Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Βόμβα με Χατζηνικολάου!

Ο anchorman στο Star ως σχολιαστής στο δελτίο και με δική του εκπομπή

11252f66f58Δυναμικό comeback για τον κορυφαίο παρουσιαστή ειδήσεων Νίκο Χατζηνικολάου. Ο anchorman, που κράτησε επί χρόνια το τιμόνι της ενημέρωσης σε Mega, Alpha και Alter, επιστρέφει στην τηλεόραση -ύστερα από περίπου δύο χρόνια απουσίας- με διπλό ρόλο, τόσο του παρουσιαστή όσο και του σχολιαστή. Το Star πρότεινε στον δημοσιογράφο να μεταφέρει στον τηλεοπτικό αέρα το πολιτικό talk show που παρουσίαζε στην ηλεκτρονική σελίδα www.enikos.gr, εκείνος αποδέχτηκε την πρόταση και από 3 Σεπτεμβρίου (ή κάποια από τις επόμενες εβδομάδες του ίδιου μήνα) αρχίζει την παρουσίαση της εκπομπής, που θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα. Εκτός όμως από το talk show ο παρουσιαστής θα είναι και κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού δύο φορές την εβδομάδα -αν η επικαιρότητα το απαιτεί, και περισσότερες-, γεγονός που σημαίνει ότι στη θέση του anchorman θα πρέπει να είναι κάποιος αντάξιος της παρουσίας του.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν ονόματα στο τραπέζι και ένα από αυτά που «κυκλοφόρησε» στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν της Μάρας Ζαχαρέα, λογική επιλογή αν σκεφτεί κάποιος ότι πρόκειται για τη διευθύντρια του www.star.gr, της επίσημης ενημερωτικής ιστοσελίδας του σταθμού, κι εκτός αυτού, η συνεργασία της με τον Νίκο Χατζηνικολάου τόσο στο Mega όσο και στον Alpha είχε στεφθεί με επιτυχία. Η ανακοίνωση πάντως που εξέδωσε το Star χθες ανέφερε: «Στα πλαίσια της στρατηγικής του Star Channel για την ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε. και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε. προς το Star Channel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου».

Η συγχώνευση

Αυτό ωστόσο που έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά έντονα είναι η συγχώνευση του Star με το Mega. Η πλευρά Βαρδινογιάννη μάλιστα πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο οι έτεροι μεγαλομέτοχοι του Μεγάλου καναλιού Σταύρος Ψυχάρης και Γιώργος Μπόμπολας αντιδρούν. Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό δεν μείνει μόνο στα χαρτιά και τελικά τα δύο κανάλια συγχωνευθούν, τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου αναμένεται να βρεθεί στο κανάλι από το οποίο έφυγε ως γενικός διευθυντής ειδήσεων. Εντονη ωστόσο είναι και η φημολογία πως θα ενισχυθεί η πρωινή ζώνη του σταθμού με μια τρίωρη ενημερωτική εκπομπή, αντί των επαναλήψεων και των σειρών. Η πρώτη επαφή έγινε με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία όμως έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ -από τον Φεβρουάριο- για δύο χρόνια ακόμη.

Το βάρος στην ενημέρωση

Εδώ και καιρό ακουγόταν πως το Star θα άλλαζε προφίλ, αφήνοντας στην άκρη την ψυχαγωγία και δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην ενημέρωση, δήλωση που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης σε συνέντευξή του. Ετσι, την ώρα που τα υπόλοιπα κανάλια παίζουν επαναλήψεις και δεν έχουν αρχίσει καν τις διαπραγματεύσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το Star θα πραγματοποιεί συναντήσεις και θα σχεδιάζει το νέο του προφίλ. Αλλωστε τα γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο στη χώρα μας απασχολούν περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό που επιθυμεί έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...