρχίσει να μειώνεται. Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Προγραμματίστε τις δουλειές που θέλετε ή ρυθμίστε τα εργασιακά σας θέματα. Συνεργασίες που εκκρεμούν, αλλά και καινούργιες που διαφαίνονται στον ορίζοντα έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά και να έχουν διάρκεια στο μέλλον. Προσεγγίστε με θετική ενέργεια παλιούς και νέους συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να τα κάνουν πραγματικότητα. Προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές. Δεν θα πρέπει να αναλώνεστε σε όσες σχέσεις διαπιστώνετε ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο τόσο για να πετύχετε τους στόχους σας όσο και για να βρεθείτε με τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε παραμερίσει. Αισθήματα που είχατε καταπιέσει, απωθημένα και επιθυμίες σας που δεν είχαν βρει τρόπο να εκφραστούν είναι πιθανόν να βγουν με έναν τρόπο που θα ξαφνιάσει όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...