Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Η αρπαγή της μικρής Χριστίνας

Βρέθηκε η 13χρονη που «κλέφτηκε» με τον κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερό της Αλβανό τον οποίο γνώρισε στο Facebook.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα, η οποία βρέθηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε μια στάνη στο δάσος Παγγαίου, κοντά στην Καβάλα. Η μικρή Χριστίνα, η οποία αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε καλή κατάσταση. Ωστόσο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καβάλας με το ασθενοφόρο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 13χρονης ξεκίνησε όταν η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τη γιαγιά και τον παππού της τα τελευταία οκτώ χρόνια, στα Σπάτα, γύρω στις 8.45 το βράδυ της 26ης Μαΐου. Από την επομένη κιόλας ημέρα κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του κοριτσιού στην περιοχή του Παγγαίου στην Καβάλα. Εκεί όπου κατοικεί ο 23χρονος Αλβανός Marjon Ajazi, τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook και με τον οποίο αντάλλασσαν μηνύματα συχνά-πυκνά.225f96g863

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αλλοδαπός έπαιξε ρόλο-«κλειδί» στην απόφαση της Χριστίνας να εξαφανιστεί. Της υποσχόταν ότι, αν τον ακολουθούσε, θα ζούσε μαζί του μια ονειρική ζωή με ταξίδια και λεφτά, μακριά από προβλήματα! Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να πείσει το ανήλικο κορίτσι με τα οικογενειακά προβλήματα… Εκλεισαν ραντεβού για το βράδυ της Κυριακής. Μόλις η γιαγιά της θα έπεφτε για ύπνο, εκείνη θα άνοιγε την πόρτα και θα το έσκαγε μαζί του. Ετσι κι έγινε. Μαζί πήγαν μέχρι τον σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ στον Κηφισό και ταξίδεψαν προς τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Καβάλα. Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι το πρωί της Δευτέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε μια αγροικία όπου διέμενε προσωρινά ο αλλοδαπός, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης. 

Το τηλεφώνημα στη φίλη της

Το τελευταίο στίγμα ζωής που οδήγησε στον εντοπισμό της Χριστίνας δόθηκε από τις Ελευθερές της Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας. Τότε πήρε τηλέφωνο μια φίλη της στα Σπάτα και οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν το ίχνος του κινητού της από το οποίο είχε καλέσει. Από χθες το πρωί είχε ξεκινήσει γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό της στην ευρύτερη περιοχή, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. που αναζητούσε τα ίχνη των φυγάδων με θερμικές κάμερες.

Οι έρευνες επικεντρώνονταν στη δασική περιοχή του Παγγαίου, καθώς εκεί εντοπίστηκαν από την Αστυνομία τα πιο «φρέσκα» ίχνη της μικρής. Σε μια προσπάθεια να βρεθεί σώο και αβλαβές το παιδί, κινητοποιήθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο εξέδωσε Amber Alert, καλώντας όποιον είχε πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί του ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις (116.000) ή με κάποιο από τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Μιλώντας στην «Espresso» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε ότι, παράλληλα με τις αστυνομικές αρχές, σε εξέλιξη βρισκόταν και έρευνα του «Χαμόγελου» στο βουνό του Παγγαίου. Μάλιστα, ο οργανισμός ήταν που ενημέρωσε την Αστυνομία για την ύπαρξη του Αλβανού, όταν δέχθηκε πληροφορίες από άτομα που έψαξαν το προφίλ της μαθήτριας στο Facebook! «Με τη σειρά μας μπήκαμε στο προφίλ του, ψάξαμε τι είχε συμβεί και ενημερώσαμε την Αστυνομία. Επίσης, πήραμε άδεια από την εισαγγελία να κυκλοφορήσουμε τη φωτογραφία, κι αυτό για να μην κινδυνεύσει το παιδί». 

Υποπτες κινήσεις στη γειτονιά

Παρά τη στενοχώρια του για την αγαπημένη του εγγονή, ο παππούς της 13χρονης δεν άφησε τη δουλειά του στο περίπτερο που διατηρεί στο κέντρο των Σπάτων. Ο ηλικιωμένος φάνηκε να μη χάνει ούτε λεπτό την αισιοδοξία του, λέγοντας στην «Espresso»: «Ολα θα πάνε καλά! Είμαστε αισιόδοξοι…». Κάποιες περίεργες κινήσεις ατόμων που δεν είχαν ξαναδεί στη γειτονιά τις τελευταίες ημέρες πριν εξαφανιστεί η μικρή δεν πέρασαν απαρατήρητες από μια γειτόνισσα της οικογένειας, την κυρία Δέσποινα: «Τα σκυλιά ήταν ανήσυχα, φοβηθήκαμε για κλέφτες και ενημερώσαμε όλη τη γειτονιά. Πρόκειται για ένα ήσυχο σπίτι. Ο παππούς, η γιαγιά και η εγγονή δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα. Πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε για το περιστατικό. Αυτός που έχει αρπάξει το κορίτσι πρέπει να πληρώσει». Η κυρία Μαρία, που κατοικεί στο διπλανό διαμέρισμα, μας είπε τα καλύτερα για την οικογένεια: «Ο 12χρονος γιος μου έκανε συχνά παρέα με τη Χριστίνα. Ομως, δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ τους γονείς της. Τόσα χρόνια δεν έχει εμφανιστεί κανείς από τους δύο».

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΣΙΑΣ


336d9885df9Ο λάτρης της ραπ που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Ο Marjon Ajazi του Fatmir και της Razie, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1990 στην Αλβανία και εμφανίζεται ως προσωρινός κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας, δηλώνει λάτρης της ραπ και της χιπ-χοπ μουσικής. Ο νεαρός Αλβανός έχει ποινικό μητρώο, αφού έχει εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών (κατοχή μικρής ποσότητας κάνναβης) και σε κλοπή. Μάλιστα είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές της Καβάλας.

Στο προφίλ του στο Facebook υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες που τον δείχνουν να εργάζεται ως DJ σε διάφορα μπαρ και κλαμπ της Καβάλας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος ο 23χρονος στο προφίλ του, ζει στο Παλαιό Τσιφλίκι Καβάλας και δηλώνει ότι τον ενδιαφέρουν οι… γυναίκες, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για ανήλικα κορίτσια μόλις 13 χρόνων! Δείχνει, ακόμη, την προτίμησή του στις μοτοσικλέτες και οχήματα 4Χ4, ενώ ποζάρει άνετος και με ύφος… χιλίων καρδιναλίων σε όλες τις φωτογραφίες!

Μάλιστα, αρέσκεται να υποδύεται ρόλους: σε κάποιες εμφανίζεται κρατώντας στο χέρι ένα φραπέ ή ένα ποτήρι ουίσκι στην παραλία, σε άλλες κάνει χορευτικές κινήσεις ή και κρατά τσιγάρο στο χέρι είτε κάνει άσεμνες χειρονομίες. Σε μια φωτογραφία ο νεαρός αλλοδαπός παριστάνει ότι οδηγεί μοτοσικλέτα, ενώ αίσθηση προκαλούν δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ανάμεσα σε… εκατοντάδες δολάρια – σε μία από αυτές μάλιστα κρατάει στο χέρι του σφιχτά ένα μαχαίρι!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...