Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στενό φλέρτ στη Φαίη Σκορδά από ισχυρό της TV

❱❱ Ποιος πολιορκεί τη λαμπερή παρουσιάστρια του Ant1 ❱❱ Σε ρόλο «προξενήτρας» ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας

«Γην και ύδωρ» τάζουν στη Φαίη Σκορδά, για να μετακομίσει στο epsilon! Τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τον τηλεοπτικό σταθμό των Μελισσίων προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα, με δέλεαρ οικονομικές απολαβές που… ζαλίζουν!

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η οικοδέσποινα του «Πρωινού» έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού με τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος θέλει διακαώς να την εντάξει στο δυναμικό του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του epsilon έχει το… ελεύθερο από τη διοίκηση να ανακατέψει την τηλεοπτική τράπουλα και να προχωρήσει σε μετεγγραφές πετυχημένων παρουσιαστών που θα οδηγήσουν το κανάλι ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η «διαρροή» που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στις μυστικές συναντήσεις Καλημέρη – Σκορδά μεσολαβητής ήταν ο Γιώργος Λιάγκας (μικρή φωτό)! Αυτός μετέφερε στην πρώην σύζυγό του την πρόταση από το κανάλι και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα πιεστικός.

Αλλωστε, και ο ίδιος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το epsilon, για την παρουσίαση ενός late night show (δύο φορές την εβδομάδα) αλλά και του νέου «X-Factor». Κι αν αυτό συμβεί, θα είναι η πρώτη μεγάλη νίκη του Τζώνη Καλημέρη, με το… καλημέρα σας, αφού δεν έχει κλείσει ούτε μήνα στη νέα του θέση.

esr 2405 015 cmyk

Οικονομικές απολαβές

Από την άλλη, το ζητούμενο της Φαίης Σκορδά μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα είναι η εξασφάλιση της τηλεοπτικής επιτυχίας της με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές και η ύπαρξή της σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο ΑΝΤ1, παρότι τελευταία ο σταθμός φιγουράρει σχετικά χαμηλά στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

Ηδη λοιπόν έκανε μια πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση του καναλιού της, αλλά όχι για μια πιθανή μετεγγραφή της – αφού δεν πάει το μυαλό κανενός εκεί μέσα στο ενδεχόμενο η παρουσιάστριά τους να τους κουνήσει το μαντίλι. Η συνάντησή τους αφορούσε τη νέα διαρρύθμιση του σκηνικού στο πλατό της! Και στην περίπτωση που η Φαίη δεν κουνήσει ρούπι από την Παιανία, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με την επιστροφή της τον Σεπτέμβριο. Εκτός από τον αγαπημένο της Θέμη Γεωργαντά και τη συμπάθειά της Αρη Καβατζίκη, το υπόλοιπο πάνελ θα… ξηλωθεί και θα αντικατασταθεί από νέα πρόσωπα.

Λέγεται επίσης ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή και ο μάγειρας Βασίλης Καλλίδης. Σταθερή στη θέση της θα μείνει φυσικά η Λίτσα Πατέρα, η οποία καθημερινά κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Βέβαια, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην «Espresso», υπάρχει το ενδεχόμενο η Φαίη ν’ αποκτήσει από την επόμενη χρονιά και συμπαρουσιαστή!

Στον «αέρα» η παραμονή Τσουρού στο «ΠρωΙνό»

Ενα μεγάλο ερώτημα υπάρχει για την παραμονή του Κώστα Τσουρού στο «Πρωινό», ο οποίος tsoyros 1υπήρξε προσωπική επιλογή της παρουσιάστριας, που τον «έκλεψε» από το τμήμα ενημέρωσης του ΑΝΤ1. Ωστόσο οι σχέσεις τους φέτος ήταν… πολικές!

Ως το πρώτο μισό της σεζόν η συνεργασία τους ήταν άψογη. Ομως, όλα άλλαξαν όταν εκείνος δέχτηκε πρόταση να πάρει μέρος στο «Dancing with the stars». Η Φαίη σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν σύμφωνη μ’ αυτό, αλλά εκείνος ήθελε. «Δεν είναι δυνατόν πρόσωπο που παίρνει πάνω του βαριά δημοσιογραφικά θέματα τις Κυριακές να χορεύει σάμπα» φέρεται ότι του δήλωσε.

Ο σταθμός δεν είχε την ίδια άποψη με την παρουσιάστριά του και τελικά τον συμπεριέλαβε στους διαγωνιζομένους.

Εκτοτε λέγεται ότι η Σκορδά άλλαξε τακτική απέναντι στον συνεργάτη της, με αποτέλεσμα όταν κλείνουν τα φώτα της εκπομπής οι σχέσεις τους να είναι από τυπικές έως ανύπαρκτες. Σε αντίθεση με το κανάλι, που συμπαθεί πολύ τον δημοσιογράφο και επενδύει πάνω του.

Μάλιστα, τον έχει εντάξει στο δυναμικό της νέας καλοκαιρινής τετράωρης εκπομπής infotainment, που θα προβάλλεται κατά τους θερινούς μήνες. Η πρεμιέρα θα γίνει με το τέλος του «Πρωι νού» και παρουσιάστρια θα είναι η Ρίτσα Μπιζόγλη.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....