Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Το… τερμάτισε η Pirelli

❱❱ Η Λετίσια Κάστα ποζάρει όπως τη γέννησε η μάνα της για τις ανάγκες του ημερολογίου της εταιρίας για το 2019«Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες» λέει το λαϊκό άσμα, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το νέο ημερολόγιο της Pirelli, στο οποίο η Λετίσια Κάστα κλέβει την παράσταση από την πολυδιαφημισμένη Τζίτζι Χαντίντ. 

Η 40χρονη Γαλλίδα και η 23χρονη Αμερικανίδα πόζαραν μαζί με άλλες δύο επιτυχημένες γυναίκες στον φωτογραφικό φακό του διάσημου στον χώρο της μόδας φωτογράφου Αλμπερτ Γουότσον, δημιουργώντας ένα άκρως αισθησιακό αποτέλεσμα. Μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου για το 2019 με θέμα τα όνειρα, ο φωτογράφος διηγείται σαν να ήταν ένα φωτογραφικό παραμύθι τις φιλοδοξίες τεσσάρων γυναικών και την αποφασιστικότητά τους να πετύχουν τους στόχους τους. Η Κάστα και η Χαντίντ, η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ και η μπαλαρίνα Μίστι Κόπλαντ κυνηγούν τα όνειρά τους αλλά και τα πάθη τους.

f1 4

Η Κάστα ξάπλωσε ολόγυμνη σε ένα κρεβάτι, φροντίζοντας να αναδείξει την «πίσω όψη» της, που εδώ και χρόνια κολάζει τον αντρικό πληθυσμό. Δίπλα της, εξίσου γυμνός, είναι ξαπλωμένο το κακό παιδί του μπαλέτου, ο Σεργκέι Πολούνιν, που πρόσφατα προκάλεσε σάλο δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφία του στην οποία φαίνεται ότι έκανε τατουάζ στο στήθος του το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Με τον Ουκρανό χορευτή η 40χρονη Γαλλίδα πόζαρε και σαν χορεύτρια, ενώ σε τρίτη φωτογραφία η Κάστα ακουμπάει νωχελικά πάνω σε jukebox, φορώντας τα εσώρουχά της. Οπως σημείωσε ο Γουότσον, η Κάστα και ο παρτενέρ της σε όλες τις φωτογραφίες μοιράζονται το ίδιο όνειρο, να γίνουν επιτυχημένοι.

Η 23χρονη Τζίτζι Χαντίντ, από την άλλη, σύμφωνα με τον φωτογράφο, υποδύεται μια γυναίκα η οποία χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της και έχει μοναδικό φίλο της τον σχεδιαστή μόδας Αλεξάντερ Γουάνγκ.

Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο απαθανατίστηκε, μεταξύ άλλων, ξαπλωμένο αισθησιακά σε καναπέ, αλλά και να πίνει με τον Γουάνγκ ποτό σε μπαρ. Ο Γουότσον σχολίασε ότι σε αυτή την περίπτωση ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χαντίντ ανοίγει την καρδιά του στον φίλο της και του περιγράφει πόσο δύσκολα περνάει. Τέλος, καλλιτεχνική αλλά και τολμηρή είναι η φωτογράφιση των Γκάρνερ και Κόπλαντ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...