Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Θρίλερ στις στάχτες, με δεκάδες άφαντες ψυχές

❱❱ Στο κόκκινο η αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία ο απελπισμένος πατέρας τους πίστευε ότι ήταν σε σκάφος με άλλους διασωθέντεςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η αναζήτηση των δεκάδων αγνοουμένων από την επέλαση της πύρινης Λερναίας Υδρας στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας και «κατάπιε» περιουσίες και χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης!

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης των εννιάχρονων δίδυμων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιππιπούλου, Σοφίας και Βασιλικής, που παραμένουν αγνοούμενες μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους από το απόγευμα της Δευτέρας. Από τις 6.20 μ.μ. που τα δύο αγγελούδια σταμάτησαν να δίνουν σημεία ζωής, ο πατέρας τους Γιάννης Φιλιππόπουλος έχει ξεκινήσει έναν αγωνιώδη αγώνα δρόμου για να τα εντοπίσει και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ο απεγνωσμένος άνδρας αρχικά έψαξε σε νοσοκομεία, Πυροσβεστική και Αστυνομία. Πήγε ακόμα και στο νεκροτομείο, στου Γουδή, όπου έδωσε δείγμα DNA, όμως παντού έπαιρνε την απάντηση ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος των δίδυμων κοριτσιών. Ωστόσο, σε κάποια πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από το λιμάνι της Ραφήνας -όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοιάρια και πλωτά σκάφη του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι-, τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του υποστήριξαν πως αναγνώρισαν τις κόρες τους μέσα σε ένα γρι-γρι. Μάλιστα, δίπλα τους στέκονταν ένας άνδρας, χωρίς μπλούζα, και μία γυναίκα, που ήταν μαζί με άλλα δύο κοριτσάκια, τα οποία κάθονταν μαζί με τις εννιάχρονες. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τον καπετάνιο του σκάφους και τον επικεφαλής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απευθύνουν έκκληση στον άνδρα με το μούσι, που εικονιζόταν στο βίντεο, να εμφανιστεί στις Αρχές.

Τα έγγραφα-πειστήρια

Το πρωί της Τετάρτης ο άνθρωπος που έδειχναν τα πλάνα εντοπίστηκε και εξετάστηκε από την Αστυνομία, όμως με όσα είπε περιέπλεξε κι άλλο το μυστήριο. Οπως δήλωσε στους αστυνομικούς, τα παιδιά δίπλα στα οποία στεκόταν την ώρα της διάσωσης είναι δικά του και τα άλλα δύο είναι παιδιά της κουμπάρας του! Μάλιστα, προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Παρά τις προσπάθειες των γονιών, τα δίδυμα ως αργά χθες το βράδυ δεν είχαν βρεθεί, ενώ το Λιμενικό υποστηρίζει ότι τα ονόματα των παιδιών δεν βρίσκονται στη λίστα των διασωθέντων που αποβιβάστηκαν στη Ραφήνα, επιτείνοντας την αγωνία. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση Amber Alert με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δίδυμων αδελφών, απευθύνοντας έκκληση σε όσους έχουν πληροφορίες να συνδράμουν στον εντοπισμό τους.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς των υπόλοιπων αγνοουμένων ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά, αναζητώντας στις στάχτες, στις αρμόδιες Αρχές και στα νεκροτομεία οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να τους οδηγήσει στον εντοπισμό των αγαπημένων τους προσώπων. Με όση δύναμη τους έχει απομείνει υποβάλλονται σε εξέταση DNA, ώστε να μάθουν εάν οι δικοί τους άνθρωποι βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα.

—-

photoΒρέθηκε στο «χωράφι της φρίκης» το αυτοκίνητο της Χρύσας Σπηλιώτη

Εντείνεται η αγωνία για την τύχη της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη (ένθετη φωτό), που βρίσκονται μεταξύ των αγνοουμένων, καθώς, όσο περνούν οι ώρες και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους παραμένουν στο σκοτάδι, οι δικοί τους άνθρωποι φοβούνται τα χειρότερα! Χθες, οι συγγενείς του ζευγαριού έδωσαν DNA, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να πάρουν απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα τι απέγιναν οι αγαπημένοι τους.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην εξοχική κατοικία του, στο Μάτι, όταν «χτύπησε» η τραγωδία. Χθες, επρόκειτο να φύγουν για διακοπές στην Ανδρο, όμως τους πρόλαβε η πυρκαγιά. Το μόνο ίχνος τους, το οποίο έχει βρεθεί ως σήμερα, είναι το καμένο αυτοκίνητό τους, το οποίο εντοπίστηκε παρατημένο στο «χωράφι της φρίκης», όπου βρέθηκαν οι σοροί 26 απανθρακωμένων ανθρώπων! Οπως δήλωσαν ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας, και η μητέρα του, Ειράγδα, όλη η οικογένεια ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τι τους συνέβη:

