Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζωντανή η Ωνάση!

❱❱ Η «χρυσή» κληρονόμος έδωσε το «παρών» στον γάμο της κόρης του «mister Zara»Μία από τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις της μετά το πολύκροτο διαζύγιο από τον Αλβάρο «Ντόντα» ντε Μιράντα Νέτο έκανε η Αθηνά Ωνάση, δίνοντας λαμπερό «παρών» στον γάμο της χρονιάς της Ισπανίας. Η κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον γάμο της κόρης του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Zara Μάρτα Ορτέγκα και του ατζέντη διάσημων μοντέλων Κάρλος Τορέτα.

20337580Αυτό διότι η Αθηνά Ωνάση είναι μία από τις καλύτερες φίλες της νύφης, με την οποία γνωρίζεται εδώ και καιρό. Μετά τον γάμο, ο οποίος έγινε σε στενό κύκλο την Παρασκευή στη Λα Κορούνια της βορειοδυτικής Ισπανίας, όπου η 34χρονη Μάρτα Ορτέγκα εμφανίστηκε φορώντας ένα λιτό νυφικό Valentino, η Αθηνά Ωνάση έδωσε το «παρών» στο γαμήλιο πάρτι που δόθηκε το Σάββατο στον ναυτικό όμιλο Royal Nautical Club.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 33χρονη εγγονή του Ωνάση να βγαίνει από το Club -μετά την ολοκλήρωση του κοκτέιλ πάρτι που δόθηκε από τους νεονύμφους- φορώντας κομψό, ασπρόμαυρο φόρεμα και μπλε σακάκι. 

20337579Μερικές ώρες νωρίτερα, στον χώρο είχαν φτάσει η κληρονόμος του Αμάνθιο Ορτέγκα, που είναι ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, σύμφωνα με το Forbes, και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι ο 35χρονος γιος του Ισπανού σχεδιαστή μόδας Ρομπέρτο Τορέτα, Κάρλος, που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και έχει εκπροσωπήσει κορυφαία μοντέλα, όπως η Κένταλ Τζένερ και η Αντριάνα Λίμα.

Η ερωτική ζωή του γαμπρού

Μάλιστα, είχε απασχολήσει συχνά τα μέσα ενημέρωσης με την ερωτική ζωή του, καθώς ανάμεσα στις κατακτήσεις του ήταν και ο «άγγελος» της Victoria’s Secret Σίγκριντ Αγκρεν. 

Μετά τους νεονύμφους, την είσοδό τους στο Royal Nautical Club έκαναν οι γονείς της νύφης Αμάνθιο Ορτέγκα και Φλόρα Πέρεζ – είναι η δεύτερη σύζυγός του. Ακολούθησαν περίπου 400 διάσημοι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζέσικα. Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλεσαν τον γάμο «γάμο της χρονιάς της Ισπανίας», ενώ σχολίασαν ότι ο αριθμός των προσκεκλημένων στο γαμήλιο πάρτι ήταν διπλάσιος από εκείνον στον πρώτο γάμο της Μάρτα πριν από έξι χρόνια με τον αθλητή ιππασίας Σέρχιο Αλβαρεθ Μόγια, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί.

20336364

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...