Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 18 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα πρόβλημα δουλειάς ή κάτι πιο προσωπικό θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα σας…

ΚΡΙΟΣ: Σταθερός σύμβουλός σας πρέπει να είναι ο ρεαλισμός και όχι η ματαιοδοξία. Κάντε υπομονή στις δυσκολίες και οι ευκαιρίες που θέλετε θα έρθουν, αρκεί να μη ζητάτε ανέφικτα πράγματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό, ώστε να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε όμορφα χωρίς ιδιαίτερες έννοιες να σας στενοχωρούν. Κάντε διακοπές φεύγοντας κάπου μακριά και αφήνοντας πίσω σας ό,τι σας αγχώνει. Μια καινούργια γνωριμία θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα πρόβλημα δουλειάς ή κάτι πιο προσωπικό θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα σας αναστατώσει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας με φίλους και το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκεστείτε σε αυτά που θα σας δοθούν ή θα σας έρθουν απρόσμενα και μην απαιτήσετε περισσότερα. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και μην αφήσετε στην τύχη κάποιες ενοχλήσεις. Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε γι’ αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Στη σύνθετη κατάσταση που περνάτε με καλά και δύσκολα μαζί, πρέπει να ξέρετε ότι στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα δεν πρόκειται να λείψουν οι ευκαιρίες. Αναγνωρίστε εγκαίρως τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με καλό μάτι τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Ενα απολαυστικό ταξίδι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μια επαγγελματική προσφορά θα είναι τα δώρα του μήνα για τους περισσότερους από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Αναλαμβάνοντας έκτακτες ευθύνες σχετικά με τη βελτίωση της επαγγελματικής εικόνας σας, αποφύγετε να επενδύσετε σε άτομα που δεν είναι βέβαιο ότι θα σας υπερασπιστούν όταν θα το χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά καλή για τις επιδιώξεις σας, ειδικά τις ερωτικές. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο ή στόχο που σας ενδιαφέρει, κινηθείτε διαλλακτικά. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχει έρθει η ώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε βασικούς τομείς. Οι αλλαγές στην αισθηματική ζωή σας είναι πιθανές, ενώ κάποιες αγορές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Αξιολογήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν στα προσωπικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς προετοιμαστείτε για επαγγελματικές εξελίξεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας, χωρίς όμως να ανακοινώνετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσο και να θέλετε να χαλαρώσετε, τα οικονομικά θέματα θα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Εκφράστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα. Κρατηθείτε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και σταματήστε να είστε απόλυτοι με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...