Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 12 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να…

ΚΡΙΟΣ: Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα. Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους τους οποίους δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς. Εάν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιήστε τον λόγο σας αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε μαζί τους.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε. Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχτούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις. Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν θα τα βρίσκουν σύμφωνα και, επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας εξαιτίας των υποχρεώσεών σας, που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή διασφαλισμένη, ώστε να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περνάει απαρατήρητη και θα έχει επίπτωση στον συναισθηματικό τομέα σας, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μπερδεύεται η σχέση σας με τον σύντροφό σας με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντάς σας να κάνετε ακόμα και ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευτείτε. Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες που δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Οταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...