Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Μη μας πειράξετε! Eχουμε παιδιά…»

❱❱ Η ανατριχιαστική κατάθεση της συζύγου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! Αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του προς τους εκτελεστές

Από την Ντέμη Ντάβαρη

Οι εντάσεις από την πλευρά των κατηγορουμένων, αλλά και η συγκινητική κατάθεση της συζύγου του αδικοχαμένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σημάδεψαν τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη στυγερή δολοφονία του δικηγόρου τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας.

Περιγράφοντας την τελευταία στιχομυθία του θύματος με τους εκτελεστές του, λίγα δευτερόλεπτα πριν οι μοιραίες σφαίρες κόψουν το νήμα της ζωής του, η σύζυγός του Βικτωρία Γριμάνη ανέφερε ότι ο ίδιος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τους δράστες.

«Παιδιά, δικηγόροι είμαστε. Τη δουλειά μας κάνουμε. Μη μας πειράξετε. Εχουμε παιδιά…» φέρεται ότι είπε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος στους δολοφόνους του, με έναν απ’ αυτούς να του απαντά κυνικά: « Οχι. Πρέπει να φύγει το μήνυμα»!

Η μάρτυρας συνέδεσε ευθέως τη δολοφονία του συζύγου της με τις δικαστικές εκκρεμότητες του Αριστείδη Φλώρου, ενώ τόσο η ίδια όσο και συγγενείς του θύματος που κατέθεσαν στο δικαστήριο ανέφεραν ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εκπροσωπούσε τον καταδικασθέντα τόσο στη δίκη για το σκάνδαλο των εταιριών Energa – Hellas Power όσο και στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ Γ. Αντωνόπουλου.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ένα βράδυ πριν από τη δολοφονία είχε παρατηρήσει ύποπτη κινητικότητα έξω από το σπίτι τους και σταθμευμένο ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο αργότερα διαπίστωσε πως ήταν το ίδιο που παρακολουθούσε και το γραφείο του συζύγου της.

Παρών στο δικαστήριο ήταν και ο Αριστείδης Φλώρος, ενώ ένταση επικράτησε όταν η έδρα απέρριψε το αίτημα για διακοπή λόγω… εξάντλησης του 34χρονου κατηγορουμένου Μικέλα Καστριότ, ο οποίος κατέσφαξε προ ημερών μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού τον συγκρατούμενό του Αλμπερτ Μπάκου, που φέρεται ως ηθικός αυτουργός!

Τότε ο ίδιος όσο και δύο εκ των συγκατηγορουμένων του, που βρίσκονταν στο εδώλιο, αποχώρησαν από τη διαδικασία, βρίζοντας χυδαία τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Φεβρουαρίου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...