Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η Ελλάδα «ταξιδεύει» μέσα από τον φακό του πρίγκιπα Νικόλαου

❱❱ Η νέα έκθεση φωτογραφίας που ετοιμάζει και η αναστάτωση που του προκάλεσε η σύζυγός τουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο πρίγκιπας Νικόλαος έχει μάτι! Κι αυτή η διεισδυτική ματιά του απλώθηκε πάνω από το μπλε του Αιγαίου. Η Ελλάδα, λοιπόν, είναι το θέμα και της νέας έκθεσης φωτογραφίας που ετοιμάζει ο Νικόλαος, την οποία θα «ταξιδέψει» στην Αυστραλία το αμέσως επόμενο διάστημα.
Είναι σπουδαίος φωτογράφος και ήδη έχει στο ενεργητικό του δύο εκθέσεις έργων, μία που έγινε το 2015 στο Λονδίνο και άλλη μία στην Ντόχα του Κατάρ, το 2016.

Η καινούργια καλλιτεχνική συλλογή του αποπνέει μόνο ήλιο, θάλασσα και μπλε.

topio

Η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, λοιπόν, θέλοντας να μας δείξει την πρόοδό του, πήγε μέχρι το εργαστήριο του πρίγκιπα στον Χολαργό και φυσικά το αναστάτωσε.
Ξάπλωσε δίπλα από ένα έργο του Νικόλαου και το ανέβασε στο Ιnstagram για να δούμε το μέγεθος των ωραίων φωτογραφιών.

Η Τατιάνα δηλώνει περήφανη για τη δουλειά του άντρα της. Αλλωστε, εκείνη ήταν που τον προέτρεπε να εκθέσει τα έργα του, κι εκείνος την άκουσε και κέρδισε.
«Οι φωτογραφίες είναι η δική μου Ελλάδα, όπου λατρεύω να ζω για τον ουρανό και τη γη της. Αγαπώ το φως της. Τα τοπία της είναι τα πιο αγαπημένα μου στον κόσμο» έχει πει στο παρελθόν ο Νικόλαος. Η έκθεση θα πάει Αυστραλία και οι ομογενείς θα χαρούν την Ελλάδα μέσα από τον φακό ενός πρίγκιπα.

Νίκησε η… αγάπη

loverdos

❱❱Υστερα από δύο παρατάσεις νίκησε η Κιβωτός. Στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που έγινε χθες στην Καλλιθέα, μεταξύ των ομάδων Πόλις Καλλιθέας, Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Κιβωτού και Βουλής των Ελλήνων, νίκησε η… αγάπη. «Ο αθλητισμός άλλη μία φορά μάς ενώνει για καλό σκοπό. Για να στηρίξουμε τη δουλειά που κάνει ο πατέρας Αντώνιος και η Κιβωτός του Κόσμου, που στηρίζει όλα τα παιδιά» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, που ήταν εκεί για να στηρίξει τους δικούς της Παύλο Χρηστίδη και Ανδρέα Λοβέρδο, οι οποίοι έπαιζαν, αλλά και τον Μάριο Γεωργιάδη, που όπου υπάρχει αγώνας μπάσκετ, εκείνος… πρώτος.

❱❱Δικαιωματικά η χθεσινή Πρωταπριλιά ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ., μάλιστα, με το «φούξια βίντεο» καταδεικνύει τις δεκάδες συντροφικές προσλήψεις των υπουργών της κυβέρνησης. Μπατζανάκηδες, ανίψια, συντρόφισσες, αδέρφια, ξαδέρφια, όλοι μέσα… λέει η Ν.Δ. και αλήθεια λέει. «Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη», ακριβώς όπως το είχε υποσχεθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Τι, μόνο ο Καρανίκας θα φτιάχνει βιντεάκια; Μπορούν και οι άλλοι.

loyloydia

❱❱Πάσχα καθολικών χθες και η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ ευχήθηκε στους Γερμανούς με μια λυρική φωτογραφία από το γραφείο της. Αδειο, λόγω της γιορτής, το «καγκελάρειο γραφείο», αλλά διανθισμένο από κίτρινες τουλίπες, αγαπημένες της «σιδηράς κυρίας», όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Ενα λιτό γραφείο με μια μοναδική πινελιά άνοιξης στην παγωμένη (ακόμη) Γερμανία. «Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας ένα ειρηνικό και ευλογημένο Πάσχα» ευχήθηκε η Ανγκελα Μέρκελ.

❱❱Το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά -είθισται να στέλνει ένα στην αρχή κάθε μήνα- το αφήνουμε ασχολίαστο στην κρίση σας: «Παλεύουμε χωρίς ψέματα, αγαπάμε αληθινά, βαθιά. Πιστεύουμε σε ό,τι κάνουμε, χορεύουμε στροφές ειλικρινείς και αγωνιστικές, χαιρετούμε τον Απρίλη με αστεία και αγκαλιές. Καλό μήνα. Νίκος».

(!)

zoi

Στο Μεσολόγγι για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εξόδου βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου της Πλεύσης Ελευθερίας, παρέα με τον υπεύθυνο Στρατηγικής και Επικοινωνίας Διαμαντή Καραναστάση. Αμέσως μετά η πρόεδρος πήγε στο Αγρίνιο και έδωσε συνέντευξη στον εξάδελφό μου Βασίλη Μπενέκο και στην τηλεόραση του «Αχελώου».Τι είπε; Οτι όπου να ‘ναι ξεκινά η επανάσταση.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...