Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ανάμεσα σε… δύο γυναίκες

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο «Πρωινό mou» του Mega με παρτενέρ την Τζένη Μπαλατσινού ή την πιο έμπειρη Ευγενία Μανωλίδου.

Από δω η γυναίκα του και από εκεί το… τηλεοπτικό αίσθημά του. Ανάμεσα σε δύο γυναίκες βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος. Τζένη Μπαλατσινού ή Ευγενία Μανωλίδου; Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οικογενειακή υπόθεση, αλλά προς το παρόν ολίγον… μπερδεμένη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι τελικά και επισήμως η απάντηση του Μega απέναντι στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Μπορεί από τον ΑΝΤ1 να είχαν δηλώσει ότι ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να βγαίνει «Βράδυ» στις οθόνες του, αλλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ άλλα αποκάλυψε. Οτι ο Πέτρος Κωστόπουλος Mega-λη πόρτα διάβηκε και μάλιστα έδωσε και τα χέρια. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το Mega, οι οποίοι υπέγραψαν αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα τρία χρόνια, ο σταθμός ήθελε να είναι εκείνος που θα έχει τον τελευταίο λόγο, παίρνοντας έτσι τη ρεβάνς.55g985g963

Η συνταγή

Ο ίδιος ο Κωστόπουλος επιθυμεί -παρότι δεν το εκφράζει δημόσια- να έχει δίπλα του τη σύζυγό του. Η συνταγή που θέλει ζευγάρια στη ζωή να συνυπάρχουν και στην τηλεόραση έχει αποδειχθεί ότι «πιάνει». Και το Mega έψαχνε εδώ και καιρό εκείνα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να σταθούν επί ίσοις όροις απέναντι στους «αποστάτες», θα προκαλούσαν «ντόρο» και θα αποτελούσαν τη μεγάλη έκπληξη. Μετά την άτακτη φυγή των Σκορδολιαγκαίων, άλλωστε, η διοίκηση και ο υπεύθυνος προγράμματος του Mega είχε πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Στο πρόσωπο του Πέτρου Κωστόπουλου φαίνεται ότι το κανάλι βρήκε τον κατάλληλο πρωταγωνιστή για το πρωινό του. Οχι, όμως, και σε αυτό της Τζένης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις για την παρουσία της δίπλα στον σύζυγό της. Για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκε (ή τουλάχιστον επιχειρήθηκε προσέγγιση) η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με το κανάλι στο «Master Chef». O σταθμός θεωρεί ότι η «μπουμπούκα» έχει αυτό το «κάτι» που αρέσει δεν αρέσει σίγουρα προκαλεί και δημιουργεί «φασαρία» γύρω από το όνομά της. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη είναι πολύ διστακτική στη συγκεκριμένη τηλεοπτική κίνηση αυτή τη στιγμή για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Το θέμα λοιπόν είναι με ποια κυρία (Τζένη, Ευγενία ή κάποια άλλη;) είναι πιθανόν να υπάρξει τηλεοπτική «χημεία» ώστε να δέσει με επιτυχία το γλυκό.

Δήλωση

Πάντως, η Ευγενία Μανωλίδου έχει μεγαλύτερη τηλεοπτική προϋπηρεσία, σε αντίθεση με την Τζένη Μπαλατσινού που έχει παρουσιάσει μόνο το «Dancing on ice». Η εμπειρία του Πέτρου Κωστόπουλου, οι γνωριμίες που έχει (και θα βοηθήσουν στο κλείσιμο καλεσμένων) και το ιδιαίτερο χιούμορ του αποτελούν -όπως θεωρούν οι υπεύθυνοι- τα συστατικά για την επιτυχία. Ο πρώην εκδότης δεν έχει κάνει προς το παρόν καμία δήλωση, ούτε καν σε στενούς του συνεργάτες. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αρκέστηκε να πει «είμαι βραδινός τύπος» αλλά το δελτίο Τύπου ήρθε να τον διαψεύσει. Μετά τις υπογραφές που έπεσαν χθες, αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της εκπομπής, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύον και η στιγμή που πρέπει να μας πει «καλημέρα» κοντοζυγώνει.  Το δελτίο Τύπου που ήρθε χθες το απόγευμα αρκέστηκε στην ανακοίνωση του ονόματος του Πέτρου Κωστόπουλου και των Δημήτρη Ουγγαρέζου, Βίκυς Παγιατάκη, Ακη Πετρετζίκη (και του νεοφερμένου Αρη Καβατζίκη). Αναμένεται όμως και νέα ανακοίνωση για την παρτενέρ.225h96h89 3

