Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Εδώ και όρθιος ο Λάμπης Λιβιεράτος!

Το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα, μαζί με τον κουμπάρο του Τζόνυ Θεοδωρίδη.


Ο Λάμπης Λιβιεράτος επιστρέφει! Ο αγαπημένος τραγουδιστής των μεγάλων pop επιτυχιών αφήνει πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που τόσο πολύ τον ταλαιπώρησε και προχωράει μπροστά, με μια «επαναστατική» επιχειρηματική κίνηση στην καρδιά των βορείων προαστίων!


Πρόκειται για το V Revolution, το νέο cafe-bar του Χαλανδρίου που φέρει την υπογραφή του Λάμπη Λιβιεράτου και του Τζόνυ Θεοδωρίδη (που εκτός από στενοί φίλοι είναι και κουμπάροι, αφού ο τραγουδιστής έχει βαφτίσει την κόρη του ηθοποιού, Μελίτα).


Hot spot


Το μπαράκι των δύο κολλητών βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, στο ισόγειο εμπορικού κέντρου επί της οδού Αγίας Παρασκευής. Μάλιστα, έχει ήδη μετατραπεί σε απόλυτο hot spot της περιοχής, αφού κάθε βράδυ κατακλύζεται από δεκάδες -κυρίως νέους- πελάτες που απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους συνοδεία δυνατής μουσικής!


Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου τους μαγαζιού, οι ιδιοκτήτες του διοργάνωσαν ένα μεγάλο opening party, στο όποιο -όπως ήταν φυσικό- βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της σόουμπιζ αλλά και αγαπημένοι φίλοι τους που τους ευχήθηκαν καλό ξεκίνημα.


Παρουσίες


Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Λάμπη και τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει ξανά στο τραγούδι, που τόσο πολύ αγαπά και τόσο πολύ του έχει λείψει. Στο πλευρό του Λάμπη βρέθηκαν επίσης ο τραγουδιστής Νίκος Μίχας και η ηθοποιός και νικήτρια του περσινού «Dancing with the stars» Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Με χαλαρή διάθεση και πλατύ χαμόγελο, ο Τζόνυ Θεοδωρίδης και ο Λάμπης Λιβιεράτος, που δεν έμεινε στο event για πολλή ώρα, καλωσόρισαν τους φίλους τους, συζήτησαν μαζί τους στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου όπου στεγάζεται το μπαρ και φυσικά, απόλαυσαν δυνατές rock επιτυχίες όπως το αγαπημένο και κλασικό πλέον «Lonely Boy» των Black Keys.


Αλλωστε, όπως μαρτυράει και το όνομά του, η διακόσμηση του μαγαζιού δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από rock: οι τοίχοι στο εσωτερικό του μακρόστενου cafe-bar είναι «στολισμένοι» με μεγάλες ζωγραφιστές προσωπογραφίες θρυλικών μορφών της μουσικής και του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως η Marilyn Monroe και ο Jim Morrison των Doors.


Αισιοδοξία


Η δημόσια εμφάνιση του Λάμπη λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του και την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική, καθώς και το νέο επιχειρηματικό του άνοιγμα σε μια τόσο ζωντανή περιοχή με έντονη νυχτερινή ζωή όπως είναι το Χαλάνδρι σχολιάστηκαν με θερμά λόγια. Δεν ήταν λίγοι, δε, εκείνοι που έκαναν λόγο για ένα πραγματικά δυνατό comeback του αγαπημένου τραγουδιστή, που πλέον δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και να σχεδιάζει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία και χαμόγελο, που τόσο πολύ τον κολακεύει!


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ – Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...