Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 30 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα το οποίο θα…

ΚΡΙΟΣ: Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα κι έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα μεγαλώνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή ημέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά σας σχέδια σε λογικό πλαίσιο. Μην αφήσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείψουν και τα παρατήσετε, γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ημέρα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη. Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα. Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας αγχώνει. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να βγουν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά.

ΛΕΩΝ: Η εκμάθηση νέων συστημάτων θα έχει επιτυχή έκβαση, ενώ ενδέχεται μια συνεργασία να σας βοηθήσει πολύ. Συνειδητοποιήστε ότι το οικονομικό μέλλον σας χτίζεται στο παρόν, οπότε μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και μην περιμένετε παθητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την άνεση που θα έχετε με τους άλλους για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που επιθυμείτε, χωρίς όμως να γίνεστε ακραίοι ή παράλογοι στις απαιτήσεις σας, γιατί έτσι δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα το οποίο θα επικρατεί και ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις, και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας, που είχατε απορρίψει. Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πώς θα τη χρησιμοποιήσετε για να παραμείνετε αγαπητοί. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε με κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις παλιές φιλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα δεν είστε από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στα επαγγελματικά κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα όσο θέλετε να δείχνετε.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε αλλαγές στις συνήθειες και τις απόψεις σας, πρώτον για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και, δεύτερον, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι οι οποίοι θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...