Οι προτάσεις που (τελικά) απορρίφθηκαν

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανήκουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν ως αντικαταστάτες του ζευγαριού. Πρώτο και καλύτερο αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία, αν και συζήτησε, τελικά δεν τα βρήκε με το κανάλι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν επίσης στη λίστα των υποψηφίων προκειμένου να αναλάβει τα σκήπτρα, όμως οι συζητήσεις δεν προχώρησαν, αφού το κανάλι έστρεψε το βλέμμα του στη λύση του ζευγαριού. Το Mega έριξε τότε πάνω στο τραπέζι τα ονόματα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της συντρόφου του Βάσως Λασκαράκη, που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κανάλι και πολύ νέα παιδιά. Μάλιστα η Βάσω, που πρωταγωνιστεί και στην πετυχημένη σειρά «Κλεμμένα όνειρα», περιμένει το πρώτο παιδάκι της και όπως έχει αποδειχτεί, η εγκυμοσύνη «πουλάει» και φέρνει νούμερα. Ωστόσο, μετά τη γέννα η αποχώρησή της θα ήταν «πλήγμα». Ετσι ακούστηκε ακόμη ένα ζευγάρι της showbiz που θα μπορούσε να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους. Ομως ο χρόνος πίεζε πολύ και η Σίσσυ αυτό το διάστημα θέλει να το μοιραστεί με τους δυο γιους της.

Αποκαλυπτικός και με… ποδιά μαγειρικής

Ο Πέτρος Κωστόπουλος λατρεύει την κουζίνα και αυτό το ξέρουν όλοι, αφού έχει βγάλει και τέσσερα βιβλία μαγειρικής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμη και μέσα από το site της γυναίκας του έχει δώσει τις δικές συνταγές για όλους όσοι θέλουν να καταπλήξουν και στην κουζίνα. Ετσι δεν αποκλείεται να φορέσει μέχρι και ποδιά στο πρωινό και να μπει μαζί με τον Ακη Πετρετζίκη στην κουζίνα μαγειρεύοντας πεντανόστιμα πιάτα. Γενικά ο ρόλος του Πέτρου Κωστόπουλου θα είναι διευρυμένος στην πρωινή ζώνη, αφού ο ίδιος θα αναλάβει και τις συνεντεύξεις που θα έχουν γεύση από εκείνες που φιλοξενούσε στο «Βράδυ» του. Θα είναι δηλαδή ολίγον… αποκαλυπτικές.

Από τον «Λύκο» το 1994 στα ριάλιτι και στο «Βράδυ»

H πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν «Ο Πέτρος και ο λύκος» το 1994. Το 2004 ανέλαβε να παρουσιάσει το ριάλιτι «Ο υποψήφιος». Το πρόγραμμα εκτυλισσόταν στον σκληρό και ανταγωνιστικό κόσμο των σύγχρονων εταιριών, όπου δύο ομάδες νέων καλούνταν να ζήσουν μαζί και να χρησιμοποιήσουν το επιχειρηματικό τους ταλέντο προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να πετύχουν στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το 2010 η τηλεοπτική επαναφορά του γίνεται ύστερα από πρόταση-απαίτηση της Ρούλας Κορομηλά και πάλι στον Alpha. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει τη θέση του κριτή στο «Greek idol». Συνέχισε στο ίδιο πόστο και την επόμενη χρονιά. Το 2011 τον βρίσκει στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Βράδυ», ενώ παράλληλα έπαιζε και το «Dancing on ice» με κεντρική παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού και τον ίδιο να κάθεται στην καρέκλα του κριτή (μαζί με τον Αλέξη Κωστάλα και την Ελενα Παπαρίζου). Το «Βράδυ» συνεχίστηκε και την επόμενη χρονιά. Από κει και πέρα η συνέχεια είναι γνωστή.

Ριζική ανανέωση στην εκπομπή

Ο «Θείος» μπαίνει φέτος δυναμικά στην τηλεόραση. Ετσι αποκαλούσαν τον Πέτρο Κωστόπουλο οι εργαζόμενοί του στην Imako. Φήμες της τελευταίας στιγμή ήθελαν τον νέο οικοδεσπότη να έχει προτείνει τίτλο σχετικό με το παρατσούκλι του (θείος). Ωστόσο, κάτι τέτοιο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε αποδεκτό από το μεγάλο κανάλι, το οποίο σκέφτεται να παραμείνει στην παλιά ιδέα «Πρωινό mou». Παρά το όνομα, η εκπομπή αναμένεται να ανανεωθεί ριζικά και να μη θυμίζει σε τίποτα το πρωινό του παρελθόντος.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...