Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

«Λωξάντρα» άκρως οικογενειακή

❱❱ Γονείς και παιδιά των πρωταγωνιστών καμάρωσαν τους δικούς τους στην πρεμιέρα του έργουΟικογενειακή υπόθεση η πρεμιέρα της παράστασης «Λωξάντρα»! Η Ελένη Κοκκίδου, η οποία ερμηνεύει τον ρόλο της θρυλικής κοκόνας, ο Γιώργος Αρμένης, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Ευαγγελία Μουμούρη και η τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνειών και αποθεώθηκαν από το κοινό με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα στην επίσημη πρώτη του έργου, το βράδυ της Τετάρτης, στο θέατρο Βεάκη. Μεταξύ αυτών, γονείς και κόρες των πρωταγωνιστών που έδωσαν το «παρών», καμαρώνοντας τους δικούς τους ανθρώπους.

Στις πρώτες σειρές η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγό της Ταξιάρχη Χάνο παρακολούθησαν συγκινησιακά φορτισμένοι την κόρη τους Μαρία Χάνου επί σκηνής, όπως επίσης και ο Αλμπέρτο Εσκενάζη με τη γυναίκα του Μαίρη, τη μοναχοκόρη τους και πρώην «Survivor» Σάρα Εσκενάζη.

Ρεσιτάλ ερμηνείας

Ακόμη μία ταλαντούχα κόρη που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην παράσταση του Σωτήρη Χατζάκη ήταν η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, για την οποία ο σημαντικός ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης θα ήταν ιδιαίτερα περήφανος εάν βρισκόταν στη ζωή και την παρακολουθούσε. Ωστόσο, ήταν εκεί η μητέρα της, η Ρούλα, η οποία με δάκρυα στα μάτια τη συνεχάρη. Η σεμνή Μαίρη Ραζή και ο σύζυγός της Σωτήρης Τσόγκας χάρηκαν για τη δική τους κορούλα, Κοραλία, η οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο σανίδι! Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών την καταχειροκρότησε κι αφού δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κόσμου, βρέθηκε γρήγορα κοντά της στα καμαρίνια.

201811081207350.6301 sara eskenazi me toys gonis tis 07112018

201811081220050.6315 tsogkas tsogka razi 07112018

Με περίσσιο ενθουσιασμό η τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση απόλαυσε τον πατέρα της Μιχάλη Μητρούση να ερμηνεύει απίθανα τον «Δημητρό», στον οποίο μετά το τέλος της παράστασης χάρισε μια τεράστια αγκαλιά.

Με νεγκλιζέ και καλτσοδέτες η χήρα του Ψάλτη

Sexy (και όποιος αντέξει!) εμφανίστηκε επί σκηνής η Χριστίνα Ψάλτη. Η λυγερόκορμη χήρα του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού μας, η οποία συμμετέχει στον θίασο του έργου «Λωξάντρα» με τον ρόλο της «χανούμισσας Λιλίκας», τράβηξε τα βλέμματα με το μαύρο δαντελένιο νεγκλιζέ και τις καλτσοδέτες της στην σκηνή όπου εμφανίστηκε μαζί με τον συνάδελφό της Γιάννη Κουκουράκη. Πρόκειται για τη δεύτερη θεατρική δουλειά της Χριστίνας μετά τον θάνατο του άντρα της Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017.

Η πρώτη ήταν στην παράσταση «Ζορμπάς» την προηγούμενη σεζόν και την είχαμε δει πάλι με παρόμοιο sexy styling. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στην υπερπαραγωγή «Λωξάντρα», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου και φιλοξενείται φέτος στο θέατρο Βεάκη, είναι πολύ καλή στον ρόλο της και εισπράττει θερμό χειροκρότημα από τους θεατές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...