Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 16 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Στον οικογενειακό χώρο αποφύγετε να…

ΚΡΙΟΣ: Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ό,τι στα επαγγελματικά, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάθετε υπερκόπωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθουν η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν αρχίσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας θα βοηθήσει να προωθήσετε πιο γρήγορα τις υπόλοιπες υποθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους. Διευθετήστε της εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από μπερδεμένες ή άρρωστες καταστάσεις, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, και κάντε τις αναζητήσεις σας με καθαρό μυαλό. Συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και οι ιδέες θα σας κατακλύζουν ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία.

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και γενικώς στις κινήσεις, γιατί θα είστε κάπως επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός. Απλά φροντίστε αν είστε χαλαροί και όχι υπερβολικοί σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα κάνετε θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας, αλλά θα είναι αποδοτικές και επικερδείς, αφού η οργάνωσή σας θα λειτουργεί σε άριστο συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην απορρίψετε κάποια σημαντική εξέλιξη, καθώς θα υπάρξουν ανοίγματα για τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και υπομονετικοί σε κάποια υπόθεση που δείχνει να έχει καλές προοπτικές για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την άνεση να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και να αναπτύξετε περισσότερο τον κοινωνικό κύκλο σας. Εχετε το χάρισμα να γίνεστε αγαπητοί και να προσαρμόζεστε εύκολα σε παρέες. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και μην αλλάζετε απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε αξεπέραστα εμπόδια. Διακρίνετε τις ευκαιρίες επέκτασης των οικονομικών σας συμφερόντων, καθώς η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστή θα είναι η τελική επιλογή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Στον οικογενειακό χώρο αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με οικεία πρόσωπα, ακόμα κι αν σας προκαλέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμαιεύστε κάποιες πληροφορίες σημαντικές για την πρόοδό σας ή την οικονομική υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας. Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και, γιατί όχι, την εύρεση ενός συντρόφου.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....