«Πήγε ο άλλος μου γιος στα νοσοκομεία να κάνει μια έρευνα, αν είναι ανάμεσα σε όσους βρίσκονται στην Εντατική, και δεν μπορούν να δώσουν τα στοιχεία τους. Πήγε και στο σπίτι τους ξανά, μήπως έμεινε κάποιο ενθύμιο για να το μαζέψει… Κάηκε ολοσχερώς» ανέφερε η 82χρονη, κάνοντας την αποκάλυψη ότι η 90χρονη μητέρα της ηθοποιού, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το σίριαλ «Καρέ της ντάμας», δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα ότι η κόρη της αγνοείται.

«Εφυγαν με το αυτοκίνητο και τα σκυλιά για να σωθούν… Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με την ταυτοποίηση του DNA. Δώσαμε εγώ, η κόρη του Δημήτρη, η αδερφή της Χρύσας και τώρα θα πάνε να πάρουν κι από την κατάκοιτη μητέρα της, που ακόμη δεν ξέρει τίποτα… Οι απαντήσεις μπορεί να δοθούν σε μία εβδομάδα ή και πολύ πιο σύντομα» ανέφερε από την πλευρά του ο Κώστας Τουρναβίτης.

—-

esr 2607 005 cmyk copy 3 copy«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ»

Σφίξιμο στο στομάχι προκαλεί η κραυγή απόγνωσης μιας νεαρής κοπέλας η οποία επικοινώνησε με τηλεοπτικό σταθμό για να τη βοηθήσουν να εντοπίσει τη 48χρονη μητέρα της, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες αφότου ξέσπασε η φωτιά!

«Αναζητώ τη μαμά μου, σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Εχουμε ψάξει παντού, στα νοσοκομεία, στα νεκροτομεία, παντού! Σας παρακαλώ, αν ξέρει κάποιος κάτι, ας βοηθήσει» ήταν η δραματική έκκληση της Ιωάννας Καρακουλάκη προς όσους ενδεχομένως γνωρίζουν πληροφορίες για την αγνοούμενη μητέρα της.
Ακόμη ανέφερε κλαίγοντας πως η άτυχη 48χρονη Αθηνά Καραλή (φωτό) έφυγε από το σπίτι της και κατέφυγε σε μία πολυκατοικία, στο Μάτι, όπου εγκλωβίστηκε: «Οταν της τηλεφώνησα, απάντησε κάποιος, δεν ξέρω ποιος ήταν. Ακουγα που ουρλιάζανε! Μετά από λίγο τηλεφώνησα ξανά και ένας κύριος μού απάντησε ότι η μητέρα μου έχει κάποια εγκαύματα αλλά είναι καλά. Οταν τελικά μου απάντησε, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε. Από εκεί και ύστερα δεν ξαναμιλήσαμε» κατέληξε συντετριμμένη η κοπέλα, λέγοντας πως έχει δώσει δείγμα DNA.

—-

esr 2607 005 cmyk copy 2ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Ακόμα και την ύστατη ώρα, ο πατέρας της 35χρονης αγνοούμενης Πόπης Σιαπκαρά (φωτό πάνω) ελπίζει να γίνει ένα θαύμα και η κόρη του να μην είναι νεκρή! Οπως αναφέρει ο Αγγελος Σιαπκαράς, δίπλα στο αυτοκίνητο της κόρης και του γαμπρού του βρέθηκε ένας σκελετός.

Ο αδελφός της 35χρονης κλήθηκε να την αναγνωρίσει, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό. Παρ’ όλα αυτά, η οικογένεια της αγνοούμενης μητέρας δεν χάνει την ελπίδα της και περιμένει τα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση DNA: «Μέχρι να βγουν, για εμάς η Πόπη μας θα είναι αγνοούμενη και όχι νεκρή» αναφέρει ο κ. Σιαπκαράς, προσθέτοντας πως το τρίχρονο εγγονάκι του ζητά συνεχώς τη μητέρα του! Στο μεταξύ, έκκληση προς όσους ενδεχομένως είδαν τον γιο του απευθύνει μέσω facebook ο πατέρας του 13χρονου Δημήτρη Αρίστου Αλεξόπουλου (φωτό κάτω): «…Αγνοείται από εχθές στις 18.00 από το Μάτι, όπου έφυγε με τους παππούδες του με το αμάξι του θείου του. (Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννάκου).

Το τηλέφωνό μου είναι 6974496798, Αναστάσιος Αλεξόπουλος» γράφει o απελπισμένος πατέρας.

offer

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...