Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Καλλονή με κόκα και πολυβόλο

Θηλυκός «Εσκομπάρ» η 27χρονη με συμμετοχή και σε ληστείες των «Ροζ Πανθήρων».

Θηλυκός «Εσκομπάρ» ήταν η εντυπωσιακή καλλονή από τη Βουλγαρία που κυκλοφορούσε οπλισμένη σαν αστακός και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, Ecstacy και χασίς στα νότια προάστια της Αθήνας! Η 27χρονη γυναίκα, που ήταν κάτοχος τίτλου στα καλλιστεία της πατρίδας της και υπήρξε μέλος της διεθνούς σπείρας «Ροζ Πάνθηρες», είχε εγκαταστήσει στο πολυτελές διαμέρισμά της στη Γλυφάδα ένα ολόκληρο εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ναρκωτικών, με τα οποία πλημμύριζε τα clubs της παραλίας.22fg8596f3

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι η μυστηριώδης αλλοδαπή, που έδρασε στο παρελθόν στη Γερμανία με συμμετοχή σε ληστείες των «Ροζ Πανθήρων» σε κοσμηματοπωλεία του Μονάχου και του Βερολίνου, είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα και έκανε «δουλειές» με γνωστά ονόματα του υποκόσμου. Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αρχικά ότι κάτω από τα ακριβά ρούχα και την εντυπωσιακή ομορφιά της, η αδίστακτη ξανθιά γυναίκα έκρυβε μια δολοφονική μηχανή έτοιμη να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή! Γι’ αυτό άλλωστε είχε πάντα μαζί της ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion!

Οι αστυνομικοί είχαν έρθει αρκετές φορές τετ-α-τετ με την εκρηκτική Βουλγάρα και προσπάθησαν να την παρακολουθήσουν διακριτικά προκειμένου να ταυτοποιήσουν αυτούς με τους οποίους έχει επαφές στην Αθήνα, αλλά και να βρουν πού ήταν το κρησφύγετό της, ώστε να εντοπίσουν και το παράνομο εργαστήριο. Οταν όμως κατάλαβαν πως η πανύψηλη 27χρονη καλλονή οπλοφορεί, και μάλιστα με τέτοιο όπλο, το αίμα τους «πάγωσε»! Το Scorpion είναι από τα πλέον δυσεύρετα όπλα στην αγορά, καθώς θεωρείται από τα πιο αποτελεσματικά όπλα μάχης. Μάλιστα κατά καιρούς έχει χρησιμοποιηθεί και από τρομοκρατικές οργανώσεις, ενώ όπλα τέτοιου είδους έχουν βρεθεί και στις γιάφκες που έχει εντοπίσει κατά καιρούς η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπάθησαν δύο φορές να μπλοκάρουν την ξανθιά καλλονή. Ομως και τις δύο φορές έκαναν πίσω, καθώς τα σημεία όπου την εντόπισαν ήταν ακατάλληλα και στην περίπτωση που έβγαιναν τα όπλα, υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστούν αθώοι πολίτες! Το παρελθόν της συγκεκριμένης γυναίκας άλλωστε έδειχνε ότι όχι απλώς ήξερε πώς να χρησιμοποιεί το φονικό Scorpion, αλλά και ότι δεν θα δίσταζε να το κάνει αν ένιωθε ότι απειλείται, πράγμα που την καθιστούσε ιδιαίτερα επικίνδυνη! Μάλιστα, η επικίνδυνη κακοποιός σύχναζε μόνο σε κεντρικά σημεία, πράγμα που της έδινε τη δυνατότητα να καταφέρνει να εξαφανίζει τα ίχνη της, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να την παρακολουθήσουν. Τελικά όμως κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη της και να φτάσουν έως το διαμέρισμά της στη Γλυφάδα, όπου έκαναν έφοδο και τη συνέλαβαν προτού προλάβει να προβάλει αντίσταση.33f96f863

Ο θηλυκός «Πάμπλο Εσκομπάρ» από τη Βουλγαρία είχε σε περίοπτη θέση μέσα στο διαμέρισμά της την κορδέλα από την απονομή του στέμματος για τον τίτλο ομορφιάς που είχε κερδίσει στο παρελθόν στην πατρίδα της! Εκτός από αυτήν όμως και το υποπολυβόλο που δεν πρόλαβε να αρπάξει η 27χρονη, οι αστυνομικοί της Δίωξης βρήκαν και κατέσχεσαν 8 κιλά και 550 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη αρίστης ποιότητας, 230 γραμμάρια καθαρή κοκαΐνη, 170 γραμμάρια ηρωίνη και 450 χάπια Ecstasy!

Στο μικροσκόπιο η ατζέντα της

Το εργαστήριο όπου η νεαρή Βουλγάρα συσκεύαζε και νόθευε τα ναρκωτικά απαρτιζόταν από μια υδραυλική πρέσα, ένα μεταλλικό καλούπι, δύο μεταλλικές κυλινδρικές κατασκευές για την τυποποίηση των ουσιών μαζί με δύο μεταλλικά κόσκινα, έναν ηλεκτρικό αναδευτήρα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Εκεί βρέθηκαν ακόμη 1 κιλό και 230 γραμμάρια από μια λευκή σκόνη που χρησιμοποιούσε για τη νόθευση της κοκαΐνης και 850 γραμμάρια από μια άλλη καφέ σκόνη με την οποία νόθευε την ηρωίνη. Δείγματα και από τις δύο εστάλησαν στο Χημείο για ανάλυση, ώστε να εξακριβωθεί η χημική τους σύνθεση. Η 27χρονη καλλονή οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που της άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, η έρευνα δεν έχει τελειώσει και οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οκτώ σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις της, στις οποίες αναγράφονται χρηματικά ποσά και ποσότητες ναρκωτικών, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν αυτούς που την προμήθευαν, αλλά και τους αγοραστές με τους οποίους ερχόταν σε επαφή.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...