Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Αγριο sex στο Οβάλ Γραφείο!

Η φωτογράφος Αλισον Τζάκσον «έστησε» ένα τολμηρό concept με θέμα «τι θα γίνει αν κερδίσει τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ»

Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον «λεκέ» του προέδρου Κλίντον στο φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι, γνωστό και ως Monica-gate, το Οβάλ Γραφείο (Oval Οffice) μετονομάστηκε σε Oral Office (Γραφείο Στοματικού Σεξ), και αυτός ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους τίτλους σε πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Τόσα χρόνια μετά, το προεδρικό γραφείο του Λευκού Οίκου έγινε πηγή έμπνευσης για την Αλισον Τζάκσον, ώστε να στήσει ένα σκηνικό φαντασίας, με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ, ενσαρκωμένο βεβαίως από σωσία του.

rwq4twe 4

Η διάσημη φωτογράφος-σκηνοθέτις έχει στο παρελθόν στήσει αντίστοιχα σκηνικά με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κάθριν και τον μικρό Τζορτζ. Αυτή τη φορά «ξαναχτύπησε», μια ανάσα προτού ανοίξουν οι κάλπες στις ΗΠΑ, με «φωτογράφιση» του Ντόναλντ Τραμπ και θέμα «τι θα γίνει αν κερδίσει ο Τραμπ τις εκλογές».

rwq4twe 5

Το σχετικό shooting κυκλοφορεί σε λεύκωμα και, φυσικά, promo έγινε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τον σωσία του Τραμπ να προσελκύει τα βλέμματα και συχνά το χειροκρότημα των περαστικών.

rwq4twe 6

Κι ενώ η ψηφοφορία αρχίζει, το προεκλογικό θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο χθες, ύστερα από την επιστολή του επικεφαλής του FBI προς το Κογκρέσο, με την οποία ο Τζέιμς Κόμεϊ πληροφόρησε το Σώμα ότι η πρόσφατη έρευνα για τα νέα e-mails της Χίλαρι Κλίντον, η οποία ολοκληρώθηκε, δεν μετέβαλε το συμπέρασμα της υπηρεσίας ότι δεν τίθεται θέμα δίωξής της.

rwq4twe 1

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση στην εν λόγω κίνηση είναι ο χρόνος που επιλέχτηκε για να ενημερωθούν το Κογκρέσο και η κοινή γνώμη. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έκανε λόγο για προστασία της Χίλαρι Κλίντον από ένα χειραγωγούμενο σύστημα. Κι είναι ίσως το ίδιο αυτό σύστημα που κάνει τη Χίλαρι Κλίντον ιδιαίτερα δημοφιλή σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως έδειξε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε αποκλειστικά για το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik και δίνει στην Κλίντον ποσοστά έως και 56%.

rwq4twe 2

Αυτό, ωστόσο, είναι, σύμφωνα με έγκυρες εκτιμήσεις, αποτέλεσμα της υποστήριξης που παρέχουν τα media στην Κλίντον.

hrtwerΡοζ σκάνδαλο με «κουνελάκι», απειλή για τον μεγιστάνα!

Ποσό 150.000 δολαρίων για μια αποκλειστική συνέντευξη που θα εξέθετε τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι και λίγα χρήματα. Φέρεται ότι τα πλήρωσε ο εκδότης του «National Enquirer» σε γυναίκα που είχε ποζάρει στο «Playboy» και η οποία υποστηρίζει πως ήταν ερωμένη του Τραμπ.

Ωστόσο, η ιστορία δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Μήπως επειδή ο εκδότης είναι φίλος του Τραμπ και όλο αυτό έγινε επειδή ο ίδιος ο μεγιστάνας πληρώνει για να θάψει ό,τι τον εκθέτει; Την υπόθεση έφερε στο φως η «Wall Street Journal», η οποία επικαλείται πηγές αλλά και έγγραφα τα οποία έχουν δει ρεπόρτερ της.

Υποστηρίζει ότι στις αρχές του Αυγούστου η εταιρία American Media Inc., που εκδίδει το «National Enquirer», πλήρωσε 150.000 δολάρια (περίπου 135.000 ευρώ) στην Playmate του 1998 Κάρεν ΜακΝτόγκαλ (φωτό) για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της ιστορίας της. Το μοντέλο ισχυριζόταν ότι το 2006 και για 10 μήνες είχε ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν ήδη έναν χρόνο παντρεμένος με τη Μελάνια.

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι πλήρωσε τη ΜακΝτόγκαλ για να γράφει άρθρα fitness και για μια ιστορία που είχε με παντρεμένο. Γι’ αυτό και το συμβόλαιο που υπέγραψε, όπως αναφέρει η «WSJ», έχει όρο να μη μιλήσει πουθενά αλλού για δεσμό της με παντρεμένο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...