Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Θρίλερ με τη Θάλεια

Κανένα ίχνος ζωής εδώ επί μία εβδομάδα! Η δραματική έκκληση του δικηγόρου συζύγου της.

Επί οκτώ ολόκληρες ημέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής η γνωστή δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την προηγούμενη Παρασκευή. Ενα περίεργο τηλεφώνημα που έγινε στον ποινικολόγο σύζυγό της Νικόλαο Μπούρα δίνει διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση με τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς πιστεύει ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα απαγωγής, και απηύθυνε δραματική έκκληση στους δράστες.


Η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στην Περιφέρεια Αττικής Θάλεια Χούντα επισκέφθηκε τον σύζυγό της στο δικηγορικό του γραφείο στο Κολωνάκι στις 8.00 το βράδυ της 21ης Μαρτίου και τον ενημέρωσε πως θα πήγαινε στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να συναντηθεί με έναν άνθρωπο που θα της έδινε πληροφορίες για ένα ρεπορτάζ που ετοίμαζε. Ομως δεν είχε αποκαλύψει ούτε το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, ούτε την ταυτότητα του ατόμου που θα συναντούσε. Το μόνο που είπε χαρακτηριστικά στον σύζυγό της ήταν ότι θα έπαιρνε ταξί, καθώς δεν ήθελε να μετακινηθεί με το αυτοκίνητό της, για λόγους ασφαλείας, όπως είπε.


Από τη στιγμή που έφυγε από το γραφείο στο Κολωνάκι, η κυρία Χούντα δεν επικοινώνησε ξανά με τον Νίκο Μπούρα, ο οποίος δεν τη βρήκε να τον περιμένει όταν επέστρεψε στο σπίτι τους. Αρχικά δεν ανησύχησε, καθώς γνώριζε πως η σύζυγός του ήταν σε ρεπορτάζ. Ομως, ξαφνικά χτύπησε το κινητό του και στην οθόνη φάνηκε η ένδειξη «απόκρυψη». Μόλις απάντησε στην κλήση, άκουσε έναν άγνωστο άνδρα, που του είπε λακωνικά με έντονη φωνή να προσέξει τι θα κάνει με μια «ανοιχτή υπόθεση» που έχει.


Η δραματική έκκληση του συζύγου στην «Espresso»


Οπως είπε ο γνωστός δικηγόρος και στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τους οποίους ενημέρωσε αμέσως, ο άγνωστος συνομιλητής άφηνε να εννοηθεί πως η παρουσιάστρια έπεσε θύμα απαγωγής και του ζήτησε να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, χωρίς όμως να του ζητήσει λύτρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso».


Ομως, δεν θέλησε να αποκαλύψει δημόσια το περιεχόμενο του μοναδικού τηλεφωνήματος που δέχτηκε από τους αγνώστους, τους οποίους πάντως διαβεβαίωσε μέσω τηλεοπτικού σταθμού πως θα πραγματοποιήσει στο ακέραιο ό,τι ακριβώς του ζήτησαν, αρκεί να μην πειράξουν τη Θάλεια Χούντα. Δεύτερο τηλεφώνημα ωστόσο δεν έγινε ποτέ…


«Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα… Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα.


Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής. Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο, αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι, να απευθυνθεί σε μένα ή στις Αρχές…» είπε στη δραματική έκκλησή του.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ


Τα ερωτήματα


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν με μεθοδικότητα για τον εντοπισμό της εξαφανισμένης δημοσιογράφου, προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη της από το στίγμα του κινητού της. Ταυτόχρονα, καλούνται να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα:


– Επεσε θύμα απαγωγής η Θάλεια Χούντα ή της συνέβη κάτι άλλο;


– Κι αν όντως απήχθη, για ποιο λόγο έγινε αυτό, αφού ο άγνωστος που επικοινώνησε με τον σύζυγό της δεν ζήτησε λύτρα;


– Το ραντεβού ήταν παγίδα για να την απαγάγουν οι άνθρωποι που την κρατούν;


