Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Ώριμοι έρωτες» μπροστά στα φλας

❱❱ Παρθένης – Κωστοπούλου και Αλεξάνδρου – Καλάβρια σταμάτησαν το κρυφτό με τους παπαράτσι και έδωσαν το «παρών» σε glam πάρτιΣαμπάνιες, πυροτεχνήματα και όμορφα ζευγάρια σε glamorous πάρτι στην παραλία του Αστέρα. Η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν το βράδυ της Τετάρτης την πρώτη -επί της ουσίας- κοινή κοσμική εμφάνισή τους στο opening του εστιατορίου του δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη. 

Το γνωστό μοντέλο και η κούκλα επιχειρηματίας, που προέρχεται επίσης από τον χώρο του μόντελινγκ, είχαν απαθανατιστεί από τον φακό των παπαράτσι στην Αράχοβα τον περασμένο Μάρτιο, ενώ έχουν υπάρξει στο παρελθόν με κοινή παρέα και σε άλλες εκδηλώσεις.

Ωστόσο η συγκεκριμένη έξοδός τους στο παραλιακό μαγαζί ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση μιας κοινής selfie τους στα social media, κάτι που σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν έχει πλέον κανένα απολύτως πρόβλημα να «παίζει» στις κοσμικές στήλες. Αλλωστε, η σχέση τους μετράει κιόλας δέκα μήνες και παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει (η Μαρία είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη από τον Δημήτρη) ο έρωτάς τους βρίσκεται στα… ντουζένια του.

Στο ίδιο πάρτι ο Γιάννης Μαρακάκης και η γοητευτική σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου, η οποία έλαμπε μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ακόμη δύο ζευγάρια που αποφεύγουν τα πολλά φλας και τα κοσμικά σουαρέ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παρθένη και τη μεγαλύτερη ηλικιακά σύντροφό του Βιβή Κωστοπούλου, καθώς και τη Ρέα Τουτουνζή με τον επί έξι χρόνια σύζυγό της Γιώργο Μαντζούκη.

Οι σόλο παρουσίες

Την είσοδο του εστιατορίου, στην παραλία του Αστέρα, πέρασε και το πολυφωτογραφημένο ζευγάρι του περσινού «Survivor» Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ υπήρξαν και σόλο παρουσίες που τράβηξαν τα φλας. Ανάμεσά τους ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος διατηρεί πολύχρονη σχέση φιλίας με τον Γιάννη Μαρακάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν έχει αφήσει κοσμικό πάρτι για κοσμικό πάρτι από τότε που επέστρεψε αδυνατισμένη από τον Αγιο Δομίνικο, και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια.

Στο event, που κράτησε ως τα ξημερώματα, έδωσαν το «παρών» και οι επιχειρηματίες Γιώργος Γιγουρτάκης και Δημήτρης Παππάς, αλλά δεν φωτογραφήθηκαν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...