Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Ησαΐα χόρευε» υπό βροχή!

❱❱ Η Λένα Παπαληγούρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ακη Πάντο στο Θησείο, με τον παλιόκαιρο να κάνει ακόμη πιο ρομαντικό τον γάμο τουςΡομαντικός γάμος με βροχή για τη Λένα Παπαληγούρα και τον αγαπημένο της Ακη Πάντο. Η όμορφη πρωταγωνίστρια και ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα δηλαδή που το μεγαλύτερο μέρος της χώρας… χόρευε στον ρυθμό του τυφώνα «Ζορμπά».

Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία φίλων και συγγενών στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς, στο Θησείο, με κουμπάρους την ηθοποιό και φίλη της νύφης Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της (είναι αδελφός του γαμπρού) Κώστα Πάντο.

Η Λένα, η οποία έχει βάλει με επιτυχία τη σφραγίδα της σε αρκετούς απαιτητικούς ρόλους στο θέατρο, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η λάμψη στο πρόσωπό της, όταν έφτασε στην εκκλησία συνοδευομένη από τον πατέρα της, τον πρώην υπουργό Αναστάσιο Παπαληγούρα, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

14 f4 dsc 206701

Η ίδια επέλεξε γι’ αυτήν την ξεχωριστή μέρα μια λιτή νυφική δημιουργία σε ίσια γραμμή, της σχεδιάστριας Ματίνας Μέγκλα, ενώ στα μαλλιά της έβαλε άσπρα λουλούδια και ένα nude πέπλο από δαντέλα.

14 f2 dsc 199501

Πολύ ευτυχισμένος και φουλ ερωτευμένος έδειχνε φυσικά και ο Ακης Πάντος, ο οποίος περίμενε την αγαπημένη του στην είσοδο μαζί με το ζευγάρι των κουμπάρων τους και τη μητέρα της Λένας, τη Ζαΐρα Ράλλη. Η Λένα καθυστέρησε μόλις 15 λεπτά στο γαμήλιο ραντεβού της με τον καλό της, ενώ δεν τήρησε το έθιμο που θέλει τη νύφη να πατάει το πόδι του γαμπρού, την ώρα που λέει ο ιερέας «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Οι καλεσμένοι

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και αρκετές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Ζέτα Δούκα με τον σύζυγό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, η Κατερίνα Ευαγγελάτου με τον Αλέξανδρο Δράκο-Κτιστάκη, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Ακης Σακελλαρίου, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Μαρία Κίτσου, ο Μίνως Μάτσας και η Λένα Δροσάκη, η οποία εμφανίστηκε με τη γνωστή δημοσιογράφο Μαρένα Καδιγιαννοπούλου. 

14 f6 img 499101

14 f5 img 497601

Η τελευταία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κλαμπ στα νότια προάστια και διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οσο για τη νυφική ανθοδέσμη, την έπιασε η κουμπάρα, η οποία όπως φαίνεται θα πάρει σειρά για την εκκλησία.

14 f3

14 f1 dsc 208901 copy

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...