Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

‘Η εγώ ή η Ναταλία

Τελεσίγραφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη διοίκηση του Alpha.

22g59h8963Της… ξανθιάς το πανηγύρι γίνεται στον Alpha, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να «πατάει πόδι» στη διοίκηση του καναλιού όσον αφορά τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso», η παρουσιάστρια, που κάθεται στον καναπέ της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», έστειλε τελεσίγραφο με το οποίο θέτει τους υπευθύνους του καναλιού μπροστά στο δίλημμα «Ναταλία ή Κωνσταντίνα», όχι μόνο στην εκπομπή, αλλά γενικότερα στο κανάλι της Κάντζας. Για τους δικούς της λόγους, η… πρωτάρα δεν θέλει να βρίσκεται ούτε καν στους ίδιους χώρους με την έμπειρη παρουσιάστρια, γι’ αυτό κι έθεσε το βέτο πως για να παραμείνει, θα πρέπει η διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στην επικεφαλής της σαββατοκυριακάτικης πρωινής εκπομπής. «Ή Ναταλία ή εγώ» διεμήνυσε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν διστάζει τις περισσότερες φορές να συζητάει στους διαδρόμους και σε «πηγαδάκια» τις προθέσεις της, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις συνέπειες. Το θέμα είναι ότι η «φούσκα» του καλού κλίματος της εκπομπής θα έσκαγε κάποια στιγμή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συντελεστών με χαμογελαστές δηλώσεις και κοινές εξόδους να μας πείσουν για το αντίθετο. Αλλωστε δεν ήταν λίγες οι «σκηνές» που έκανε όλο τον χειμώνα η νεαρή παρουσιάστρια, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι εκείνη… πέταξε από τον καναπέ την Ευαγγελία Αραβανή, αφού ήθελε να γίνει πιο μόνιμη στην εκπομπή (μέχρι τότε απλώς παρουσίαζε μια «στήλη»), ενώ οι φήμες τη θέλουν να κρύβεται πίσω και από την απομάκρυνση του πρώην σκηνοθέτη Περικλή Ασπρούλια και της αρχισυντάκτριας Μαίρης Κούσουλα.

Κατά καιρούς, τα καπρίτσια της Κωνσταντίνας κάνουν τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, με πιο πρόσφατο τον τσακωμό που έριξε με τον σκηνοθέτη του «Μες στην καλή χαρά», καθώς ύστερα από… καταμέτρηση που έκανε στα πλάνα, τόσο τα δικά της όσο και της Ναταλίας Γερμανού, είδε πως είχε τα λιγότερα κι αισθάνθηκε… ριγμένη. Κατά τη διάρκεια της σεζόν πάντως, όταν άρχισε να γίνεται γνωστό πως οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τη… νεοφερμένη δεν ήταν και οι καλύτερες, όλοι προσπαθούσαν να το διαψεύσουν για το καλό της εκπομπής. Ωστόσο, η Κωνσταντίνα, που δεν ξέρει το «παιχνίδι» της διπλωματίας, είχε τέτοια ξεσπάσματα, επιτρέποντας τα εν οίκω να γίνονται εν δήμω.

Δεν γνωρίζουμε πάντως αν η Ναταλία Γερμανού έχει ενημερωθεί για το τελεσίγραφο της Κωνσταντίνας ή το μαθαίνει από μας (λυπούμαστε πολύ αν εμείς είμαστε οι… αγγελιαφόροι της είδησης), αργά ή γρήγορα όμως το κανάλι θα πρέπει να πάρει θέση και να κάνει την επιλογή παρουσιάστριας. Πάντως το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με αυτά που έφτασαν στα αφτιά μας, είναι ότι οι δυο τους δύσκολα θα μείνουν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη. Το τελεσίγραφο πάντως δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η νεαρή παρουσιάστρια, που όλο τον χειμώνα έκανε και μαθήματα δημοσιογραφίας, από τον Σεπτέμβριο θα έχει δική της εκπομπή. Θα παρουσιάζει lifestyle θέματα, ενώ θα ασχολείται και με τη μόδα.33g985h963

«Τρίζει» η καρέκλα της Καινούργιου;

Το θέμα είναι όμως ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αρκείται σε μία εκπομπή, αλλά έχει απαιτήσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να εμφανίζεται και σε δεύτερη. Γι’ αυτό τον λόγο τις προηγούμενες μέρες έκανε δοκιμαστικό για το «Δέστε τους» και μάλιστα όχι μόνο για τη θέση της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και για εκείνην της Μαρίας Ηλιάκη. Ωστόσο, περισσότερο ανασφαλής θα πρέπει να αισθάνεται η Κατερίνα και όχι η συμπαρουσιάστρια, όπως λένε όσοι γνωρίζουν. Τον τελευταίο λόγο όμως για το αν η ξανθιά του Σαββατοκύριακου θα βρεθεί του χρόνου «δεμένη» θα τον έχει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κανάλι. Ετσι, αν ο παρουσιαστής αποφασίσει πως η Κωνσταντίνα δεν είναι κατάλληλη για την εκπομπή, οι υπεύθυνοι θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν με την επιθυμία του και να ψάξουν μια άλλη λύση για τη νεαρή. Στην περίπτωση που το «Μες στην καλή χαρά» συνεχιστεί και του χρόνου και η Ναταλία είναι εκτός καναλιού, τότε η Σπυροπούλου μάλλον δεν θα… κουνηθεί από τον καναπέ.

Talk show α λα …Αμερικάνα η Ναταλία!

Οπως μαθαίνουμε πάντως η Ναταλία Γερμανού, με τελεσίγραφο ή χωρίς, έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα τηλεοπτικά σχέδιά της. Το επόμενο βήμα της παρουσιάστριας, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η παρουσίαση ενός βραδινού talk show, με μπούσουλα τη γνωστή αμερικανική εκπομπή «Chelsea Lately», αν και έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση να αναβιώσει τη θρυλική εκπομπή του πατέρα της Φρέντυ Γερμανού «Αλάτι και πιπέρι». Η τηλεοπτική χρονιά μπορεί να μην έχει τελειώσει, αρκετά κανάλια όμως την έχουν ήδη πλησιάσει προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της. Αυτό που προέχει για εκείνην πάντως είναι να τελειώσει με όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία τη σεζόν στο «Μες στην καλή χαρά», αφού μια επιπλέον αναστάτωση -μετά τα καπρίτσια της Κωνσταντίνας- θα είχε ως αποτέλεσμα να κάνει τα νεύρα των συνεργατών της… κρόσσια!

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...