Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Σταρ Ελλάς και μποξέρ

Συνέλαβαν τον Αλέξη Φράγκο που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Τσίρκα στον πόλεμο των νονών.

Επώνυμες συλλήψεις έβγαλε η έφοδος των ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό του Αλέξη Φράγκου που κατηγορείται για το αιματοκύλισμα στην οδό Ανθείας στην Πάτρα. Μεταξύ των ατόμων που έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών στην επιχείρηση στο Μπραχάμι -και πέρασαν και τη χθεσινή νύχτα στα κρατητήρια- είναι μια πρώην εστεμμένη και ένας πρωταθλητής πυγμαχίας. Η είδηση της ξαφνικής σύλληψης του πρωταθλητή Τάσου Μπερδέση και της Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσίας Κουκίου για υπόθαλψη εγκληματία έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz, αλλά και στον χώρο του αθλητισμού. Μαζί με το ζευγάρι, στην έφοδο των ΕΚΑΜ που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα στον Αγιο Δημήτριο συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα: η αδελφή της Πατρινής Σταρ Ελλάς, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, ο αρραβωνιαστικός της που είναι μετρ σε πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης και η σύντροφος του Αλέξη Φράγκου, ο οποίος κατηγορείται για τη μαφιόζικη εκτέλεση του Πάνου Τσίρκα στην Πάτρα.778f9b2

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι για υπόθαλψη παρέμειναν στη ΓΑΔΑ για τρία συνεχόμενα βράδια, για να μεταφερθούν σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ενώ η αδελφή της Διονυσίας Κουκίου, Αγγελική, λόγω της εγκυμοσύνης της αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα και με τον όρο να παρουσιαστεί επίσης αύριο στο Αυτόφωρο. Ποιοι είναι όμως οι δύο βασικοί «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης που προκάλεσε σάλο στη high society της Αθήνας και της Πάτρας και με ποιο τρόπο έχουν εμπλακεί στην υπόθεση;

Η Διονυσία Κουκίου, η οποία στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2008 κατάφερε να εκτοπίσει τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού και να στεφθεί «βασίλισσα της ομορφιάς», γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Οταν ήρθε στην Αθήνα άρχισε να συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις για καταλόγους, μπαίνοντας δειλά-δειλά στον χώρο του μόντελινγκ. Μετά την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς πήρε μέρος στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» που διεξήχθη στο Βιετνάμ, όπου έζησε και μια αναπάντεχη περιπέτεια. Επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα «κόλλησε» στη Σανγκάη και χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο πρεσβευτής του Βιετνάμ στην Ελλάδα για να φτάσει στον προορισμό της.

Τελικά, αν και έφτασε στην «πηγή», δεν κατάφερε να πιει νερό, αφού δεν μπήκε ούτε στη δεκαπεντάδα του διαγωνισμού. Δεν είναι όμως μόνο ο τίτλος ομορφιάς και η πορεία στο μόντελινγκ που έχουν κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό την ξανθιά καλλονή. Αρκετά συχνά οι σχέσεις της με επώνυμους κυρίους της ελληνικής showbiz φιλοξενούνται σε ρεπορτάζ, αν και η ίδια κρατά χαμηλούς τόνους. Στις πιο γνωστές συγκαταλέγονται η σχέση της με τον τραγουδιστή Πάρη, η γνωριμία της με τον Γιώργο Γιγουρτάκη, η φημολογούμενη σχέση με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, με τον οποίο οι ίδιες φήμες την ήθελαν να ζει έναν παθιασμένο έρωτα, ενώ τώρα φέρεται να είναι ζευγάρι με τον Τάσο Μπερδέση που συνελήφθη κι αυτός στο διαμέρισμα στο Μπραχάμι.

Ο πρωταθλητής πυγμαχίας από την Πάτρα θεωρείται από τους καλύτερους εν ενεργεία αθλητές στην Ελλάδα στον χώρο των δυναμικών αθλημάτων. Κατάφερε γρήγορα να γίνει το νούμερο ένα του μποξ στο μυαλό όλων σχεδόν των προπονητών, να συμμετέχει σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το «No Limits», και για καιρό μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, κάποιες φορές με αρνητικό τρόπο. Μελανή στιγμή στην καριέρα του ήταν, για παράδειγμα, όταν το 2006 το όνομά του ενεπλάκη στην περίφημη υπόθεση των μπράβων της Πάτρας, που σκορπούσαν τον τρόμο στην αχαϊκή πρωτεύουσα και έλεγχαν τον χώρο της νύχτας, πουλώντας προστασία στα κέντρα διασκέδασης.

Μετά την καταδίκη του σε έξι χρόνια φυλάκιση ο πυγμάχος με τις μεγάλες διακρίσεις αποφάσισε να… εξαφανιστεί από προσώπου γης, ωστόσο στην πορεία θεωρήθηκε ύποπτος και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός ατόμου που τον είχε κατονομάσει στις διωκτικές αρχές ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον δολοφονήσει. Ετσι, για τουλάχιστον τέσσερις μήνες παρέμεινε στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα και όταν έγινε το δικαστήριο κατάφερε να αποδείξει ότι ουδέποτε αποπειράθηκε να αφαιρέσει τη ζωή του νεαρού, με αποτέλεσμα να αθωωθεί παμψηφεί. Σήμερα βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, με την κατηγορία όμως της υπόθαλψης εγκληματία, με τον οποίο, σύμφωνα με όσα λέγονται στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, είναι παιδικοί φίλοι και είχαν ξεκινήσει μαζί την πυγμαχία.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ


