Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Οι κοπέλες του Λυκείου Ελληνίδων «μάγεψαν» τις δύο πρώτες κυρίες

❱❱ Θερμή υποδοχή στη Σίσσυ Παυλοπούλου και τη σύζυγο του Ινδού προέδρου, Σαβίτα ΚοβίντΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Πιστή στον ρόλο της πρώτης κυρίας της χώρας, η Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, συνόδευσε την «ομόλογό της» Σαβίτα Κοβίντ, σύζυγο του Ινδού προέδρου Ραμ Ναθ Κοβίντ, στο Λύκειο Ελληνίδων. 

Η Ινδή προσκεκλημένη βρίσκεται στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Ινδίας, τον οποίο υποδέχτηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Την ώρα λοιπόν που οι δυο άντρες τα έλεγαν, οι κυρίες παρακολουθούσαν παραδοσιακούς χορούς από όμορφα κορίτσια.
Με εντυπωσιακές ελληνικές φορεσιές και χορό, λοιπόν, το Λύκειον των Ελληνίδων και η πρόεδρός του Ελένη Τσαλδάρη υποδέχτηκαν τη Σαβίτα Κοβίντ και την κόρη της Σουάτι, που τη συνοδεύει στο ταξίδι.
Η Σαβίτα και ο 72χρονος Ραμ Ναθ παντρεύτηκαν το 1974 και έχουν δύο παιδιά, τον Πρασάντ Κουμάρ και τη Σουάτι. Είναι, δε, ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα τους. Η Σίσσυ Παυλοπούλου αλλά και η Σαβίτα, ντυμένη με παραδοσιακό ινδικό ένδυμα, εντυπωσιάστηκαν από την υποδοχή του Λυκείου, που ήταν θερμότατη. Η Ινδή πρώτη κυρία θαύμασε τις στολές από όλη την Ελλάδα που εκτίθενται στο Λύκειο των Ελληνίδων.
Χθες το βράδυ οι κυρίες γνωρίστηκαν ακόμη καλύτερα, στο δείπνο που παρατέθηκε από τον Προκόπη Παυλόπουλο προς τιμήν του Ινδού προέδρου Κοβίντ.

«Απόβαση» Ουκρανών πολιτικών

img 4740

❱❱Το Ιδρυμα «Μπούμπουρα», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ενίσχυση των ελληνοουκρανικών σχέσεων, έφερε χθες στην Αθήνα τρεις Ουκρανούς, πρώην αναπληρωτές υπουργούς. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση Ελλήνων αξιωματούχων για την τρέχουσα πολιτικοοικονομική κατάσταση στην Ουκρανία.
Η ομάδα των Ουκρανών πολιτικών συνίσταται από τη νέα γενιά αξιωματούχων που εργάζονται για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας τους: τον Γιούρι Χουσγέβ, αναπληρωτή υπουργό Αμυνας και νυν σύμβουλο του υπουργείου Ανάπτυξης της Ουκρανίας, τη Βλαντισλάβα Ρουτούσκα, πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και πλέον στο Συμβούλιο Εθνικών Μεταρρυθμίσεων της Ουκρανίας, και τη Γιουλίγια Κοβαλίν, πρώην αναπληρώτρια υπουργό Οικονομίας και συντονίστρια του Εθνικού Συμβουλίου Επενδύσεων.
Οι τρεις είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα, καθώς και τον τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο.

Εκλεψαν τις εντυπώσεις

img 5814

Δύο εντυπωσιακές κυρίες, η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή (αριστερά) και η αρχιτέκτονας Κατερίνα Κουτσούμπα, φίλες του εφοπλιστή Στράτου Τσαλαμανιού, έδωσαν το «παρών» σε τελετή παράδοσης περιπολικού προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας από τον κ. Τσαλαμανιό. Η δωρεά έχει και συναισθηματική σημασία, μια και η οικογένεια του εφοπλιστή έλκει την καταγωγή της από τη Μαγνησία. Τα δύο ωραία κορίτσια, λοιπόν, παρέστησαν στην εκδήλωση και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

❱❱Αυτή είναι σωστή απόφαση. Αντί να «αργοπεθαίνουν» άδεια από ζωή τα καταστήματα της Στοάς Εμπόρων, στο κέντρο της Αθήνας, η Εφη Αχτσιόγλου τα δίνει στον Δήμο Αθηναίων προς αξιοποίηση. «Στο πλαίσιο του προγράμματος για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και ΟΑΕΔ, παραχωρούμε προς χρήση στον Δήμο Αθηναίων τα κενά καταστήματα της Στοάς των Εμπόρων (Βουλής 8-10), ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ» ανακοίνωσε η ωραία υπουργός.
Μακάρι να βρεθούν έμποροι να τα αξιοποιήσουν. Μόνο μη γίνει καμιά… Κινεζούπολη, από τις δεκάδες των Αθηνών.

(!)

esr 1906 008 cmyk 0

«Ο Κώστας Πολίτης υπήρξε αγαπητός φίλος από παλιά, με διαδρομή, πέραν της προπονητικής, που τον έκανε διεθνώς γνωστό και στην Αριστερά» δήλωσε ο πρόεδρος της Bουλής Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στην απώλεια του προπονητή Κώστα Πολίτη (μικρή φωτό). «Διακρίθηκε για το εξαιρετικό ήθος του, ενώ για την αντιδικτατορική του δράση υπέστη συνέπειες στην αθλητική του πορεία και την επαγγελματική του προοπτική. Τα επιτεύγματά του στην Εθνική oμάδα μπάσκετ τον έκαναν δημοφιλή σε όλη την Ελλάδα. Υπήρξε από τους αρχιτέκτονες της “εξόδου” του ελληνικού μπάσκετ διεθνώς» συμπλήρωσε ο Νίκος Βούτσης, αποχαιρετώντας τον προσωπικό φίλο του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...