– Ή απήχθη κατά την επιστροφή της στο κέντρο της Αθήνας;


Οι αστυνομικοί συνέλεξαν οπτικό υλικό από κάμερες, τόσο από το Κολωνάκι όσο και από τη διαδρομή που ακολούθησε η δημοσιογράφος μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. Ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις κινήσεις της εξακρίβωσαν ότι κατέληξε στην πεζογέφυρα που οδηγεί στην προβλήτα του λιμανιού. Από εκείνο το σημείο τα ίχνη της χάνονται. Οι έρευνες της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς όμως να υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα.


Κόρη στρατηγού, με καριέρα και περιουσία


Κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος, η Θάλεια Χούντα έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες, sites και περιοδικά, ενώ διατηρούσε και blog. Γέννημα θρέμμα της Παλλήνης, κόρη του στρατηγού Αναστάσιου Χούντα και της Ελένης, έχει χάσει και τους δύο γονείς της, πριν από δέκα και τέσσερα χρόνια, αντίστοιχα. Εχει έναν αδερφό, τον Γιάννη.


Οι σπουδές της ήταν με αντικείμενο την Κοινωνιολογία και τα media, ενώ ήταν απόφοιτος του Deree. Το καλοκαίρι του 2011 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Νίκο Μπούρα, στο δημαρχείο του Πόρου. Μάρτυρες ήταν ο ομοιοπαθητικός γιατρός Σπύρος Διαμαντίδης και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λαζαρίδης, ενώ η τελετή είχε πραγματοποιηθεί σε στενό φιλικό κύκλο.


Εναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ανθούσα, με κουμπάρο τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο. Τη Θάλεια είχε παραδώσει τότε στον γαμπρό ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αφού ο στρατηγός πατέρας της είχε αποβιώσει, ενώ παράλληλα ήταν υποψήφια βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με τον ΛΑΟΣ, το 2009. Η νύφη πάντως είχε κλέψει τις εντυπώσεις, αφού το πριγκιπικό νυφικό που φορούσε είχε την υπογραφή γνωστού οίκου, ήταν ραμμένο αποκλειστικά για εκείνην, ενώ η γαλλική δαντέλα είχε κεντηθεί στο χέρι. Την εμφάνισή της συμπλήρωνε ένα στέμμα με κρύσταλλα Swarovski.


Μετά το μυστήριο είχε ακολουθήσει δεξίωση στο κτήμα Λένα, ιδιοκτησίας της Θάλειας, όπου όλα ήταν φαντασμαγορικά και αριστοκρατικά. Το ζευγάρι δεν είχε δεχτεί δώρα, αφού ζήτησε από τους καλεσμένους να κάνουν αντ’ αυτού δωρεές στο ίδρυμα «Life Line», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της πριγκίπισσας της Σερβίας Αικατερίνης, προσωπικής φίλης της νύφης. Αλλωστε και η ίδια η Θάλεια είχε έντονη φιλανθρωπική δράση, καθώς βοηθούσε το ίδρυμα «Χαρά» στην Παλλήνη, τον τόπο όπου μεγάλωσε και διατηρεί μεγάλη ακίνητη περιουσία.


Η Θάλεια και ο σύζυγός της συνηθίζουν να διασκεδάζουν με φίλους και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τούς έχει συλλάβει παρέα με τον κουμπάρο τους Χρήστο Ψωμόπουλο σε κοσμικά στέκια. Ο Νίκος Μπούρας μάλιστα ήταν ο συνήγορος υπεράσπισης του Ψωμόπουλου, όταν εκείνος ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη.


«Οπως έχω ξαναπεί, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό τον δικηγόρο μου Νίκο Μπούρα, που μπόρεσε να αναδείξει αυτά που έπρεπε και σήμερα να είμαστε εδώ, με ειρήνη και αγάπη» είχε δηλώσει τότε ο επιχειρηματίας.


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...