Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Τραγωδία με αστρολόγο της TV

Τη σκότωσε (;) ο σύντροφός της την ώρα που ζητούσε βοήθεια από τον γιο της.

f1s13 0Την ύπαρξη τρίτου ατόμου που, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο για την δολοφονία της διάσημης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη, επέβαινε μαζί τους στο μοιραίο όχημα προσπαθεί να επαληθεύσει η Ασφάλεια Αττικής. Προς το παρόν πάντως ο σύντροφος της άτυχης 55χρονης, Πολυζώης Οικονομίδης, γόνος παλιάς πολιτικής οικογένειας, φέρεται από την αστυνομία ως ο άνθρωπος που παρέσυρε και σκότωσε την αστρολόγο με το ίδιο το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι του, στην Πολιτεία!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος βρήκαν τον Πολυζώη Οικονομίδη (εγγονό παλαιού βουλευτή της Αχαΐας) να κάθεται στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητο της αστρολόγου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, όταν συνήλθε, είπε πως δεν θυμάται τίποτα. Μάλιστα έκανε λόγο για ένα τρίτο πρόσωπο, φίλο της Νατάσας Λιβάνη, ο οποίος επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο και που κατά καιρούς η γνωστή αστρολόγος φιλοξενούσε στο σπίτι της. Μάλιστα, έδωσε στους αστυνομικούς και το μικρο όνομα του μυστηριώδους άνδρα. Οι αστυνομικοί ωστόσο, που κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους, σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του.

Τραγικό πρόσωπο είναι ο 25χρονος γιος της Νατάσας Λιβάνη, αυτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας, καθώς τη στιγμή που ο δράστης παρέσυρε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα μιλούσε στο κινητό με τη μητέρα του. Ο νεαρός έχει υποστεί σοκ, καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το πτώμα εγκλωβισμένο στις ρόδες του αυτοκινήτου.

Ο 25χρονος διασκέδαζε μαζί με τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα άτομα στο σπίτι της αστρολόγου στην Κηφισιά. Εχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τα ξημερώματα της Τρίτης ο 43χρονος θέλησε να φύγει και η άτυχη γυναίκα προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στο σπίτι του, στην Πολιτεία, με το αυτοκίνητό της. Το ζευγάρι φτάνοντας στο σπίτι του Πολυζώη Οικονομίδη, στην οδό Ασκληπιού, σταμάτησε και άρχισε να συζητά. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, σύντομα η συζήτηση εξελίχθηκε σε άγριο καβγά. Η Νατάσα Λιβάνη βγήκε από το αυτοκίνητο και τηλεφώνησε στον γιο της: «Σε παρακαλώ, έλα να με πάρεις, τσακωθήκαμε και δεν με αφήνει να φύγω. Πάρε ένα ταξ…». Σε αυτό το σημείο η συνομιλία διακόπηκε, καθώς ο δράστης είχε παρασύρει την άτυχη γυναίκα, όπως προκύπτει από την κατάθεση του νεαρού.

Αντιλαμβανόμενος πως κάτι κακό είχε συμβεί, ο 25χρονος πήρε αμέσως ταξί και έφθασε στην οδό Ασκληπιού. Το θέαμα που αντίκρισε θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του για πάντα, καθώς είδε τη μητέρα του νεκρή κάτω από τη μπροστινή δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου της.

Τώρα συγκλονισμένοι φίλοι και γνωστοί προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον 25χρονο, ενώ η σελίδα της Νατάσας Λιβάνη στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα αποχαιρετισμού…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ


Σοκ στην κοσμική Αθήνα

Το πρωτοφανές έγκλημα πάθους έχει προκαλέσει σοκ στην κοσμική Αθήνα, αφού η 55χρονη αστρολόγος ήταν γνωστή στους κύκλους της Κηφισιάς, όπου διέμενε και διατηρούσε το γραφείο της, αλλά και γενικότερα στο jet set της πρωτεύουσας. Είχε συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς και περιοδικά, ενώ είχε συμμετάσχει και σε διάφορες εκπομπές, όπως στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast», στο «Star News» και στην εκπομπή του Alpha, «Αυτό μας έλειπε». Επίσης δούλευε για το «Αστροσκόπιο», για οκτώ χρόνια έγραφε στο «Playboy», ενώ συνεργάστηκε και με τα περιοδικά «ΜΕΝ», «ΚΑΙ», «Mirror», «Crash», «Νύφη», «Celebrity» και «Style Watch Fashion». Ενα από τα όνειρά της έγινε πραγματικότητα όταν την κάλεσαν από το New Channel να λέει τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια μετά το δελτίο ειδήσεων.

Αυτό που επισημαίνουν άνθρωποι που τη γνώριζαν καλά είναι ότι πάνω απ’ όλα -ακόμα και την καριέρα της- η Νατάσα Λιβάνη έβαζε τον μονάκριβο γιο της. Ακόμη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η 55χρονη αστρολόγος δεν σταματούσε να του λέει πόσο τον αγαπάει και τον καμαρώνει, όπως στο τελευταίο της μήνυμα, στο οποίο ανέφερε: «Το αγοράκι μου… Φυσιογνωμικά μοιάζουμε, αλλά είναι ίδιος ο πατέρας του. Χα, χα, χα!». Εκείνος πάλι είχε γράψει για τη μητέρα του: «Woman of my life» (Η γυναίκα της ζωής μου).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...