Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Η απόβαση των swingers στην Κρήτη

Glam ξενοδοχείο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει από αυτή την Τρίτη 170 ζευγάρια που θα ανταλλάξουν συντρόφους

3421rwrqwer 4Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την… απόβαση δεκάδων swingers στην Κρήτη, όπου αναμένεται να ζήσουν πέντε καυτές βραδιές σε χλιδάτο ξενοδοχείο! Το ελληνικό νησί επιλέχτηκε από το Swingers Date Club (SDC) (ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία) στο πλαίσιο εορτασμού των 15 ετών λειτουργίας του και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του: «Η εκδρομή στην Κρήτη είναι sold out»!

Η… πενταήμερη ανταλλαγής συντρόφων είναι προγραμματισμένο να αρχίσει την Τρίτη (θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 2 Μαΐου) σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή της Σταλίδας, ανατολικά του Ηρακλείου. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, κατά πληροφορίες, θα φιλοξενήσουν συνολικά 170 ζευγάρια διψασμένα για ηδονή. Οπως αναφέρεται στο site του ολλανδικού swingers club: «Η Κρήτη βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής».
3421rwrqwer 1 Σημειώνεται ότι το πακέτο κοστίζει σχεδόν 1.000 ευρώ (για την ακρίβεια 997,50 ευρώ!) ανά άτομο.

Τουρίστες υψηλού επιπέδου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδρομή είχε πολλαπλάσια ζήτηση από τις κλίνες που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο «Cactus» στη Σταλίδα. Οπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που έκλεισε το χρυσό συμβόλαιο με το club: «Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου που θα έρθουν από όλο τον κόσμο, από την Ευρώπη, την Αμερική και τη Σαουδική Αραβία, ενώ υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα».

3421rwrqwer 3Μάλιστα οι πελάτες, για να είναι σίγουροι πως θα έχουν ό,τι σκέφτονται για να πραγματοποιήσουν τις κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες, έχουν ήδη ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως η διαμόρφωση αιθουσών με glory holes ή αλλιώς «τρύπες ηδονής» (ανοίγματα σε τοίχους που χρησιμεύουν προκειμένου το ένα ζευγάρι να βλέπει το άλλο κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων) και να είναι έτοιμα τα… στρώματα μέσα στην ντισκοτέκ.

Βασικός κανόνας είναι η απόλυτη εχεμύθεια, και για τον λόγο αυτό πρέπει όλα να είναι υπό έλεγχο. Ετσι, το SDC θα φέρει μαζί του περίπου 40 άτομα, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση και την… περιφρούρηση!

Το επόμενο ραντεβού για το 2017!

Οσοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση στο ροζ πάρτι των swingers στη Σταλίδα θα πρέπει να κάνουν υπομονή ως το 2017, οπότε το club αναμένεται να… επιστρέψει στην Κρήτη!

Αν πάλι κάποιοι δεν… κρατιούνται, μπορούν να πεταχτούν στα τέλη Μαΐου μέχρι το Μεξικό! Οι τιμές εκεί και στη Γαλλία είναι λιγάκι πιο τσουχτερές, αφού μπορεί φτάσουν ως και τα 430 ευρώ το βράδυ. Το SDC, εξάλλου, έχει δημιουργήσει ολόκληρη βιομηχανία πάνω σε αυτό τον τομέα και είναι γνωστό για τη διοργάνωση τέτοιου είδους εκδρομών.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το site χρεώνει 12 ευρώ τον μήνα για συνδρομή στα μέλη του, που υπολογίζονται σε 5.000.000.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...