Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Στο φως φοβερά μυστικά για τον Βαγγέλη

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τη σορό του άτυχου σπουδαστή και μια νέα μαρτυρία αφήνουν υπόνοιες για πιθανή δολοφονία

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τη σορό του άτυχου σπουδαστή και μια νέα μαρτυρία αφήνουν υπόνοιες για πιθανή δολοφονία

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο, που ίσως ανατρέψουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακαουμάκη, υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή του ένας μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

f2 39Σχεδόν 10 μήνες μετά την ανεύρεση της σορού του άτυχου σπουδαστή κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν βασανιστικά για την οικογένειά του. Ο νέος μάρτυρας που εμφανίστηκε στην εκπομπή με αλλοιωμένη φωνή υποστήριξε πως έχει φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του Βαγγέλη από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, πριν καν φτάσει εκεί ο ιατροδικαστής!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στον «αέρα» της εκπομπής, στις φωτογραφίες (που δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία) φαίνεται σπασμένο το οστό στον δεξί βραχίονα του άτυχου Γιακουμάκη, ενώ και η μπλούζα του είναι σηκωμένη, αφήνοντας εκτεθειμένη την κοιλιακή χώρα. Η σορός του είναι άθικτη από το στήθος και κάτω, ενώ το τραύμα στον καρπό του δεξιού χεριού του είναι καλυμμένο από το μανίκι του φούτερ του.

Κάταγμα στον ώμο

Η μαρτυρία αυτή προκαλεί μια σειρά από ερωτήματα, όπως αν το κάταγμα στον ώμο του Βαγγέλη προκλήθηκε από εμπλοκή άλλων ατόμων (που θα σημαίνει ότι ο θάνατος του 20χρονου ήταν εγκληματική ενέργεια) ή έγινε από δόντια άγριων ζώων. Η εκπομπή ζήτησε την εκτίμηση του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος απάντησε ότι κάποιο μεγάλο ζώο θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τον διαχωρισμό στο οστό, ωστόσο πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα στοιχείο που χρειάζεται διερεύνηση:
«Αν το κάταγμα είναι προθανάτιο και είχε προκληθεί από επίθεση, τότε πώς ο ίδιος έκοψε το χέρι του αφού ήταν αριστερόχειρας; Αν είναι μεταθανάτιο, θα πρέπει με ειδική εξέταση – ανάλυση να βρεθεί από τι έσπασε…» τόνισε ο κ. Μπογιόκας.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας Γιακουμάκη, δήλωσε στην «Espresso» ότι δεν αποκλείει την εκδοχή της δολοφονίας. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν έχει δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που έφτασαν στην εκπομπή και δεν μπορεί να εκφέρει σαφή άποψη: «Η βεβαιότητα με την οποία εξαρχής μιλάνε κάποιοι για αυτοκτονία είναι λανθασμένη. Από την άλλη, τα στοιχεία που υπήρχαν θεωρώ ότι αξιολογήθηκαν από έναν άριστο επιστήμονα με άρτια κατάρτιση, όπως είναι ο κ. Βουγιουκλάκης (σ.σ.: ο καθηγητής Ιατροδικαστικής που εξέτασε τη σορό του Βαγγέλη). Φυσικά, οποιοδήποτε επιπρόσθετο στοιχείο υπάρχει καλό είναι να έρθει στην ανάκριση» δήλωσε και κατέληξε ότι αυτή την ώρα η δικογραφία είναι στα χέρια της ανακρίτριας Ιωαννίνων, η οποία τη μελετά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...