Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ

Οργιάζουν οι φήμες για γερμανικό δάκτυλο – «Θα μιλήσω» λέει ο γνωστός δημοσιογράφος

Γερμανικός δάκτυλος πίσω από την παύση συνεργασίας μεταξύ Γιώργου Τράγκα και ΣΚΑΪ; Μπορεί το τρέιλερ της εκπομπής «Ελεύθερος σκοπευτής» να έχει ήδη παίξει στον «αέρα» και όλα να σηματοδοτούσαν την πρεμιέρα της την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο το συγκρότημα Αλαφούζου έλυσε ξαφνικά τη συνεργασία του με τον δημοσιογράφο, το συμβόλαιο του οποίου μάλιστα προέβλεπε επιπλέον 34 εκπομπές. Για το γεγονός δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι παρά μια αλλαγή προγράμματος που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία, σύμφωνα με την οποία η εκπομπή αντικαθίσταται με ντοκιμαντέρ. Η «Εspresso» επικοινώνησε με τον Γιώργο Τράγκα που περιορίστηκε να μας πει: «Θα απαντήσω μέσα από τις εκπομπές μου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Μάλιστα, η πρόωρη λύση του συμβολαίου ενεργοποιεί τις ρήτρες που υπήρχαν σε αυτό με βάση τις οποίες ο δημοσιογράφος θα πρέπει να αποζημιωθεί.

Παρασκήνιο 

Τι συνέβη όμως ανάμεσα στις δύο πλευρές; Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρασκήνιο είναι έντονο. Φήμες θέλουν τη γερμανική πρεσβεία να κρύβεται πίσω από την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη. Η πύρινη γλώσσα του δημοσιογράφου και τα καυστικά σχόλια για την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ φαίνεται πως ενόχλησαν τους Γερμανούς, οι οποίοι δρομολόγησαν τις καταστάσεις. Επιπλέον λέγεται πως υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο υπόβαθρο που οδήγησε τον Γιώργο Τράγκα στην έξοδο του καναλιού και αφορά το παζάρι μεταξύ του ομίλου ΣΚΑΪ και της Deutsche telecom για το πρόγραμμα του ΟΤΕ-ΤV. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Γιώργος Τράγκας θα έπρεπε να «συμμορφωθεί», διαφορετικά θα ήταν μια πολύ «ενοχλητική» φωνή κόντρα στα συμφέροντα του ομίλου.

Οι πρώτες ενδείξεις ότι… κάτι συμβαίνει στο Φάληρο, σχετικά με τη συνεργασία του Γιώργου Τράγκα με τον ΣΚΑΪ, φάνηκαν, όπως λέει το ρεπορτάζ, την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει να βγαίνει ως σχολιαστής στα «παράθυρα» δύο φορές την εβδομάδα έχοντας απέναντί του μόνο τον παρουσιαστή, αλλά… δεν ειδοποιήθηκε ποτέ.

Εξηγήσεις

Το σίγουρο είναι ότι ο ο Γιώργος Τράγκας σύντομα θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το τι πραγματικά συνέβη και θα ξεδιαλύνει το τοπίο. Και καθώς τώρα πλέον είναι «Ελεύθερος σκοπευτής» στην τηλεοπτική αγορά, όλα σχεδόν τα κανάλια θα ήθελαν να εξασφαλίσουν την παρουσία του ως αναλυτή στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, αλλά και ως παρουσιαστή ενημερωτικής εκπομπής. Και όχι τυχαία, αφού πέρσι η πορεία του «Ελεύθερου σκοπευτή» στον ΣΚΑΪ ήταν άκρως επιτυχημένη. Τα ποσοστά θεαματικότητας εκτοξεύονταν στο 20%, ένα νούμερο ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού η παραγωγή προβαλλόταν στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης της Κυριακής, απέναντι από τα ψυχαγωγικά προγράμματα των μεγάλων καναλιών. Και αυτό ήταν μια καθαρά προσωπική επιτυχία του Γιώργου Τράγκα που παραλάμβανε μονοψήφιους αριθμούς από τα προγράμματα που προηγούνταν του δικού του.

Τα σενάρια για Extra και 902

Τα σενάρια μετακίνησης του Γιώργου Τράγκα σε νέα τηλεοπτική στέγη έχουν ήδη ξεκινήσει. Χάρη στη φιλία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη συνεργασία τους στον Real FM, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι συζητεί με το Star, αλλά η αγορά διευρύνεται και ίσως υπάρξουν ανατροπές κι εκπλήξεις. Το όνομά του ακούγεται τόσο για το Extra όσο και για τον 902. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και δεν θα αργήσουν να υπάρξουν νέα για την καινούργια τηλεοπτική του στέγη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...