Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Νύφη η Καρολίνα της Γιάννας

«Πριγκιπικός» γάμος στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, όπου στεφανώνονται οι βασιλείς.

«Πριγκιπικός» γάμος στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, όπου στεφανώνονται οι βασιλείς! Η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου, Καρολίνα (από τον πρώτο της γάμο με τον Γεώργιο Παρθένη) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βασίλη Αμβροσίου που επίσης προέρχεται από γνωστό «τζάκι» και διατηρούσε μαζί της πολύχρονη σχέση. Τη νύφη παρέδωσαν στον γαμπρό η μητέρα της και ο σύζυγός της Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος τη μεγάλωσε.2225j96j7856

Με μεγάλη μυστικότητα τελέστηκε το Σάββατο στη βρετανική πρωτεύουσα ο γάμος της μοναχοκόρης της «σιδηράς κυρίας» και συγγραφέως του best seller «My Greek drama» Γιάννας Αγγελοπούλου. Οι δύσκολες εποχές που περνάμε αλλά και το γεγονός ότι η Καρολίνα και ο αγαπημένος της διατηρούν χαμηλό προφίλ (απόδειξη ότι αν και είναι μαζί δέκα χρόνια, αποφεύγουν τα φλας και τις κοσμικές εμφανίσεις) ήταν οι λόγοι που ο γάμος αυτός τελέστηκε χωρίς… τυμπανοκρουσίες. Λέγεται μάλιστα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από το γεγονός είχε φροντίσει να βγει προς τα έξω η δική της περιπέτεια υγείας (πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μέση της και υποβλήθηκε σε εγχείρηση).

Ωστόσο ο γάμος αυτός, που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο το απόγευμα του Σαββάτου, δεν ήταν συνηθισμένος και είχε το δικό του glamorοus ύφος. Αλλωστε στον συγκεκριμένο ελληνορθόδοξο ναό της του Θεού Σοφίας (χτίστηκε το 1879 από Ελληνες της εποχής) έχουν παντρευτεί ουκ ολίγοι πρίγκιπες, μεταξύ των οποίων και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος τη Μαρί Σαντάλ.

Η ευτυχισμένη νυφούλα, που έλαμπε από χαρά μες στο εντυπωσιακό μάξι στράπλες νυφικό της με υπογραφή Valentino και με τα μαλλιά της επιδέξια πιασμένα, έμοιαζε με αληθινή πριγκιποπούλα. Την παράσταση εκτός από την νύφη έκλεψε και η μητέρα της, η οποία φορούσε ένα μοβ λιλά φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με ίδιο χρώμα τσάντα, φανταχτερό καπέλο, παπούτσια και γάντια (άλλωστε η κυρία Αγγελόπουλου φημίζεται για τις ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές της).

Από καλά πληροφορημένες πηγές μάθαμε ότι η πολυαγαπημένη γιαγιά της Καρολίνας, η Μαρίκα Δασκαλάκη, αλλά και η αγαπημένη θεία της Ελένη Δασκαλάκη (αδελφή της μητέρας της, με την οποία είναι πολύ δεμένη) ήταν τα δύο στενά πρόσωπα της νύφης που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους στη διάρκεια της τελετής. Εκεί βέβαια ήταν και τα αδέλφια της Καρολίνας, ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης, καθώς βέβαια και σύσσωμη οι οικογένεια του συζύγου της: οι γονείς του γαμπρού, Μαρία και Ηλίας Αμβροσίου, και ο έτερος γιος τους, ο Νίκος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο περίφημο «Οne Mayfair» του Λονδίνου (ένα πανέμορφο ιστορικό κτίριο, χτισμένο το 1825 και ανακαινισμένο πρόσφατα) που βρίσκεται σε προάστιο της βρετανικής πρωτεύουσας και φιλοξενεί δεξιώσεις και άλλες VIP εκδηλώσεις της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας.5598j963j597

Ποιος είναι ο τυχερός γαμπρός Β. Αμβροσίου

Η όμορφη κόρη της Γιάννας και ο ο Βασίλης Αμβροσίου γνωρίστηκαν πριν από περίπου δέκα χρόνια μέσω κοινών φίλων (λένε ότι ο Στέλιος Ιωάννου, γιος του γνωστού επιχειρηματία Δάκη Ιωάννου, ήταν ο άνθρωπος που τους έφερε σε επαφή). Και οι δύο έχουν σπουδάσει Οικονομικά στο Λονδίνο. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Βασίλης Αμβροσίου, που ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις, είναι γόνος εύπορης οικογένειας που ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στη Νότια Αφρική και σήμερα αυτός και ο αδερφός του ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους.

Ο Ηλίας Αμβροσίου, εκτός των άλλων επενδυτικών επιχειρήσεων του, διαθέτει μεγάλη εκτυπωτική μονάδα στο Περιστέρι με την ονομασία «Γραφικές τέχνες Αμβροσίου». Μαζί με τη σύζυγό του Μαρία ξεκίνησαν την πορεία τους από τη Νότια Αφρική δημιουργώντας τη δική τους αυτοκρατορία.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ, ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...