Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Killer Αφγανός χτύπησε στην Κέρκυρα

Πέταξε στα βράχια από ύψος 7 μέτρων 20χρονη φοιτήτρια για να της αρπάξει την τσάντα της!

Φρικιαστικές μνήμες από τον βαρύτατο τραυματισμό της άτυχης Μυρτούς στην Πάρο ξύπνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα, όταν ένας Αφγανός γκρέμισε σε απόκρημνα βράχια 20χρονη φοιτήτρια για να αρπάξει την τσάντα της! Η άτυχη κοπέλα είχε τύχη-βουνό, αφού το ύψος από το οποίο έκανε «βουτιά» ήταν επτά μέτρα, ίσο δηλαδή με δύο ορόφους πολυκατοικίας! Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινωνία συνέβη γύρω στις 3.00 χθες τα ξημερώματα, όταν η κοπέλα με καταγωγή από το ορεινό χωριό Θεοδώριανα Αρτας, που είναι δευτεροετής φοιτήτρια Ιστορίας στο πανεπιστήμιο του νησιού, επέστρεφε στο σπίτι της ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους της. Ηταν μόνη και έτσι αποτέλεσε εύκολη «λεία» για τον αδίστακτο αλλοδαπό κακοποιό που την είχε πάρει στο… κατόπι. Κάποια στιγμή όρμησε από πίσω της αιφνιδιάζοντάς τη, με σκοπό να της αρπάξει την τσάντα που κρατούσε.

Παρά το σοκ, η κοπέλα αντέδρασε ενστικτωδώς κρατώντας την τσάντα της γερά και καλώντας σε βοήθεια, γεγονός που εξόργισε και παράλληλα τρομοκράτησε τον αλλοδαπό. Δίχως δεύτερη σκέψη, άρπαξε τη μικροκαμωμένη φοιτήτρια και την πέταξε από ύψος επτά μέτρων στα κοφτερά βράχια που βρίσκονται κοντά στο παλιό λιμάνι! Η 20χρονη είδε τον χάρο με τα μάτια της, όμως στάθηκε απίστευτα τυχερή, αφού η μορφολογία του εδάφους ανέκοψε την πτώση της. Παρά τους σφοδρούς πόνους, η κοπέλα κατάφερε να αναρριχηθεί και γεμάτη αίματα έφτασε στο σπίτι της απ’ όπου ειδοποίησε την Αστυνομία, ζητώντας μέσα από τους λυγμούς της να τη βοηθήσουν. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ανέφερε στους αστυνομικούς τι της συνέβη περιγράφοντας αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του δράστη και τα ρούχα που φορούσε.

Αμέσως εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής. Αν και η περιβολή του ήταν διαφορετική, ωστόσο το θύμα του κατόρθωσε να τον αναγνωρίσει με βεβαιότητα. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς ο νεαρός αλλοδαπός αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, αλλά κατόπιν ομολόγησε, λέγοντας ότι πέταξε την 20χρονη από τα βράχια, επειδή τρομοκρατήθηκε όταν εκείνη άρχισε να ουρλιάζει! Εντύπωση προκαλεί ένα ακόμη κοινό στοιχείο της υπόθεσης αυτής με εκείνην της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη στην Πάρο. Οπως ο Πακιστανός δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της ανήλικης, λόγω του οποίου έπεσε σε κώμα συνέπεια των εγκεφαλικών κακώσεων, έτσι και ο Αφγανός ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είναι ανήλικος προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης! Η ΕΛ.ΑΣ., όπως και στην περίπτωση της Πάρου, θα εξακριβώσει με τη βοήθεια ειδικών αν ο ισχυρισμός του αληθεύει, αν και η εντύπωση που δίνει είναι ότι είναι ηλικίας περίπου είκοσι ετών.

Η κοπέλα που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, εκτός από το ισχυρότατο σοκ που έχει υποστεί, έχει σπάσει το ένα της χέρι, έχει αμυχές και μώλωπες, ενώ χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο σαγόνι της που σκίστηκε από την πτώση. Ο δράστης κρατείται και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα που θα του απαγγείλει τις κατηγορίες.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...