Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Πέθανε ξαφνικά ο αδελφός του Σχοινά

Ο 48χρονος Αποστόλης άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο Θριάσιο από πνευμονικό οίδημα

Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Διονύση Σχοινά ο ξαφνικός θάνατος του αδελφού του Αποστόλη. Ο 48χρονος μουσικός άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.
er23r234rwq4rftwettgwf 6Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Θριάσου νοσοκομείου στο οποίο διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, «προσήλθε με εικόνα οξέος πνευμονικού οιδήματος που εξελίχθηκε τάχιστα σε κατάσταση καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Παρά τις ενδεδειγμένες θεραπευτικές κινήσεις, ο ασθενής κατέληξε ύστερα από 90 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης». Μάλιστα, σύμφωνα με το κείμενο, η αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία θα διενεργούσε νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.
er23r234rwq4rftwettgwf 1Συντετριμμένοι, ο Διονύσης Σχοινάς και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των γονιών του τραγουδιστή, του Δημήτρη και της Μαρίας, προσπαθώντας να τους παρηγορήσουν. Μα λόγια δεν υπάρχουν να σβήσουν τη λύπη μιας μάνας που χάνει το παιδί της. Τον πρωτότοκο. Το αποκούμπι της. Γιατί ο Τόλης δεν έφυγε ποτέ από το πατρικό του σπίτι. Ζούσε εκεί… από πάντα. Από την ημέρα που γεννήθηκε. Εργένης, πλακατζής, τρυφερός, πονετικός. Αυτό που λέμε «καλό παιδί». Και τώρα μόνο δάκρυα…

Η γειτονιά στη Νίκαια θρηνεί κι εκείνη για το «χαμογελαστό αγόρι», όπως τον αποκαλούσαν. «Μαυροντύθηκε το σπίτι τους. Τι κακό ήταν αυτό που τους βρήκε… Συγκλονιστήκαμε με τον θάνατό του» λέει στην «Espresso» μια γειτόνισσα της οικογένειας.
er23r234rwq4rftwettgwf 4Ηταν ο πιο στενός συνεργάτης του Διονύση. Μαζί εμφανίζονταν σε κέντρα διασκέδασης και συναυλίες. Αποτελούσε μέλος της ορχήστρας. Εμοιαζαν καταπληκτικά τα δύο αδέλφια. Ιδιο κούρεμα, παρόμοιο ντύσιμο, πολλά κοινά γνωρίσματα στον χαρακτήρα. Σαν δίδυμοι, κι ας είχαν τρία χρόνια διαφορά. Αγαπούσαν τις πλάκες, τις βόλτες και τις ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Ο Τόλης είχε μεγάλη αδυναμία στον ανιψιό του Δημήτρη, γιο του Διονύση και της Καίτης.
er23r234rwq4rftwettgwf 3«Ηταν φιλαράκια. Κολλητοί. Στα ρεπό του έπαιρνε τον 16χρονο πιτσιρικά και έβγαιναν για καφέ ή πήγαιναν μαζί στο γήπεδο» λέει στην «Espresso» συνεργάτης του άτυχου 49χρονου.

Μόνο καλά λόγια

Ο Διονύσης Σχοινάς κάθε φορά που αναφερόταν στον αδελφό του μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Τα παιδικά χρόνια τα πέρασα κάνοντας παρέα με τον Τόλη. Αυτός με μύησε στον κόσμο της μουσικής. Σε εκείνον χρωστάω το ότι ασχολήθηκα κι έμαθα κιθάρα, και το να σκεφτώ σοβαρά να σπουδάσω μουσική». Σε άλλη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, ξύπνησε ένα πρωινό να πάει στην πρόβα με την κιθάρα του, αλλά… είχε εξαφανιστεί. Εψαξε όλο το σπίτι να τη βρει, αλλά πουθενά. «Την είχε πάρει ο Τόλης και την είχε πουλήσει για να αγοράσει μπάντζο (έγχορδο μουσικό όργανο), το οποίο δεν χρησιμοποίησε ποτέ! Είχε πουλήσει το όργανο της δουλειάς μου για να κάνει το χόμπι του. Μέχρι να μαζέψω χρήματα και να πάρω άλλη εργαζόμουν με δανεική κιθάρα!»

Η κηδεία του Αποστόλη Σχοινά θα γίνει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι από το νεκροταφείο Σχιστού, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.
er23r234rwq4rftwettgwf 5Δημήτρης Δάρδας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...