Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ερωτικό… τουρλουμπούκι

Νέα love story και μπερδέματα στη showbiz, με χωρισμένους να βρίσκουν παρηγοριά σε καινούργιες αγκαλιές.

Τα ‘φτιαξε η Μαίρη ξαφνικά με τον Λευτέρη, που γουστάριζε τη Νένα πριν γνωρίσει τη Γωγώ, που τα είχε με τον Αρη πριν τα φτιάξει με τη Μάρη και που γούσταρα κι εγώ…


Το παλιό, αγαπημένο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη με τον τίτλο «Πού βαδίζουμε κύριοι;» φαίνεται πως εκφράζει πολύ την εποχή μας, καθώς στον χώρο της showbiz επικρατεί… ερωτικό τουρλουμπούκι. Ανέκαθεν στον καλλιτεχνικό χώρο γινόταν… μπέρδεμα, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά:


ο πρώην της τάδε να γίνεται ερωτικός σύντροφος της δείνα, η οποία είχε δεσμό με τον έτσι της τάδε και πάει λέγοντας. Το θέμα είναι ότι τελικά ο έρωτας δεν περνάει κρίση στην Ελλάδα – και αυτό είναι ευχάριστο.


Εχουμε και λέμε λοιπόν. Η Νίνα Λοτσάρη, που αποδεικνύεται θερμόαιμη -και γιατί όχι;-, μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη άρχισε να εμφανίζεται πολύ συχνά πέρυσι με τον νεαρό Κερκυραίο ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτη. Ομως οι πληροφορίες τη θέλουν πλέον να έχει ενδώσει στη γοητεία ενός παλιού μοντέλου.


Πρόκειται για τον Γιώργο Μπαβέλη, ο οποίος συνάντησε την εκρηκτική show woman σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στη Γλυφάδα και με την πρώτη ματιά αναπτύχθηκε μεταξύ τους, όπως λένε, έντονη ερωτική έλξη.


Από την άλλη και ο πρώην σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκορδάλης, ως ελεύθερος κι ωραίος, δεν είναι αδιάφορος στο γυναικείο φύλο, αφού αρκετές γνωστές κυρίες της showbiz φαίνεται πως τον βρίσκουν ελκυστικό. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις «νέες σχέσεις» που του χρεώνουν, όπως, για παράδειγμα, με την Εύη Φραγκάκη, με την οποία έκανε κάποιες εξόδους για φαγητό.


Πάντως πληροφορίες της «Espresso» θέλουν τον μελαχρινό γόη να έχει τον τελευταίο καιρό πολύ… στενή επαφή με την πρώην σύζυγο του Κώστα Σπυρόπουλου, την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου. Μάλιστα σε σελίδα στο facebook ανέβηκε φωτογραφία του «ζευγαριού» που το έδειχνε να είναι πολύ κοντά, αλλά -για άγνωστους λόγους- κατέβηκε την επόμενη ημέρα.


Αλλά και ο ex Κώστας Σπυρόπουλος τον τελευταίο καιρό δεν είναι μόνος του τα βράδια. Τουλάχιστον τρεις φορές έχει επισκεφθεί το κέντρο όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης συνοδευόμενος από την Τόνια Σωτηροπούλου, αφήνοντας ανανταπάντητα ερωτήματα.


Ο λόγος; Η ηθοποιός, εκτός από «κορίτσι του James Bond», είναι και αμόρε του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που επιμένει ότι δεν έχουν χωρίσει, αν κι έχουμε καιρό να τους δούμε μαζί.


H όμορφη μελαχρινή πυροδοτεί σχόλια, καθώς όταν βρίσκεται στην Αθήνα προτιμά να διασκεδάζει σε διαφορετικά στέκια από το γοητευτικό μοντέλο και σύντροφό της.


Και για να επανέλθουμε στο… ερωτικό γαϊτανάκι, θυμίζουμε ότι ο Αλεξάνδρου πριν από τη Σωτηροπούλου διατηρούσε δεσμό με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η οποία τώρα συνδέεται ερωτικά με τον πρώην σύζυγο της Πάολας, Φώτη Ζογγλοπίτη.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...