Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Θα θυσίαζαν την κόρη μου στον Σατανά»

❱❱ Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Δώρας ΖέμπερηΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Εναν νέο ισχυρισμό προέβαλε μέσα από τις Φυλακές Δομοκού ο 58χρονος Μανώλης Εσσατζανιάν – Σοροπίδης σε σχέση με το άγριο έγκλημα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με θύμα την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη ο πρωταγωνιστής του μακάβριου θρίλερ, τα άτομα που ήθελαν να βγάλουν από τη μέση την άτυχη κοπέλα τον απειλούσαν ότι, αν δεν τακτοποιούσε τη «δουλειά», θα θυσίαζαν τη 13χρονη κόρη του σε σατανιστική τελετή!

Ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την άτυχη κοπέλα, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αρνήθηκε ότι είναι αυτός ο δολοφόνος. «Δεν τη μαχαίρωσα εγώ. Δεν την είδα την κοπέλα. Ηταν σκυμμένη. Αν την είχα δει, θα είχα φύγει, δεν θα είχε γίνει! Μόνο τα χερούλια της τσάντας είδα. Πήγα να πάρω την τσάντα και τότε εμφανίστηκε από πίσω η κοπέλα, όταν πήγα να φύγω» ανέφερε ο Μανώλης Εσσατζανιάν – Σοροπίδης, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος τραυμάτισε την 32χρονη στο πρόσωπο και το χέρι, αλλά δεν τη σκότωσε. Παράλληλα, είπε ότι το αίμα του βρέθηκε πάνω στις χαρτοπετσέτες, που εντοπίστηκαν στον χώρο του εγκλήματος, επειδή σκουπίστηκε μετά την πάλη με την όμορφη εφοριακό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο 58χρονος, το μοιραίο απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου 2017 μπήκε μόνος του στον χώρο του νεκροταφείου για να κλέψει την τσάντα της εφοριακού, ενώ ένας συνεργός του τον περίμενε στην κοντινή πεζογέφυρα για να την παραλάβει. Ομως, ο ισχυρισμός του εκείνος που προκάλεσε αίσθηση ήταν ότι απέφυγε να μιλήσει γι’ αυτό από την αρχή, επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή της κόρης του.

«Δεν μίλησα γιατί με απειλούσαν πως θα θυσίαζαν σε σατανιστική τελετή τη 13χρονη κόρη μου. Αυτός ο “Χάρης” που έφερνε στο σπίτι μου τα φάρμακα που είχα ανάγκη με απειλούσε… Ηθελε οπωσδήποτε να γίνει η δουλειά με τη Ζέμπερη…» υποστήριξε ο 58χρονος, ο οποίος δεν απάντησε όμως στο ερώτημα ποιος είναι ο «Χάρης», από τον οποίο δεχόταν απειλές, ούτε ποιοι έκοψαν το νήμα της ζωής της αδικοχαμένης εφοριακού.

«Είχε πάρει εντολή»

Ο συνήγορος του 58χρονου Βασίλης Νουλέζας από την πλευρά του αποκάλυψε ότι ο Σοροπίδης είχε πάρει εντολή από δύο άτομα να τραυματίσει την 32χρονη και να αφαιρέσει τις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (usb) από την τσάντα της, ενώ πρόσθεσε πως ο εντολέας του πήρε τμηματικά 6.500 ευρώ από κάποιον για να ολοκληρώσει τη «δουλειά».

Στο μεταξύ, η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας σε δηλώσεις της είπε, μεταξύ άλλων, ότι η κόρη της χειριζόταν μια υπόθεση που είχε σβηστεί από τα αρχεία του υπολογιστή της. Από τότε μετέφερε καθημερινά στην τσάντα της τα στικάκια με όλα τα δεδομένα. Ο γενετιστής, μοριακός βιολόγος και δικαστικός πραγματογνώμονας Γιώργος Φιτσιάλος αποκάλυψε, τέλος, ότι στα νύχια του δεξιού χεριού του θύματος βρέθηκε ένα επιπλέον γενετικό υλικό άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα, καθώς και ένα ακόμη, διαφορετικό, ανδρικό DNA στην εσωτερική επιφάνεια της τσέπης του μπουφάν που φορούσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...