Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Χώρισαν! Συνατσάκη και Στρατής

Η Μαίρη τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το σπίτι.

Χωρισμός-βόμβα στη showbiz! Ενα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής εδώ και ενάμιση μήνα δεν είναι πια μαζί, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αν και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι η σχέση τους θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας (κάτι που και εκείνοι άφηναν να εννοηθεί), οι δυο τους πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στην εργένικη ζωή, ύστερα μάλιστα από τέσσερα χρόνια σχέσης.


Την τελευταία διετία το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε σε μια συνεργασία που έκανε, συγκατοικούσε σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα η Μαίρη είχε μοιραστεί τις περιπέτειες της μετακόμισης μέσα από το προσωπικό της blog. Από τις αναρτήσεις της μπορούσε κάποιος να καταλάβει το πόσο ερωτευμένη ήταν με τον Μύρωνα, ο οποίος συχνά πυκνά πρωταγωνιστούσε στις ιστορίες της.


Η παρουσιάστρια -ακοπλεξάριστα- περιέγραφε ακόμη και τις διακοπές τους, όπως εκείνες στην Ισπανία, όπου μάλιστα είχε αρρωστήσει και δεν απόλαυσε την όμορφη χώρα όπως θα ήθελε. Επίσης, οι δυο τους μοιράζονταν μια κοινή “αγάπη”, εκείνη για το φαγητό. Δεν ήταν λίγες οι φορές που επισκέπτονταν τόπους στο εξωτερικό για να δοκιμάσουν την κουζίνα τους, όπως έκαναν πριν από καιρό στην Ιταλία. Επίσης, στο προσωπικό της site η Μαίρη είχε προαναγγείλει πως θα «ανέβαζε» βίντεο με τον Μύρωνα να μαγειρεύει, αφού ο τραγουδιστής έχει ταλέντο και ως… chef.


Ολα αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού όπως μάθαμε, οι δυο τους είναι χωρισμένοι εδώ και ενάμιση μήνα. Μάλιστα αποφάσισαν από κοινού να κρατήσουν τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γινόταν στο επόμενο στάδιο. Εξάλλου, η Μαίρη έχει μετακομίσει πια σε άλλο σπίτι.


Ανθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι όλα έγιναν με πολιτισμένο τρόπο, ωστόσο ήταν δύσκολο και για τους δυο το γεγονός ότι κάποια στιγμή η είδηση θα διέρρεε, όπως και συνέβη.


Τα… αποκαλυπτήρια βρήκαν τον Μύρωνα στην Τζια, όπου βρίσκεται για πασχαλινές διακοπές και απ’ όπου μάλιστα «ανέβασε» και φωτογραφία, περιγράφοντας το νησί «όμορφο και μοναχικό», ενώ στα πιο πρόσφατα posts της η Μαίρη δεν έχει αφήσει να φανεί το γεγονός ότι είναι πια single.


Η αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να δούμε το ζευγάρι μαζί, αφού η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν αρχές Φεβρουαρίου, όταν είχαν βρεθεί στο πάρτι του «Dancing with the stars 4», στο οποίο συμμετείχε η Μαίρη. Επίσης, να σημειώσουμε πως ο Μύρωνας ήταν απών από το φετινό Madwalk, στο οποίο παρουσιάστρια ήταν η Συνατσάκη, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν εκτός για συναυλίες με τον Ησαΐα Ματιάμπα.


Την εκνεύριζε η ερώτηση για γάμο


Τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, ο Στρατής ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η συγκατοίκηση με την πρώην αγαπημένη του ήρθε εύκολα, χωρίς να τον ζορίσει, ενώ είχε τονίσει πως ο καθένας είχε τον χώρο του, προκειμένου να μην καταπιέζεται κανείς από τους δυο.


Η Μαίρη, από την άλλη, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού και έδωσε συνέντευξη, εκεί που μιλούσε άνετα για το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα, άλλαξε το… τροπάρι της, λέγοντας πως «δαιμονίζομαι, γιατί δεν έχω καμία λάλα με τον γάμο στη ζωή μου και ξαφνικά έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση 600 φορές και έχει γίνει τίτλος 200, ενώ δεν περιστρέφεται η ύπαρξή μου γύρω από αυτό» και συνέχισε: «Με κάνουν να πουλάω τη σχέση μου, ενώ δεν με αφορά καθόλου αυτό».


Να πούμε ότι η παρουσιάστρια είχε πρωταγωνιστήσει και στο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή για το κομμάτι «Η σκοτεινή μου πλευρά».


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...