Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Λάμπης μαινόμενος με Ασκητή!

Αφορμή η κατάθλιψη. Η απίστευτη έκρηξη του τραγουδιστή για τον γνωστό σεξολόγο

Εσπασε τη σιωπή του ύστερα από τρία χρόνια, η συνέντευξή του όμως ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει… μάχη. Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε ανοιχτά -πρώτη φορά τηλεοπτικά- για τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε, όμως τα λεγόμενά του δεν βρήκαν απόλυτα σύμφωνο τον Θάνο Ασκητή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να κάνει μια ανάρτηση στο facebook, στην οποία εξαπολύει βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον ενός «δήθεν επιστήμονα», χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Ολα άρχισαν από όσα είπε ο Λάμπης στη Χριστίνα Πολίτη σχετικά με την κατάθλιψη, σε μια εξομολόγησή του για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής «Mega με μία». «Οσο κι αν σε βοηθήσει ο άλλος, όσο κι αν είναι δίπλα σου, αν δεν το θες εσύ ο ίδιος να βγεις, δεν βγαίνεις ποτέ. Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι αρρώστια. Για εμένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι. Οταν περάσεις από εκεί, βλέπεις άλλα πράγματα.»

«Με στήριξε πάρα πολύ»
r3q4tq34t4qwr 4»Ο Θάνος (σ.σ.: Καλλίρης) με στήριξε πάρα πολύ και βρέθηκε δίπλα μου σε στιγμές που δεν θα με εμπιστεύονταν πολλοί άνθρωποι ξανά για δουλειά, γιατί υπάρχει μια προκατάληψη γύρω από το θέμα της κατάθλιψης. Εκείνος πίστευε πολύ σε εμένα – είναι τρομερό φιλαράκι και τρομερός συνεργάτης. Πίστευε ότι μπορούσαμε να το ξανακάνουμε αυτό το πράγμα, να συνεργαστούμε» δήλωσε ο τραγουδιστής και η συζήτηση μεταφέρθηκε στο στούντιο από τους συντελεστές της εκπομπής.

Στη συνέχεια ο Μάρκος Σεφερλής και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν ως καλεσμένο τον Θάνο Ασκητή, γιατρό με ειδίκευση στη Νευρολογία και την Ψυχιατρική, και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας. «Επιτρέψτε μου να κάνω ένα σχόλιο στην πολύ γλυκιά συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Λιβιεράτος, συμπατριώτης μου και εκλεκτός τραγουδιστής» είπε ο γιατρός πριν αρχίσει να μιλάει για το θέμα για το οποίο κλήθηκε στο πρωινό.

«Η κατάθλιψη είναι νόσος. Και το λέω για όλους τους ανθρώπους, γιατί όσο πιο γρήγορα τη θεραπεύσουν τόσο πιο καλά θα είναι. Μην πούμε ότι η κατάθλιψη είναι μια ψυχολογική περίοδος της ζωής μας, γιατί άλλο η θλίψη που μπορεί να περάσουμε ένα φεγγάρι στη ζωή μας και άλλο η κατάθλιψη. Κι επειδή το είπε πολύ ανθρώπινα ότι δεν πρέπει να ντρέπεσαι γιατί έχεις μια ψυχική ασθένεια, ίσα ίσα είναι πιο δυνατό να την παραδεχθείς για να τη θεραπεύσεις» είπε -μεταξύ άλλων- ο κύριος Ασκητής.

Μέσω του facebook

Λίγα λεπτά αργότερα όμως ο Λάμπης Λιβιεράτος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, κάνοντας χρήση υβριστικών χαρακτηρισμών, έριξε τις βολές του, χωρίς όμως να κατονομάζει τον… στόχο.

«Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π@@@@@ές. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ@@@@ς χρόνια… ότι η κατάθλιψη είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! Ας τον ενημερώσει ότι η κατάθλιψη ΔΕΝ είναι αρρώστια και ότι ΑΡΡΩΣΤΟΣ είναι μάλλον ΑΥΤΟΣ και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κάτσει σπίτι του και να τον π@@@ μέχρι να ξεσπάσει!!!».

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής επανήλθε με νέα ανάρτηση. «Τα σχόλια του δήθεν επιστήμονα μού μεταφέρθηκαν και δεν τα είδα ο ίδιος, γι’ αυτό κατέβασα την πρώτη ανάρτηση. Εμμένω όμως στην άποψή μου γι’ αυτόν, γιατί πιστεύω (κατά τη γνώμη μου πάντα) ότι λέει γενικότερα μεγάλες πα…ς και επιμένω ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια, είναι μια ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος κάτω από πιέσεις ή δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν στο περιβάλλον του ή ακόμα και στην ίδια του τη σκέψη. Αντιμετωπίζεται όμως και ο καθένας μπορεί να βγει απ’ αυτό αν το θελήσει και ο ίδιος κάποια στιγμή! Δεν είναι αρρώστια, δεν είναι ντροπή και συνήθως συμβαίνει στα πιο αγνά και ευαίσθητα άτομα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Θα επανέλθω».

Η «Espresso» ζήτησε από τον Λάμπη Λιβιεράτο να σχολιάσει όσα έγιναν και να αποκαλύψει σε ποιον απευθυνόταν το post, αλλά ο ίδιος είπε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Το χρονικό της περιπέτειας του

Η είδηση πως ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του σόκαρε το Πανελλήνιο τον Σεπτέμβριο του 2013. Η «Espresso» είχε αποκαλύψει πως ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έδινε σκληρή μάχη για να απεμπλακεί από τα δίχτυα της βαριάς κατάθλιψης. Είχε μεταφερθεί εσπευσμένα και σε κωματώδη κατάσταση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», το οποίο τέθηκε σε συναγερμό, καθώς οι θεράποντες ιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον συνεφέρουν και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Γολγοθάς του Λάμπη Λιβιεράτου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, άρχισε μετά το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Εύη Αδάμ, το μεγάλο οικονομικό στραπάτσο από την επιχείρηση που διατηρούσε στην Αγία Παρασκευή, αλλά και την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 53χρονου αδελφού του Ανδρέα, που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου ζούσε με τη μητέρα του, στον Αλιμο.

Τα σοβαρά οικονομικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα ήταν άλλωστε αυτά που τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ζήτησε τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου και βάσει του ρεπορτάζ της «Espresso», πήρε μόνος του την απόφαση να νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία σχεδόν για ένα μήνα. Ο Νίνο ήταν από τα ελάχιστα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που βρέθηκαν κοντά στον Λάμπη Λιβιεράτο από την πρώτη στιγμή. Ηταν εκείνος που τον επισκεπτόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση και του έδινε κουράγιο.

Η νέα ζωή του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μαζί με τον καλό του φίλο και κουμπάρο Τζώνη Θεοδωρίδη (ο τραγουδιστής έχει βαφτίσει την κόρη του ηθοποιού, Μελίτα) άνοιξε πέρυσι ένα καφέ μπαρ στο Χαλάνδρι. Μάλιστα την ημέρα των εγκαινίων ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Αντώνης Ρέμος που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Λάμπη και τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθειά του να επανέλθει στο τραγούδι.

Παράλληλα ο Λιβιεράτος κάνει live εμφανίσεις με τον Θάνο Καλλίρη σε κλαμπ της Αθήνας και της περιφέρειας γεμίζοντας ολόκληρα μαγαζιά, καθώς τα τραγούδια τους γνωρίζουν ακόμη τεράστια επιτυχία.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...