Τι θα θα πουν στο Αυτόφωρο σήμερα οι πέντε συλληφθέντες988g74h5

Στη δίκη που θα γίνει στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε συλληφθέντες θα αρνηθούν την κατηγορία της υπόθαλψης και θα υποστηρίξουν ότι δεν γνώριζαν για τη συμμετοχή του 31χρονου στη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα και τον βαρύ τραυματισμό του Νίκου Ντάντη, αφού δεν υπήρχε καν ενεργό ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου θα υποστηρίξει ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ προκειμένου να βοηθήσει την αδελφή της που είναι έγκυος, ενώ ο πρωταθλητής της πυγμαχίας κι επίσης συλληφθείς Τάσος Μπερδέσης αναμένεται να ισχυριστεί ότι βρισκόταν στην Αθήνα για προπονήσεις και πέρασε και από το διαμέρισμα στο Μπραχάμι. Οσον αφορά την αδελφή της πρώην Σταρ Ελλάς και τον αρραβωνιαστικό της, πληροφορίες αναφέρουν ότι με τη σειρά τους θα αρνηθούν οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση. Θα ισχυριστούν ότι ο Φράγκος τους ζήτησε να τον φιλοξενήσουν για μία μέρα και ότι δεν γνώριζαν ότι αναζητείται.

Την υπεράσπιση και των πέντε κατηγορουμένων, που συνελήφθησαν στην έφοδο των αστυνομικών, έχουν αναλάβει οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Λίζα Κωσταρλίδου, ενώ την υπεράσπιση του Αλέξη Φράγκου έχουν αναλάβει από κοινού ο Σάκης Κεχαγιόγλου με τον δικηγόρο Πατρών Περικλή Πασχάκη. «Σχετικά με τον εντολέα μου, Αλέξη Φράγκο, θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Οι υπόλοιποι εντολείς μου που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία είναι αθώοι, διότι ευρέθησαν εντελώς συμπτωματικά στην οικία όπου συνελήφθη ο Αλέξης Φράγκος. Επιθυμώ να τονίσω ότι κανείς δεν έχει υποχρέωση όταν φιλοξενεί κάποιον να τον ρωτά τις τυχόν ποινικές εκκρεμότητές του, πόσο μάλλον όταν δεν είχε καν εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του. Μου προξένησε κατάπληξη και απορία η απόφαση του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών να μην άρει την κράτηση των τεσσάρων, με συνέπεια να παραμείνουν κρατούμενοι έως την ερχόμενη Τρίτη, τη στιγμή που έχουν λευκό ποινικό μητρώο και σταθερή κατοικία, ενώ την ίδια στιγμή άφηνε ελεύθερους αλλοδαπούς χωρίς συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας. Ελπίζω την Τρίτη να κριθούν με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι με όρους δημοσιότητας και επικοινωνιακής βαρύτητας της όλης υπόθεσης» δήλωσε στην «Espresso» ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μ.Μ.


8g77io85Αγγίζουν τον έναν εκ των εκτελεστών του Κ. Φράγκου

Πάνοπλοι άντρες των ΕΚΑΜ ανέλαβαν την επιχείρηση της σύλληψης του Αλέξη Φράγκου, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Παναγιώτη Τσίρκα, στο δεύτερο μακελειό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της μαφίας στην Πάτρα. Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που κατά το παρελθόν είχαν εμπλοκή στις έρευνες για την εξάρθρωση των εγκληματικών οργανώσεων της αχαϊκής πρωτεύουσας και γνώριζαν τα τεκταινόμενα σχετικά με τη θανατηφόρα κόντρα Τσίρκα – Φράγκου, είχαν πληροφορίες τις τελευταίες μέρες για ένα ζευγάρι από την πόλη της Πελοποννήσου, το οποίο διαμένει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και ενδέχεται να έχει προσφέρει καταφύγιο στον φερόμενο ως δολοφόνο του Τσίρκα. Επειτα από έρευνες το διαμέρισμα εντοπίστηκε και τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, συγκεκριμένα στις 5.00 τα ξημερώματα, οι άνδρες των ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν την επιχείρηση σύλληψης.

Ο Αλέξης Φράγκος έχει ήδη μεταφερθεί στην Πάτρα όπου κρατείται στην τοπική Ασφάλεια και ανακρίνεται. Μιλώντας στους αστυνομικούς απέφυγε να αναφερθεί στη δολοφονία του Π. Τσίρκα, τους διαβεβαίωσε όμως πως το «συμβόλαιο θανάτου» για τη δολοφονία του αδελφού του, Κώστα, έξω από νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, που άνοιξε τον κύκλο αίματος πριν από δύο εβδομάδες, το υπέγραψε ο Τσίρκας, τον οποίο θεωρεί ηθικό αυτουργό του εγκλήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η Διονυσία Κουκίου υποστήριξε πως δεν γνώριζε για την παρουσία του Φράγκου στο διαμέρισμα του γαμπρού της και πως η ίδια βρέθηκε εκεί, όπου και πέρασε τη νύχτα, προκειμένου να επισκεφτεί την αδελφή της.

Εν τω μεταξύ, οι άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες και στοιχεία για έναν εκ των δολοφόνων του Κώστα Φράγκου, με τη σύλληψή του να θεωρείται θέμα ημερών, ή ακόμη και ωρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Κώστα Φράγκου είναι άνθρωπος που είχε στενή φιλική σχέση με τον Π. Τσίρκα, ενώ είναι και ο ίδιος σεσημασμένος: «Εχουμε συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες και έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ήδη είναι σε επιτήρηση και είναι αδύνατον να ξεφύγει από την Πάτρα. Απλώς περιμένουμε να ολοκληρωθεί το παζλ των ερευνών, ώστε να διαβιβάσουμε τα στοιχεία στον εισαγγελέα, ο οποίος θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του υπόπτου για τη δολοφονία του Φράγκου» λέει στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που έχει γνώση των ερευνών.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...