Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Χάθηκε ο Μαρίνος

Εφυγε (λες και φυγαδεύτηκε) από τον lux οίκο ευγηρίας στον Γέρακα χωρίς να χαιρετήσει κανέναν!

Χάθηκαν τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου! Τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής σόουμαν είναι «χαμένος» από τους γνωστούς και τους φίλους του. Ακόμη και ο αδελφικός φίλος του Σταμάτης Φασουλής (του συμπαραστάθηκε με όλες τις δυνάμεις του στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του) δηλώνει ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή μαζί του.
423rq234rtf 1«Εδωσα πολλά για εκείνον, για έξι ολόκληρους μήνες του αφοσιώθηκα στην αληθινά δύσκολη δοκιμασία του, μα πια δεν τον βλέπω. Νοίκιασε ένα σπίτι πρόσφατα, έφυγε απ’ τον οίκο αποκατάστασης που είχε καταλήξει μετά το Σπίτι του Ηθοποιού, πήρε τις αποφάσεις του κι εγώ τις αποστάσεις μου. Ελπίζω να είναι καλά» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαχωρίζει τη θέση του από τις σημερινές επιλογές του σόουμαν σε ό,τι αφορά τον χώρο όπου μένει, αλλά και το ποιοι είναι στο πλευρό του.
423rq234rtf 2Θα πρέπει να πούμε ότι την ίδια άποψη περί της… εξαφάνισης του Γιώργου Μαρίνου έχουν κι άλλα γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της σόουμπιζ, που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. «Ο Γιώργος έφυγε άρον άρον από τον οίκο αποκατάστασης στον Γέρακα, όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους μήνες, και μάλιστα δεν χαιρέτησε ούτε καν την ψυχολόγο, με την οποία ερχόταν σχεδόν καθημερινά σε επαφή μαζί της. Λες και φυγαδεύτηκε…» μας λέει καλά πληροφορημένη πηγή από τον χώρο του θεάτρου και προσθέτει: «Ο Μαρίνος είχε από παλιά ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά καιρούς για να ξεκουράζεται, όταν δεν επιθυμούσε να μένει στη βίλα του στον Νέο Βουτζά, που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ωστόσο δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι σήμερα ζει σε αυτό το διαμέρισμα, γιατί λέγεται πως φέτος βρισκόταν σε συνεννοήσεις να το πουλήσει κι αυτό, όπως και τη βίλα του, και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας».
423rq234rtf 8Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στα καλλιτεχνικά παρασκήνια είναι κοινό μυστικό πως ο Γιώργος Μαρίνος μετά το κλείσιμο των προβολέων, στο φως των οποίων επί σειρά ετών λουζόταν, γινόταν ολοένα και πιο δύσκολος με τους ανθρώπους γύρω του, με αποτέλεσμα όλοι σχεδόν οι παλιοί φίλοι του να… βγαίνουν σιγά σιγά από τον στενό κύκλο του. Απόδειξη ότι και κατά τη σύντομη παραμονή του στο Σπίτι του Ηθοποιού, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης (έμενε στον τέταρτο όροφο του πανέμορφου οικήματος, το οποίο στεγάζει άπορους ηθοποιούς) ήταν όλο το διάστημα απομονωμένος στο δωμάτιό του και δεν είχε επαφές σχεδόν με κανένα από τους άλλους ενοίκους του καλλιτεχνικού «σπιτιού».

Οι επισκέψεις που δέχτηκε από φίλους και συναδέλφους του, οι οποίοι επιθυμούσαν να τον δουν, ήταν ελάχιστες. Οπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές: «Τα χνώτα του δεν ταίριαξαν με το περιβάλλον». Ετσι, με το που ένιωσε καλύτερα, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε, για να βρει τη βολή του στην “Αρήτη”, στον Γέρακα, ένα πολυτελή οίκο ευγηρίας. Ομως και από εκεί πριν από περίπου δύο μήνες αποχώρησε με τον γνώριμο μοναχικό -και για κάποιους σνομπ- τρόπο που τον χαρακτήριζε πάντα».

Η εγκαταλειμμένη βίλα στον Νέο Βουτζά
erwyrdh
Η «Espresso» σάς παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες, στις οποίες μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα η θρυλική βίλα του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά. Το πολυτελές καταφύγιο του μοναδικού καλλιτέχνη, το οποίο κάποτε έσφυζε από ζωή και φιλοξένησε τον ίδιο, τη μητέρα του (ζούσε μαζί του) και τα αμέτρητα σκυλιά του, έχει πλέον κλειδαμπαρωθεί, ενώ η πισίνα στη οποία απολάμβανε το πριβέ μπάνιο του είναι αδειανή εδώ και πάρα πολύ καιρό.
segtsrgfsdgfdgΟι γείτονές του μιλάνε για «μια εγκαταλειμμένη βίλα», αφού ο Μαρίνος -ειδικά μετά τη νύχτα τρόμου που έζησε τον Απρίλιο του 2012, όταν βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους, που τον καταλήστεψαν- δεν επιθυμεί να πατήσει ξανά το πόδι του εκεί μέσα.
y8ht8ht86iyj9Σίγουρα πρόκειται για καλοσυντηρημένο οίκημα, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής και προσφέρει όμορφη θέα.
weryserddfdΗ αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Μαρίνος επιδιώκει εδώ και καιρό να πουλήσει το όμορφο σπίτι. Μάλιστα λέγεται ότι οι εκτιμητές το κοστολογούν στο 1.000.000 ευρώ, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης η τιμή έχει πέσει στα 700.000 ευρώ.

Αλκίνοος Μπουνιάς
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...